Någon som kollar här?

Nämen Tjoflöjt på er!
Om det finns någon här... :-D

Det var extremt längesedan som jag skrev något i denna bloggen och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte ens varför jag har kvar den.

Just nu så är det bara en plats där jag lägger upp videos, precis som på YouTube, ända skillnaden är att både spelvideos och videos från min vanliga kanal kommer upp här!

Jag vet helt enkelt inte om det finns någon mening att fortsätta lägga upp videos på denna blogg, jag kommer givetvis har kvar dom gamla videorna och använda detta som någon form utav arkiv, ifall jag eller någon annan vill gå tillbaka och kolla.

Men min lilla fråga som jag tänkte ställa var helt enkelt, finns det någon person som kollar här?

Jag kommer väl ge detta någon vecka eller så och får jag inget svar eller visat intresse av att jag ska fortsätta lägga upp videos här, så kommer jag sluta med det.

Men finns det någon här på bloggen som vill att jag fortsätter lägga upp videos så är det bara att skriva en kommentar, antingen här eller på någon utav mina videos på tuben.

Och om det nu mot förmodan finns någon här, så får du eller ni gärna ge förslag på vad jag mer kan göra på bloggen, den är ju tyvärr väldigt död, men om jag kommer på någon bra idé så kanske jag kan pyssla med något här också.

Jaja oavsett vad så är det bara att skriva ifall ni ser detta och säga vad ni tycker om bloggen, ha det gött, Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0