Gott Nytt År 2012!

Här kommer årets sista Blogg inlägg, Gott Nytt År på er!


Mina nyårslöften

Här har ni mina nyårslöften och framtidsplaner inför nästa år!


Cherry i labyrinten

Nu är vår lilla hamster vaken och hon är inne i labyrinten, här kan ni titta hur den lilla krabaten springer omkring!


Cherrys labyrint

Här så visar jag labyrinten som Cherry (våran hamster) ska springa i, lite senare! Missa Inte De!


Denna sena morgon

Yes, så här startas min dag alltså, jag som funderar på att vända på dygnet kanske inte ska sova så länge!


Sent igen!

Varje kväll så sitter jag och bestämmer mig för att lägga mig tidigt.
Ikväll så började jag att fundera på att göra mig iordning inför sängen redan vid 22:00 men sen så flög timmarna på och nu så är klockan runt 02:30 och jag funderar fortfarande inte på att gå och lägga mig.
Just nu så funderar jag på att titta på en film, vilket kanske inte är så smart när jag egentligen borde sova, men jag brukar bli trött av at titta på film så jag kanske somnar tillsut iallafall.

 

Men nu så funderar jag också på hur jag ska orka gå upp tidigt när de väl blir dags för jobb igen, hur ska jag kunna vända tillbaka dygnet igen?
Om de finns någon där ute som vet ett bra sätt att vända tillbaka dygnet igen så tar jag gärna emot tips, jag vet ju en sak själv och de är ju att gå upp tidigt, hålla sig vaken hela dagen och sen så borde man ju vara trött på kvällen och då borde man ju kunna sova lätt.

 

Jag har aldrig problem med att sova, när jag väl har somnat så sover jag utan problem och de är jag väldigt glad över, för de finns ju faktiskt inget värre än att ha sömnproblem, för om man inte sover bra på natten så blir ju hela dagen förstörd och de är ju inte speciellt roligt.
Men däremot så brukar jag drömma en hel del och min tjej har dessutom sagt att jag brukar säga och göra dumma saker i sömnen och de kanske inte heller är så jätte bra.

 

Nåväl, nu ska jag glo på en film och sedan så får de bli sängen, Godnatt på er så hörs vi imorgon!

Framtiden närmar sig

Jag kände för att lägga upp ytterliggare en video idag och här är den. Jag pratar lite om året som gått och dessutom så visar jag ett klipp med Galenskaparna och After Shave som handlar om framtiden, checka in de här!


För första gången

Om ni vill veta vad jag har gjort för första gången så kan ni ju kolla in denna videon!


De blir lätt lite sent

Nu har de varit flera nätter som jag har suttit uppe alldeles för sent, de blir lätt så när man inte har något planerat dagen efter, man tänker inte på att man ska upp tidigt.
Men just inatt så kan jag ju faktiskt inte gå på det, jag har faktiskt lite grejer som jag behöver och som jag vill göra och då kanske de inte är läga att sitta uppe hela natten.

 

Jag trodde att jag skulle vara trött och lägga mig tidigt idag eftersom jag har varit och tränat, men så blev de inte.
Jag har varit uppe och tittat på en film och nu så hade jag tänkt titta på en till film, men efter de så blir de nog dags att sova, men jag ska ändå försöka gå upp någorlunda tidigt imorgon, jag vill ju inte sova till 14:00 igen.

 

Planerna inför morgondagen är ett samtal som jag ska ringa, ett besök som jag ska göra och ett par grejer som jag ska hämta. Anledningen till att jag inte skriver vad allt är, är bara för att de blir för komplicerat om jag ska förklara allt, men om de är något som ni undrar så får ni ju självklart fråga och jag svarar om jag känner för de (jag brukar svara på frågor).

 

Imorgon så ska jag försöka få in ett litet videoinlägg också, de kan ju vara lite roligare och även pesonligare när jag pratar istället för att skriva, ha en trevlig natt så hörs vi, Bye Bye!

Julen 2011 är över

Nu är Julen slut och de känns lite tomt efteråt, men nu så är de ju snart nyår och de är inte illa de heller!


Text igen

Hejsan på er, nu när julen är över och jag och Hakan är klara med julkalendern så får man helt enkelt gå tillbaka till vardagen som vanligt igen.
Jag hade ju inte speciellt stor tur på min triss julkalender, jag vann 175 kr och hela kalendern kostade 600 kr så de betyder att jag har förlorat 425 kr.

 

När de gäller vardagen så håller jag fortfarande väldigt hårt på mitt sparande till körkort och semester, de går ju kanske inte så jätte fort men jag tar mig framåt iallafall.
Jag tycker att de är ganska skoj och spännande att spara men de är också väldigt jobbigt att ha en hög med pengar som man inte får röra, man vill ju gärna ta ut dem och lyxa till de lite, men isåfall så hade jag ju inte kunnat spara till något körkort.

 

Huvudsaken till att jag sparar till ett körkort är ju att jag måste ha de för att komma in på brandmans skolan och brandman vill jag ju bli.
Jag har ju en hel del planer inför framtiden men jag vet redan nu att de kommer att ta ett bra tag innan jag kommer vara framme vid mitt slutmål.

 

Igår så var de julafton och jag fick lite roliga och nödvändiga saker, de är väldigt roligt att få saker framförallt när man inte får saker speciellt ofta, de mesta som man vill ha får man ju köpa själv.
Men den bästa julklappen av alla är ju att man fick så trevligt sällskap under jul och väldigt god mat, så mätt och belåten de måste jag ju säga att jag är.

 

Trots att jag skriver att man nu ska tillbaka till den vanliga vardagen igen så är de ju faktiskt så att de inte är helt slut med "festandet" och de roliga än, för snart så är de ju faktiskt nyår och de är ju också något som man ser framemot.

 

Jag har ju några nyårslöften men jag ska spara och fundera lite på dem innan jag berättar i bloggen vad de är, nu när julen är över så ska jag också försöka bli duktigare på att uppdatera bloggen, jag har ju varit ganska lat med de under December, men ni har ju fått en video varje dag iallafall och de är ju inte så illa.

 

Ni får ha en fortsatt trevlig dag och så kanske vi hörs lite senare, Bye Bye!

Julafton 2011

God Jul på er! Den allra sista luckan är en hyllning till youtube, checka in detta!


Tjugotredje December

Dagen före dopparedagen är de idag och dagens lucka handlar om wrestling. Blev ni lite intresserade av wrestling efter detta? Isåfall så får ni bege er till Trägår´n i Göteborg den sjunde Januari för då kommer GBG Wrestling att uppträda där! Biljetter hittar ni på Ticnet.se!


Tjugoandra December

HURRA! Hakan är tillbaka och dagens lucka handlar om Årets Julklapp 1996, alltså Internet Abonnemang! Checka In Detta!


Tjugoförsta December

Här har ni dagens inlägg, men tyvärr så var inte Hakan med idag!


Tjugonde December


Nittonde December


Artonde December


Sjuttonde December


Sextonde December


Femtonde December


Fjortonde December


Trettonde December


Tolfte December


Elfte December


Tionde December

 


Nionde December

 


Åttonde December

 

Min Facebook-sida!


Sjunde December

 

Min Facebook-sida!


Sjätte December

 

Min Facebook-sida!


Femte December

 

Min Facebook-sida!


Fjärde December

 

Min Facebook-sida!

Tredje December

 

Min Facebook-sida!

Andra December

 

Min Facebook-sida!

Vädret?

Hejsan på er, nu vaknade jag ytterligare en dag utan att se de minsta spåret av snö.
Solen lyser och när man tittar ut så kan man ju nästan tro att de håller på att bli sommar igen, vart har vintern tagit vägen.
Detta känns väldigt konstigt, brukar de inte vara snö och jävelskap vid den här tiden på året.
Förra året så var de ju så mycket is att man inte ens kunde gå ut och nu så är de ju knappt kallt.
Men jag gillar ju iförsej inte snö och kyla så för mig så går de lika bra att vädret är såhär, men jag tycker att barnen kan få uppleva en riktig vinter med snö iallafall.

 

Jaja, de var bara de såm jag ville skriva nu, men glöm för guds skull inte att kolla in bloggen lite senare för då kommer nämligens dagens Julkalender avsnitt in, Hakans julkalender som han kallar, Teknikens Jul!
Bye Bye så länge!

Första December

 

Min Facebook-sida!

RSS 2.0