Sista dagen innan December

Hejsan på er, idag är de sista November vilket betyder att December börjar imorgon.
Igår var jag ute och handlade lite julklappar och de är väll de ända som är lite juligt nu, vädret känns ju inte speciellt jul, de är dessutom ganska "varmt" fortfarande.
Men imorgon så är de iallafall dags för julkalendern och då menar jag inte den som går på tv utan julkalendern som hakan ska ha i CrAzY PP Bloggen.
Jag har ju dessutom köpt Triss Julkalender, alltså en kalender med 24 st triss lotter och jag ska skrapa en sån varje dag i bloggen också.

 

Men om ni undrar varför jag är uppe så tidigt så är de bara för att jag ska bege mig iväg till månadens sista arbetsdag, ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi, Bye Bye!

Recention av WWE12 & snart jobb

 

Min Facebook-sida!

Sista avsnittet av Hoppsan Hakan

 

Min Facebook-sida!

Dukat inför jul

 

Min Facebook-sida!

Bra med pengar

Hejsan på er, idag har de varit en otroligt lugn dag.
Dagen började med att jag stack ut och handlade lite att äta till frukost, men klockan var efter 12 då, så de blev en ganska sen frukost.
Efter att jag ätit frukost och spelat lite tv-spel så gick jag in på nätet och kollade mitt konto.
Eftersom jag egentligen skulle få pengar på söndag så fick jag dem på fredag istället eftersom man inte får pengar på helgen.
När jag såg att jag hade fått pengar så betalade jag in en räkning och sen så la jag över lite pengar till mina sparkonton som jag har, ett semester konto och ett körkortskonto.
När de gäller pengar så känns de helt suveränt, jag har ganska mycket kvar efter att jag har betalat allt som måste betalas.
Jag har såpass mycket pengar kvar att jag tillockmed funderar på att köpa lite julklappar, jag har ju sagt innan att jag inte kommer kunna köpa några julklappar, men nu så ser de ut som om jag kommer kunna göra de iallafall.

 

Imorgon så ska jag ju åka och hämta min egen julklapp och de är ju de nyaste wrestling spelet WWE12:

 

Jag funderar på att även unna mig en Triss Julkalender, både roligt och spännande varje dag fram till julafton:

 

Jag ska ju även försöka lägga in ett avsnitt av min egen lilla julkalender på bloggen och i den så kommer ni givetvis att få vara med när jag skrapar en lått varje dag, Hakan ska ju även han ha en julkalender och den har han valt att döpa till Teknikens Jul och förmodligen så kommer han att berätta mer om de imorgon, Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi, Bye Bye!

Allt känns bara super

 

Min Facebook-sida!

En månad kvar till jul

Här är inlägget som jag skrev om innnan, de hade kommit in på youtube nu!

 

 

Min Facebook-sida!

En månad kvar till julafton

Hejsan på er, just nu så är jag ganska irriterad på youtube.
Jag har suttit och försökt lägga in ett klipp men de vill inte funka, jag tycker att man ska kunna lägga in ett klipp direkt på bloggen men de går ju inte.
Jag har försökt att lägga upp dagen blogg inlägg på youtube två gånger men nu skiter jag i de.
I inlägget så pratar jag blandannat om att de är precis en månad kvar till julafton idag och att de bara är en vecka kvar till December.
I December så ska jag Hakan ha en lite julkalender varje dag fram till julafton och de ska ju bli ganska skoj.
Jag har även funderat på om jag själv ska ha någon slags julkalender.

 

Som ni kanske har läst/hört innan i bloggen så verkar de kanske inte direkt som om jag är speciellt försjust i jul, men de är ju inte direkt julen som jag inte gillar utan snön och kylan.
När de gäller julen så tycker jag faktiskt att de är ganska mysigt och nästa månad så börjar julen på riktigt för då ska jag på julbord.

 

Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, men jag ska försöka lägga upp mitt blogg inlägg imorgon igen och så får vi se om de funkar, om inte de funkar så kanske de finns någon annan video sida som jag kan använda mig av.
Nu ska jag iallafall ta de lugnt och sen så ska jag väll köra min kvällsträning, ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Sick Kick

 

Min Facebook-sida!

Kontrakt med Hakan

 

Min Facebook-sida!

En lite friskare dag

Hejsan på er, min natt har varit väldigt konstig, inte bara när de gäller drömmar utan de har även hänt lite grejer.
Först så var de en person som förmodligen råkade ringa mig kl 2 inatt, jag svarade och sa hallå, jag hörde personen men tydligen så hörde inte han mig.
Sen så fick jag reda på tidigt imorse ett en närstående person till mig hade ramlat och brytit benet, de har med andra ord varit lite veligt inatt.
Men nu är jag iallafall vaken.

 

Dagens planer idag är att jag ska ta mig ut för första gången på tre dagar, jag har känt mig ganska kass men nu börjar de kännas bättre.
Jag berättade ju igår att jag hade en propp i örat, men idag så känns de som om den är borta eller iallafall blivit mindre.
Jag kan prata ganska normalt nu iallfall och de ända som känns jobbigt är att de gör lite ont i bröstkorgen när jag hostar.

 

Jag har iallafall två grejer som måste göras idag och de första är ett möte (kan man säga) och de andra är att jag ska hämta ut mitt leg som har kommit.
Jag ska alldeles strax ge mig iväg, men vi hörs förmodligen senare och då ska jag även försöka få in ett inlägg med hakan, Bye Bye!

Ett lite sjukt inlägg

 

Min Facebook-sida!

Ett helvete att vara sjuk

Hejsan, de blir förmodligen inget videoinlägg idag heller, jag har fortfarande knas med halsen vilket innebär att jag inte kan prata ordentligt.
De är ju inte bara jobbigt med att vara sjuk, de påverkar ju en massa andra saker också, min träning tex.
Jag brukar ju träna både hemma och så brukar jag åka iväg och träna men ingenting orkar jag med.
När man har ont i halsen så blir de dessutom både jobbigt att prata och svälja så man har ju inte direkt någon lust att äta heller, men de måste man ju.
Imorgon så är de planerat att jag ska iväg och snacka med min chef, men om jag inte kan prata ordentligt så kan jag ju inte snacka med honom heller.
Är jag sjuk så kan jag ju inte åka iväg och jobba heller och då blir de ju inga pengar och dessutom så orkar man ju inte med dem vardagliga sakerna heller, så som att åka iväg och handla tex.

 

Jag måste bara säga att de är ett helvete att vara sjuk och den här kylan som är nu och som dessutom förmodligen kommer att bli värre är ju inte heller speciellt kul.
Jaja, nu har jag iallfall skrivit lite här, så är de någon som undrar varför de är så dålig uppdatering på bloggen så vet ni ju de.
Jag brukar ju dessutom ha med hakan på söndagar men idag så blir de inget sådant, jag får ta de en annan dag när jag mår bättre.
Hoppas allt är bra med er så hörs vi, Bye Bye!

De blev bara värre

Hejsan igen, jag skrev ju förut att jag kände mig lite krasslig i halsen men att de inte var så farligt.
Vi gick ju iväg till min tjejs pappa och hans tjej förut och vi åt där och sen så hade vi med oss Vem vill bli miljonär spelet så de spelade vi också.
Innan vi gick dit så började jag bli hes och sen så blev de bara värre, jag blev hesare och hesare och nu så kan jag knappt prata.
Jag fick halstabletter av dem där borta så jag får hoppas att de hjälper.

 

Nu så är jag iallafall hemma och jag har suttit och spelat Smsckdown vs Raw 2011 och snart så kommer ju de nyaste wrestling spelet WWE12, de är ungefär en vecka kvar tills jag får de.
Mitt gamla wrestling spel börjar krångla, eller de gick inte att starta en match som jag ville iallafall.
Jag vet inte om de beror på att mitt ps3 blev lite för varm eller om de var spelet som krånglar, jag tänkte att jag kanske skulle testa lite senare igen.
Om de nu är så att spelet börjar krångla så gör ju inte de speciellt mycket eftersom jag ändå får de nya spelet om ungefär en vecka.

 

Jag hade ju lite problem att sova inatt eftersom jag var så snorig, men inatt så tror jag att de kommer att gå lättare, jag har ju typ ingen röst kvar, men jag hade ju ändå inte tänkt prata inatt.
Nu ska jag iallafall ta de lite lugnt med tv tittande och sen så ska jag väl sova, vi hörs imorgon Bye Bye!

Känner mig lite bättre

Som jag berättade igår så har jag blivit förkyld och jag vaknade ganska tidigt imorse eftersom jag inte kunde sova.
Jag var täppt i näsan och hade fortfarande lite ont i halsen, jag gick upp före dem andra och så satte jag mig vid datorn.
Trots min tidiga uppgång så har ändå dagen gått ganska fort, just nu så har jag tagit mig ett varmt bad med min älskling och jag är fortfarande snuvig men jag känner mig ändå bättre.
Jag berättade ju även att jag skulle ge mig iväg idag och hämta mitt leg som har kommit men de gjorde jag aldrig, fast nu när jag tänker efter så är de ju faktiskt lördag idag och banken har ju inte öppet.
På måndag så ska jag träffa chefen men jag hinner nog sticka till banken och hämta ut mitt leg också.

 

Trots att jag fortfarande inte känner mig helt hundra så ska jag ändå följa med min tjej till hennes pappa, vi har blivit bjudna på middag och de är ju lite onödigt att tacka nej.
Hos min tjejs pappa och hans nya tjej så har dem dessutom redan varit sjuka så de finns nog ingen risk att jag smittar dem, kroppen har ju en fantastisk egenskap som gör att man bli imun mot virus som man redan har haft.

 

Nu när jag har blivit frisk så har alla i min familj varit förkylda och mått dåligt så då slipper vi de här viruset ett tag framöver iallafall.
Anledningen till att jag skriver istället för att lägga upp en video är jag jag dels fortfarande har lite ont i halsen och dessutom så ska vi iväg alldeles strax och de tar lite tid att lägga upp en video på bloggen.

 

Nu så ska vi somsagt iväg alldeles strax, men vi hörs kanske senare eller imorgon, Bye Bye!

Först sjuk sen jobb

 

Min Facebook-sida!

Äppelkaka

 

Min Facebook-sida!

Jag gjorde en god gärning

 

Min Facebook-sida!

Taggad till tusen

 

Min Facebook-sida!

Tankar i punktform

Hejsan på er, jag har lite grejer som jag kan fundera på, men oftast när jag skriver en massa saker samtidigt så blir de väldigt rörigt.
Ibland så har jag knappt koll på vad jag själv har skrivit, så nu tänkte jag skriva om några grejer, fast jag gör de i punktform för att de ska vara lättare att förstå.

 

Denna dag: dagen idag har varit en lugn men väldigt kall dag. Dagen startade med att jag stack iväg till jobbet och arbetade lite och arbetsdagen gick helt suveränt. Efter jobbet så satte jag mig med en arbetskamrat och så snackade vi lite och jag drack varmchoklad. När jag var färdig med de så stack jag hem och sen så har jag bara varit hemma idag och tagit de lugnt.

 

Min kvällsträning: För första gången på väldigt länge så hoppade jag faktiskt över min kvällsträning idag, de berodde delvis på att jag var/är trött och att jag glömde att träna innan jag åt. Jag tycker inte att de är så bra att träna efter att man har ätit, framförallt för att man måste äta efteråt och dessutom så går de ju inte lika bra om man är hungrig.

 

Morgon dagen: Jag har inga direkt planer inför morgon dagen, jag har inget jobb och inga "måste gören". Som jag har berättat innan så vill jag hitta på roliga saker som jag ska ha i bloggen. En rolig sak som jag skulle kunna göra är ju att lura eller skämta med någon, som att tex sätta upp små snören som folk snubblar på. Men de svåra blir väll att få de filmat på ett bra sätt för jag kan ju inte direkt sitta nära och dessutom så filmar jag med min mobil och den kian jag inte zooma med.

 

Mitt körkort: Som jag har berättat innan så sparar jag pengar till ett körkort och just nu så har jag blivit inställd på att övningsköra med någon innan jag går den där intensivkursen. Men för att jag ska kunna övningsköra med någon så måste jag ju först hitta någon att övningsköra med, jag har inte gjort speciellt mycket för att hitta någon men de får jag nog sätta igång med snart. För att man ska kunna övningsköra med någon så måste man ju ta en kurs tillsammans och den kostar ju lite, men jag har ju sparade pengar som bara är att plocka fram ifall de skulle behövas.

 

Min skadade hand: Jag skadade ju även handen förr förra sönaden på träningen, men handen har faktiskt blivit mycket bättre sen sist så jag ska förmodligen sticka iväg på träningen imorgon, ifall jag inte får jobb då.

 

Övrigt pengasparande: Just nu så sparar jag till två saker, de ena är körkortet och de andra är semesterpengar som jag förhoppningsvis kommer ha nytta av nästa sommar. Jag vill även börja spara "tränings pengar" alltså pengar till blandannat träningskläder och annat som jag behöver för att de ska bli så bra som möjligt med träningen.

 

De var de jag tänkte på just nu, de känns bra att skriva upp sina tankar för då får man en helt annan bild av de, men nu så ska jag försöka koppla bort tankarna och så ska jag förmodligen försöka sova snart, ni får sova så gått så hörs vi, Bye Bye!

Min arbetsdag

 

Min Facebook-sida!

Dagens enda uppdatering

 

Min Facebook-sida!

Lite tankar om saker

Hejsan på er, jag hoppas att eran dag har varit minst lika trevlig som min dag, för jag har haft väldigt trevligt iallafall.
Dagen startade med lite arbete, fanns ganska mycket att göra så tiden gick ganska fort, efter arbtet så åkte jag hem och spelade in dagens blogg inlägg.
Efter att jag spelade in de så ringde jag till min pappa och gratulerade honom på fars dag och efter de så stack jag och min tjej iväg till hennes pappa och firade honom.
Han fick presenter och dem hade dukat med tårta och kakor:
De var väldigt trevligt och vi snackade, hade de mysigt och tittade på tv.
Nu så är jag hemma igen och ikväll så kan jag sitta uppe lite längre eftersom jag inte har någon planerad arbetsdag imorgon.
Men man vet jag aldrig om dem ringer och ber än åka och arbeta iallafall, men just nu så tänker jag ställa in mig på att jag är ledig imorgon iallafall.

 

Jag fick skjuts av en arbetskamrat efter jobbet idag och vi snackade lite och helt plötsligt så kom vi in på körkort.
Jag berättade att jag håller på att spara pengar till körkort och att jag tänker ta en intensivkurs när jag har fått ihop pengar.
Hon berättade att hon inte tyckte att jag skulle ta en intensivkurs direkt utan hon tyckte att jag skulle övningsköra privat med någon först.
Jag har funderat lite på de där efteråt och med en närmare eftertanke så tycker jag faktiskt att de låter som en bra idé.
Jag vill ju skaffa körkort ganska snabbt, men om jag inte övningskör innan så kanske jag inte klarar intensivkursen och isåfall så har jag ju slängt en jäkla massa pengar i sjön och de är jag inte speciellt sugen på.
Om man ska köra privat med någon så måste man ju först gå med den personen på en liten kurs och dessutom så måste personen ha haft körkort i fem år.
Den där kursen kostar ju några hundra, men jag har ju sparade "körkortspengar" så de är väll bara att slänga fram dem ifall jag ska ta någon kurs = inga problem.
Sen så kommer ju nästa hinder och de är ju att jag ska hitta en person som är villig att övningsköra med mig, jag vet ju vissa som skulle kunna göra de, men antingen så bor dem långt bort eller så är de någon som inte jag är speciellt sugen på att köra med.
Jag får helt enkelt försöka hitta någon, men de kanske är lättare än vad jag tror.
Jaja, just nu ikväll så ska jag nog inte fundera mera på de.

 

Jag har ju berättat tidigare i bloggen att jag har beställt ett dvd spel, alltså Vem vill bli miljonär och de spelet ska enligt discshop komma imårgon.
Jag ser verkligen fram emot de spelet, jag tror att de är något som jag kommer att spela väldigt mycket när jag har de.
Jag har letat efter ett vem vill bli miljonären spel på nätet, men jag har inte hittat något som har varit bra.
Detta spelet var ju bara ett impuls köp och just nu så känns de super rätt.
Jag har ju även beställt de nyaste wrestling spelet, alltså WWE12 fast de kommer ju inte förrän i slutet av månaden så nu har jag ju miljonären spelet att roa mig med tills de andra kommer.

 

Just nu så har jag suttit vid datorn och spelat lite online spel och så har jag ätit lite pan-pizza och nu så ska jag även göra kvällens träning som är 150 rygg böj.
Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi, Bye Bye!

Fars dag & Hoppsan Hakan

 

Min Facebook-sida!

Annan dator

Hejsan på er, just nu så sitter jag på jobbet igen, men nu så sitter jag inte vid en dator på avdelningarna utan på bottenplan istället.
De här är en lånedator och jag sitter vid denna eftersom jag tydligen inte får sitta vid datorerna på avdelningen, jag pratade med chefen om de och han tyckte att de var lite konstigt, men vi ska prata mera om de nästa vecka och jag hoppas att vi kommer fram till att man få sitta och surfa på datorerna på avdelningarna innan man börjar utan att de ska vara några problem, för jag stör ju ingen annan om jag gör de.

Nu så ska jag iallafall snart sticka upp till avdelningen eftersom arbetspasset börjar snart.
När jag har slutat så ska jag sticka hem och göra min iordning för sen ska jag och min tjej sticka iväg till hennes pappa och fira fars dag, vi ska äta tårta, ge honom lite presenter och bara ha de trevligt.
Min pappa bor ju ganska långt från mig så jag kan ju inte åka och hälsa på honom idag tyvärr, men jag får ringa och gratta honom på fars dag iallafall.

Sen så är de ju söndag idag och de betyder att vi ska ha ytterligare ett avsnitt av hakan och han kallar ju sina program för hoppsan hakan och han berättar pinsamma saker som jag har varit med om.

Yes, de är så mycket som jag har planerat inför denna dagen och nu så ska jag sticka iväg och jobba i fyra timmar och sen ska jag sticka hem, vi hörs, Bye Bye!

Denna dag före pappa dagen

Hejsan på er, denna sag startade med att jag stack iväg till jobbet, jag skrev ju igår att jag skulle lägga mig ganska tidigt och de gjorde jag också, men sen senare så vaknade jag och då var jag vaken ganska länge ändå, så jag var ganska seg imorse.
Jag stack iväg med bussen och spårvagnen och som vanligt så kunde jag inte riktigt hålla mig vaken hela vägen utan jag somnade till ibland lite då & då.
Något som jag blev ganska förvånad över, de var ju att dem hade börjat fixa med jul grejer i stan, jag vet ju att julen snart är här, men de här vädret får än ju absolut inte att tänka på jul.
Men en sak som jag såg i stan de var ju den här ljus granen iallafall:
De är ju ganska trevlig julstämning iallafall, men jag vet inte om jag blev speciellt pigg av den. När jag väl kom till jobbet så hämtade jag mig en kopp varm choklad och så satte jag mig vid en dator som jag brukar, men just idag så var tydligen den övriga personalen väldigt tydlig med att man inte fick sitta vid dessa datorer om de inte gällde arbete.
Jag blev ganska irriterad och sen så funderade jag på vad de gjorde om jag satt där, om ingen annan sitter vid datorn, om jag inte har börjat min arbetsdag och om jag inte stör deras arbete.
Jag blev såpass fundersam så jag ringde upp chefen och frågade hur de ligger till med de (trots att han var ledig).
Chefen sa iallafall att han inte tycker att de gör något om jag sitter där på min lediga tid, men han skulle ändå kolla med avdelningen och se om dem hade några speciella regler, men eftersom de är helg så sa han att vi får prata mera om de nästa vecka.
Om jag nu får ett godkännande från chefen så tänker jag fortsätta sitta vid datorn och gå in på facebook och skriva i min blogg.

 

Efter jobbet så stack jag iväg till Ikea där min tjej, hennes pappa och hans nya tjej var och vi gick och kollade lite och jag handlade lite pizza.
Eftersom de är fars dag imorgon så kollade vi även på lite grejer som vi kunde köpa till min tjejs pappa, men han fick förstås hålla sig undan så att han inte såg vad vi köpte.
Efter att vi var ute ett tag så åkte vi hem och nu är jag hemma och jag har ätit lite pizza.

 

Jag läste även i tidningen och där stod de att de förmodligen kommer bli milt väder i december också, jag börjar fundera på om vi får någon vinter över huvudtaget i år, de känns väldigt hopplöst när de gäller de.
Någon snö ser de ju inte ut att bli ännu iallafall.

 

Men nu är jag somsagt hemma och imorgon så är de jobb som gäller och ikväll så ska jag försöka lägga mig tidigt iallafall och jag ska försöka sova hela natten och inte gå upp sent.
De värsta som finns är ju att vakna på morgonen och vara super seg och knappt kunna ta sig ur sängen, men om jag lägger mig tidigt så vet jag att jag klarar av att gå upp och ändå vara ganska pigg.
Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi, Bye Bye!

Fick väldigt ont

Hejsan på er, nu sitter jag på jobbet och dricker lite varm choklad innan arbetsdagen börjar.
Inatt någon gång så råkade jag komma emot tummen på min skadade hand på något olyckligt sätt så att de gjorde fruktansvärt ont.
Jag trodde nästan att de började bli bättre med handen men efter att jag slog emot tummen så gör de fortfarande väldigt ont.
Jag hade ju tänkt att jag skulle vara med på träningen imorgon men jag tror faktiskt att jag hoppar över de eftersom de fortfarande gör väldigt ont i handen. Jag var ju och röntgade mig men dem sa ju att de inte var någon skelett skada, men jag undrar varför de fortfarande gör väldigt ont och dessutom så är jag inte lika vig i den skadade tummen som jag är i den andra, men jag kan inte göra något annat än att vänta och hoppas på att de ska bli bättre.

När jag åkte till jobbet så kom jag på att jag sa fel igår, jag sa ju att de är 1000 år tills nästa gång de blir 11-11-11, men de är ju faktiskt "bara" 100 år tills näste gång, alltså år 2111.
De kändes som om jag sa väldigt mycket fel igår men de var nog bara detta och att jag sa att 2010 var för 2 år sedan.

Nu så är de snart dags för arbete och dessutom så blev jag tillsagt att jag inte fick sitta vid datorn och skriva på min blogg, trots att jag har gjort de väldigt många gånger, man får tydligen bara göra "jobbsaker" vid dem här datorerna. Jaja nu måste jag dra mig, Bye Bye!

Beställde ett spel

Hejsan på er, dagen har flytit på som vanligt efter min lilla runda förut.
Jag har för de mesta suttit och spelat vid datorn och så har jag tagit de lugnt.
Jag letade efter ett spel på nätet för jag ville spela Vem vill bli miljonär på svenska, men jag hittade bara en massa andra vem vill bli miljonär spel, som tex simpson och på engelska.
Sen så gick jag in på discshop och kollade lite och där så hittade jag ett dvd spel som hette Vem vill bli miljonär och jag kände igen de eftersom jag själv har spelat de förut så jag beställde faktiskt de.
De stod att spelet skulle komma nästa dag men eftersom de är helg nu så kommer de förmodligen på måndag och de ska bli roligt, de är ganska skoj att sitta några stycken och gissa på frågor, ett väldigt bra tids fördriv om man inte har något annat för sig.

 

Nu så sitter jag och äter Billys Pizza och sen så ska jag försöka lägga mig ganska tidigt eftersom de är jobb imorgon, dem senaste nätterna så har jag suttit uppe till ungefär 02:00 varje natt, men de kan jag ju inte göra om jag ska jobba.
Jag ska försöka lägga mig runt 19:50 och jag vet att många av er tycker att de är fruktansvärt tidigt och de tycker även jag, men om bussen går 05:48 på morgonen så vill man ju ändå vara lite pigg.

 

Nu så hade jag tänkt titta på tv och imorgon så är de jobb som gäller, så Godnatt på er!

11-11-11

 

Min Facebook-sida!

 

 

Vår mus Alex begravning!

Dagen har flytit på

Denna dag har varit en väldigt lugn dag, jag har inte gjort någonting som inte har varit måste och mina måsten som jag hade idag var ju jobb coach och röntgen av handen men de var jag ju klar med ganska tidigt idag.
Jag har tagit de väldigt lugnt och har spelat lite wrestling, suttit vid datorn och gjort min kvällsträning och idag så var de rygg böj på schemat.
Nu är jag ganska hungrig så jag ska göra iordning något att äta och imorgon så har jag ingenting planerat så de kanske blir en lat dag imorgon också.
Imorgon så har jag ju verkligen ingenting planerat men jag ska nog försöka ta mig ut på en liten runda iallafall.
Men man vet ju aldrig med jobbet, jag kanske måste sticka iväg och arbeta, de brukar bli så när jag inte har någonting planerat.
Men nu så ska jag somsagt äta och så hörs vi, Bye Bye!

Ett svar till Bo

Bo skrev en kommentar på Röntgade handen!

Röntgade handen

 

Min Facebook-sida!

Svarar Julia!

Julia undrade vad jag jobbar med!
Herr CrAzY: Just nu så är jag tim anställd på ett äldreboende och så ska jag förmodligen börja jobba inom funktionshinder också!

Ingen träning

Jag var iväg på mötet förut och de mötet hade vi precis innan vi skulle träna.
Men jag skippade faktiskt träningen idag och så pratade jag med en av dem som jag tränar med och han är nämligen läkare, jag visade min hand och han kollade och kände lite på den.
Han tyckte att jag skulle åka och röntga handen så de kanske jag borde göra.
Imorgon så har jag bara planerat att jag ska iväg och träffa min jobb coach och sedan så kan jag ju sticka iväg till någon vårdcentral och sedan så kanske dem skickar mig vidare till något röntgen ställe.
Jag tycker inte att de verkar så jätte farligt med handen nu men de känns fortfarande lite när man klämmer på den och om de nu är något som är fel så kanske de är bäst att kolla upp de.

 

Jaja, nu så har jag iallafall tränat hemma med sit-ups, dem kan jag ju göra utan att de gör ont i handen iallafall och nu så håller jag på att koka spagetti som jag ska äta sen.
De blev en ganska lugn dag iallafall och de är skönt, men de bäst ut av allt är ju att jag fick sova ut ordentligt på mårgonen, de var verligen längesedan som jag fick göra de.

 

Ne nu ska jag äta och sen så ska jag bara ta de lugnt, men vi kanske hörs senare, Bye Bye!

De blev som planerat

 

Min Facebook-sida!

En planerad lat dag

Jag sitter här och planerar en lat dag imorgon, jag ska starta dagen med att inte göra någonting.
Just nu så känns de som att jag verkligen inte kommer dra iväg och jobba ifall jobbet ringer, men man vet ju aldrig med mig, jag kanske sticker iväg imorgon bitti och arbetar ändå.
Idag så har jag även talat in ett meddelande till chefen på de där andra jobbet som jag skulle åka till och gå bredvid imorgon, jag berättade att jag hade fullt upp med andra jobb och att jag tyvärr inte kunde komma imorgon.
Just nu så är jag tim anställd på ett ställe och dessutom så känns de som om jag kommer att bli tim anställd på ytterligare några ställen inom en snar framtid och de tycker jag räcker.
De där andra jobbet där jag skulle vara där var de ju 75% och de hinner jag ju inte med om jag är anställd på en massa andra ställen, jag ska försöka fokusera på detta nu och inte krångla till de för mig själv alldeles för mycket.

 

Men somsagt, imorgon så vill jag ha en lat dag och jag vill bara slappa och ta de lugnt, jag har inte haft en lugn morgon på ett bra tag och jag känner att de behövs, jag måste vila ut.
Jag ska iallafall iväg på ett möte och träna imorgon men de är ju inte förrän senare så jag hinner ändå ta de lugnt.
Jag gjorde även min kvällsträning förut och idag så var de armhävningar som jag skulle göra men jag gjorde bara 50 istället för 150 som jag brukar göra eftersom de gjorde för ont i handen.
Jag har även kollat in min stukade hand lite nogare nu och jag har sett att de inte är tummen som är stukad utan de är under tummen som de är stukat:
Jag hoppas att de är bättre imorgon så att jag kan träna, men jag vill gärna inte riskera något ifall jag kanske har någon skada i handen som kan förvärras ifall jag belastar den.
Ni får ha en underbart trevlig kväll och så hörs vi, Bye Bye!

Innan starten

Hejsan på er, nu sitter jag här på jobbet och jag tänkte att jag skulle passa på att skriva lite innan arbetskvällen börjar.
Jag börjar kl 16:00 och jag brukar ju alltid sätta mig vid en dator innan jag börjar.
Som jag berättade innan så jobbar jag ju bara 4 timmar ikväll och därför har jag ingen rast så därför kan jag inte spela in någon video, vilket jag brukar göra ibland.
Jag sa även att jag skulle pilla bort min tejp som jag hade runt tummen och handen och de gjorde jag också, men de var väldigt jobbigt att få bort de och de tog en väldigt lång tid, så jag fick stressa mig iväg till jobbet sen.
Men nu så känns tummen ganska bra iallafall och jag såg också att jag hade ett blåmärke under tummen så de var nog där som jag stukade till mig.
Jag hade ju haft den där tejpen på i två dagar och om jag hade haft kvar den så hade jag ju inte kunnat se hur de hade varit med tummen, men nu så är de ingen fara med den iallafall och de ska nog inte vara några problem med att åka och träna imorgon.
Men nu så sitter jag somsagt på jobbet och kvällens arbetspass startar snart och jag ska (som jag brukar) avnjuta min kopp varma choklad innan de är dags att börja jobba.

Vi hörs senare eller imorgon Bye Bye!

Sushi, tejp & jobb

 

Min Facebook-sida!

Dagen som denna

Hejsan på er, idag så har jag varit på ytterligare ett möte med en chef och jag har bestämt mig för att tacka nej till de andra stället där jag var på möte.
Jag kommer hamna i någon slags pool där folk kan ring upp mig och säga att dem behöver extra personal ochj känner att de kommer att krocka med tiderna om jag är på ytterligare ett ställe.
Jag ringde upp till chefen på de andra jobbet och berättade att jag inte kan vara där, jag skulle ju gå bredvid imorgon men jag skippar de och försöker fokusera på dem jobben som jag redan har.

 

Efter mötet så gick jag in i affären och kollade om dem hade sushi men dem sa att den skulle komma om en kvart men jag hann inte vänta eftersom jag skulle med bussen.
Men jag ska försöka ta mig ut sedan och köpa lite sushi för de var väldigt längesedan som jag åt de.

 

När de gäller min stukade tumme så känns de faktiskt som om den har blivit helt okej nu, men jag har ju fortfarande tejp runt tummen så jag vet ju inte hur de kommer att kännas när jag tar bort de. Men jag kanske gör ett litet videoinlägg när jag tar bort tejpen.

 

Men nu så ska jag ta de lite lugnt och titta på wrestling och sen så ska jag somsagt försöka ta mig ut lite, Bye Bye!

Dagen efter stukningen

 

Min Facebook-sida!

En stukad tumme, hakan & 2 månader

 

Min Facebook-sida!

2 Månader

Hejsan på er, nu sitter jag på jobbet och jag ska jobba fram till 11:30 och sen så ska jag dra iväg till träningen.
En grej som jag la märke till när jag åkte till jobbet var ju att min blogg fyller 2 månader idag.
Just idag så är de exakt 2 månader sedan som CrAzY PP bloggen startade och de ska jag fira med ett litet videoinlägg senare.
De kommer förmodligen inte hända något speciellt i dagens inlägg men jag kommer nog säga någonting om att bloggen fyller två månader.
I dagens inlägg så ska vi ju ha med hakan igen och de är hans tredje program idag, han ska förmodligen ta upp något pinsamt som jag har gjort igen.
Jag försöker komma på något som man kan gämföra med 2 månader så att man kan få någon inblick i hur gammal bloggen är men jag kommer inte på något, bloggen är lika gammal som ett väldigt kort förhållande eller så kan man ju säga att bloggen är lika gammal som en otroligt lång orgasm.
Ne, något bättre än de kommer jag inte på, men klockan är ju bara 7 på morgonen så min hjärna har väll inte kommit igång riktigt.
Men ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare, Bye Bye!

Denna trötta kväll

 

Min Facebook-sida!

En seg mårgon

Idag så blev de en sån där mårgon som jag inte tycker om, jag vaknade ganska sent och kände mig lite stressad och hann inte äta frukost.
Som ni kanske har läst tidigare så har ju jag en massa alarm och trots de så lyckades jag på något vis vakna ganska sent.
De är ju ingen större fara eftersom jag ändå hinner men jag tycker ändå att de är väldigt jobbigt att behöva stressa.
Nu sitter jag iallafall på jobbet och väntar på att denna arbetsdag ska börja, igår så jobbade jag ju ungefär 12 timmar men idag så är de bara fyra, men man vet ju aldrig om dem ber mig jobba kvar men idag är jag väldigt seg och trött så de hoppas jag inte.

Jag brukar ju dessutom gå och doppa mig varje lördag men idag så tror jag faktiskt att jag hoppr över de, jag är trött och seg och ska nog sova när jag kommer hem.
De bästa hade väll varit om jag kunde hålla mig vaken och sedan lägga mig ikväll istället, jag ska ju upp och jobba imorgon också men de är också bara ett kort fyra timmars pass.

Nu ska jag bara sitta och ta de lugnt i en kvart ungefär och sedan så ska jag jobba, Bye Bye sålänge!

Min monster dag

 

Min Facebook-sida!

Sitter och avnjuter min sista rast

Hejsan på er, nu sitter jag här och avnjuter min sista rast för idag, när rasten är slut vid 18:00 så har jag ungefär 3 timmar kvar av arbete och sedan så får jag bege mig hemåt.

Trots att jag var inställd på att sluta 14:00 så har de funkat bra med att jobba kvar, dagen har flutit på utan problem och jag har ju förståss blivit lite tröttare men jag tycker fortfarande att jag är ganska pigg.
När jag kommer hem så är de ju min kvällträning som gäller och idag så är de nog armhävningar som jag ska göra, jag har tre grejer som jag gör men jag gör inte allt på samma kväll, ena kvällen gör jag rygg böj, en annan kväll så gör jag sit-ups och ytterligare en kväll så gör jag armhävningar.
Jag brukar göra 200 sit-ups, 150 rygg böj och 150 armhävningar så ikväll så blir de 150 armhävningar.
Sen så hoppas jag att de finns någon färdig mat hemma så jag slipper laga de och sen så ska jag förmodligen sova eftersom jag börjar jobba 07:30 imorgon!

Sen så har jag ju även spelat in lite video inlägg som jag ska lägga upp på bloggen när jag kommer hem, men nu så ska jag njuta av min rast så vi hörs sen, Bye Bye!


Jobba kvar

Hejsan igen, jag fick reda på att jag skulle jobba kvar till 21:15 idag och de är ju bra för då får jag ju lite extra pengar, nu satt jag även och spelade in ett litet video inlägg och de hade jag tänkt göra några gånger till sen också, men dem ser ni ju ikväll.
De här mårgon/dag passet som jag jobbar nu slutar ju 14:00 och sen så börjar jag kvällspasset 14:30 så där emellan så har jag ju ett halvtimmes glapp och då hade jag tänkt att jag skulle spela in ett litet inlägg också, jobbet är ju inte speciellt roligt så de är ju bra att man kan roa sig med bloggen iallafall.
Jag läste lite Metro förut så jag kanske berättar en liten nyhet sen också, sen eftersom jag jobbar kvällspasset så är jag ju själv den sista timmen och då kanske jag spelar in något mer på boggen.
Yes yes, men nu så ska jag iallafall njuta av rasten och så hörs vi sen, Bye Bye!

Ovanligt tidigt

Nu sitter jag på jobbet och jag blir förvånad när jag ser hur tidigt jag kom hit.
Redan imorse så var jag ovanligt pigg och ovanligt igång trots att klockan var fruktansvärt tidigt.
Jag skrev ett litet blogg inlägg, åt frukost och tittade på tv och jag kände mig inte alls stressad och nu sitter jag på jobbet och är fortfarande väldigt pigg.
De måste jag ju tänka på i framtiden, att jag alltid ska gå upp långt innan jag ska åka, jag brukar annars alltid vänta tills i sista sekund och sedan stressa iväg utan att hinna äte frukost, borsta tänderna eller piggna till.
Dem dagarna som jag stressar iväg till jobbet på, dem dagarna känner jag mig helt slut och trött under hela dagen på.
Men just idag så känner jag mig både pigg och glad och de är något so jag vill göra varje dag, glad känner jag mig iförsej varje dag men pigg de är ju en helt annan fråga.
En anledning till att jag har varit så mycket på allerten idag kan ju våra att jag har lite mer ansvar på jobbet nu och lite nya uppgifter som jag måste utföra, kroppen kanske helt enkelt ställer in sig automatiskt på att jag har en hel del att ta tag i.
Dessa grejer som jag ska börja göra är ju egentligen ingen avancerat, jag har ju sett andra göra de och jag har nog ganska bra koll på de, men de känns ändå som om de är en hel del grejer som jag måste lära mig, nu när jag ska göra de själv.
Jag berättade ju att jag var här på jobbet igår och fixade en grej och de var just de här som jag fixade, jag fixade helt enkelt så att jag fick lov att utföra dessa extra arbetsuppgifterna.
Trots att jag gör mer så ändras ju inte lönen men däremot så hoppas jag ju att dessa trista dö tiderna som kan uppstå minskar eller helt enkelt försvinner helt och hållet.
Ne, nu ska jag njuta av min varma choklad innan arbetsdagen börjar kl 07:00, ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

En lugn och fin morgon

Godmorgon på er, kl är före fem på morgonen och vid 05:18 så ska jag gå iväg till bussen, jag brukar alltid ligga så länge i sängen så att de brukar bli stressigt på morgonen men idag så gick jag upp ganska tidigt så nu behöver jag inte alls stressa och de tycker jag är skönt.

 

Inför denna dag så har jag inga planer alls, de brukar bli så att jag inte har några planer när jag har arbete, jag slutar kl 14:00 och sen så tar de en timme för mig hem så jag är ju hemma efter 15:00 någon gång.
De blir förmodligen till att laga någon mat och kanske spela in något videoinlägg till bloggen.

 

Nu hade jag tänkt titta lite på tv och sen så måste jag ju åka iväg, men Bye Bye sålänge!

En fullspäckad dag, typ

 

Min Facebook-sida!

Fixat lite

Hejsan på er, idag så var jag en sväng på jobbet och fixade en grej.
Nu så har jag varit hemma och jag har tittat på tv och tagit de lugnt, jag har även sett att dem har öppnat en ny affär inne i stan, så jag hade tänkt åka dit och kolla lite.

 

Jag märker att de börjar bli mindre och mindre som jag gör på bloggen men jag lovar att jag ska försöka uppdatera och skriva mera och även lägga upp fler video inlägg, men när man har fullt upp så är de inte så lätt att hinna med.

 

Nu på lördag så ska jag förmodligen iväg och doppa mig i sjön igen, de har jag ju gjort varenda lördag nu så jag får väll fortsätta med de så länge jag pallar med de.
Sen så har vi ju ytterligare ett program med Hakan som vi ska se på söndag och jag har även funderat på att fixa ett litet inlägg med våran alldeles egna Livs Coach.

 

Nu ska jag iallafall sticka iväg till den nya affären och så kanske vi hörs senare, Bye Bye!

På jobbet och sen hemma

 

Min Facebook-sida!

Köttfärsdagar

Hejsan på er, jag har varit väldigt dålig på att uppdatera på sista tiden.
Jag har ju mitt nya jobb nu och så har vi handlat en hel del dem senaste dagarna.
Nu när jag väl sitter vid datorn så tänkte jag att jag skulle skriva lite och som ni kanske ser på rubriken så handlar de lite grann om köttfärs idag.
Både idag, igår och i förrgår så har vi ätit köttfärs, i söndags så gjorde vi en köttfärslimpa och igår så åt jag resterna av de och idag så har vi gjort biffar.

 

Vi har även handlat lite idag och vi handlade blandannat köttfärs och vi har fortfarande kvar köttfärs i frysen.
Jag har kommit på att de finns en massa saker som man kan göra med köttfärs och imorgon så kanske de blir en köttfärs rätt igen.

 

Jag fick även ett väldigt roligt telefonsamtal idag och de handlade om ett jobb som jag har sökt och jag ska på arbets intervju på måndag och de känns jätte bra.

 

Jag hade även tänkt bjuda på lite wrestling för de är nämligen så att min favorit wrestlare Teen Wolf körde en match den 27 augusti och nu så har den kommit upp på nätet och de är första matchen i den här videon:

 

 

Nu så hade jag tänkt göra 200 sit-ups och sedan så ska jag äte biffar, Bye Bye!

RSS 2.0