Nya stället

Hejsan på er, idag så var jag på mitt nya jobb, jag jobbade och kollade runt och försökte lära mig stället och deras rutiner.
Jag ska ju gå bredvid imorgon och på onsdag också och sedan så hoppas jag att dem hör av sig mycket och säger att dem behöver mig.
Just nu så är jag timsnställd på ett ställe och snart så hoppas jag att jag är de på de här nya stället också, just nu känns de väldigt bra och jag trivs redan på de stället, när jag väl har kommit in i de och lärt mig allt så kommer de förmodligen kännas ännu bättre.

 

När de gäller mitt pengasparande så hoppas jag att de kommer att gå ännu bättre nu när jag förhoppningsvis har två jobb som jag kan gå till.
Jag har ju en viss summa som jag har betsämt att jag ska lägga undan varje månad men jag hoppas att jag kommer att börja tjäna mera och kunna lägga undan ännu mera pengar.

 

Mina framtidsplaner är just nu att jag ska få ihop pengar till ett körkort och sedan så ska jag söka till SMO och plugga till brandman.
Just de tror jag inte kommer bli speciellt svårt, men de svåra kommer nog att vara att få jobb som brandman när jag väl har pluggat klart, men de behöver jag ju inte tänka på än!

 

Nu hade jag snart tänkt sova, så vi hörs imorgon, Godnatt!

Smarta djur och en blogg

 

Bilden är tagen från Metro!

 

 

Här har ni Paula Fribergs Blogg!
Min Facebook-sida!

Ett tredje dopp & hakan

 

Min Facebook-sida!

Veckans sista dag

Hejsan på er, jag tänkte skriva lite om dagens planer idag.
Vi har kollat upp något recept på nätet så vi ska iväg sen och köpa ingredienser och laga till någon lite speciell måltid, för de mesta så blir de ju vanliga måltider som man brukar laga, men idag så får de blir något annat.

 

Sen så ska jag försöka ta mig bort till sjön och ta mig ett dopp, de blev ju inget igår men idag så vill jag bada lite, jag får se om de har blivit kallare sen förra veckan.

 

Sen så ska ni även få se Hoppsan Hakan idag, alltså programmet där hakan berättar pinsamma saker som jag har varit med om och de är faktiskt tredje veckan i rad som hakan har sitt program och de ska bli spännande.

 

Sen så betalar jag en träningshyra varje månad och den ska jag betala på onsdag så jag får även ta ut lite pengar idag så jag kan betala de.

 

De var faktiskt allt för denna gången, vi hörs senare, Bye Bye!

Hur min dag har fortlöpt

Min Facebook-sida!

Happy Halloween!

Hejsan på er, om jag inte är helt ute och cyklar så är de ju idag som man firar halloween.
Jag har ingenting planerat idag förutom att åka iväg till ett ställe och kolla på någon slags marknad, jag får se om de är något skoj eller om de bara är en massa svammel.
De ända som jag förmodligen ska göra idag och som är lite otäckt, de är ju mitt bad i sjön, om jag får gissa så har nog graderna sjunkit ytterligare lite sen förra veckan.
Självklart så kommer ju mitt dopp att filmas och sen så hamnar den på bloggen, om jag nu inte tar något dopp så kommer ni ju att märka de.

 

Hittils idag så har jag inte gjort så mycket förutom att jag har spelat wrestling, närmare bestämt Smackdown Vs Raw 2011.
Jag var inne på webhallen igår och kollade när nästa wrestling spel (WWE 12) släpps i sverige och jag såg att den släpptes redan i slutet av nästa månad och jag beslöt mig faktiskt för att beställa de.
Jag vet inte om de var något bra beslut men de här spelet är ju något som jag verkligen vill ha och även om de kostar över 500 kr så ska de nog inte vara några större problem med att betala de.

 

När de gäller mitt sparande till semester och körkort så går de suveränt, jag har även denna månad kunnat lägga undan en liten summa och jag närmar mig mina mål.
Även om jag har mitt nya spel att betala nästa månad såp tror jag inte att de kommer att vara några problem med att lägga undan lite pengar till mitt sparande.
Mitt sparande är ju faktiskt en lika viktig utgift som allt annat jag betalar och jag har lovat mig själv att de är något som jag ska lägga pengar på varje månad.

 

När de gäller mitt jobbsökande så har jag faktiskt ett nytt jobb som jag ska gå till nästa vecka, jag ska gå bredvid i några dagar och sedan så får vi se vart de leder.
Förhoppningsvis så kommer jag ju få en timanställning där också och då är jag ju timanställd på två ställen och de är ju aldrig fel.
Jag pratade med en personal på de nya stället och de lät på henne som att dem hade behov av ny personal och att jag kommer att komma till nytta och de låter ju bra.

 

De var de jag ville berätta nu och vi hörs förmodligen senare, Bye Bye!

Älgskog

 

Min Facebook-sida!
Nyheten kommer från Metro!

De blev en omväg

När jag kom n till stan imorse så kom jag på att jag hade glömt att kolla vilken spårvagn/buss jag skulle ta (Jag tar alltid olika).
Men sen så såg jag att de var en buss som gick dit jag skulle så jag sprang ifatt den och hoppade på, men sen så tyckte jag att den gick en underlig väg alltså en väg som jag inte har åkt förut.
Till en början så tyckte inte jag att de var så konstigt men när alla på bussen plötsligt gick av och jag satt själv kvar så började jag fundera.
Efter en stund så gick jag fram och tog en sån där informations lapp och kollade hur långt de var kvar tills min hållplats och till min lättnad så såg jag att jag skulle hinna till jobbet.
De blev en liten omväg men eftersom jag alltid åker så att jag ska vara framme en halvtimme innan så är de ju ingen fara, jag hinner alltid.
Jag satt dessutom och spelade in ett litet blogg inlägg på bussen som ni kan få se när jag kommer hem sen, man fick ju passa på att spela in något medans man var själv på bussen.

Ha en fortsatt trevlig dag, Bye Bye!


Ett kallare klimat

Hejsan på er, just nu så kom jag att tänka på att oktober snart är slut, vilket betyder att november snart börjar.
November är ju den första vintermånaden och jag verkligen avskyr vintern och kylan, jag har redan börjat längta till sommaren 2012, just nu så sparar jag pengar så att jag även kan åka på en semester nästa sommar.
När vintern väl har startat så kommer de ju att vara iskallt fram till ungefär februari eller mars nästa år innan de väl börjar bli varmt igen.

 

Så fort de blir vinter och snön börjar falla så stannar jag inne, så har de varit varje år och jag skulle inte bli förvånad om de blir så denna gången också.
Inte nog med att de blir kallt och halt och allmänt jobbigt så kommer ju den här jävla vinter kräk sjukan som jag får nästan varenda år och jag vill verkligen inte ha de i år också.

 

Men en sak har jag ju lovat mig själv och er på bloggen och de är ju att jag ska försöka ta mig fler dopp i sjön iallafall, jag har ju blandannat funderat på om jag ska bada nu på lördag.
Jag har doppat mig förra lördagen och även lördagen innan de och jag ska försöka doppa mig minst två lördagar till.

 

De var bara de jag ville skriva nu, men vi hörs kanske senare, Bye Bye!

En läkare och mina alarm

 

Här har ni mitt gamla inlägg om mina alarm!
Här har ni min Facebook-sida!

En ännu värre lat dag

 

Min Facebook-sida!

Ett jobb inlägg

 

Här kommer inlägget som jag skrev om innan, här har ni även min Facebook-sida!

Sitter och spelar in ett video inlägg!

Just nu så sitter jag och spelar in ett video inlägg, tänkte göra en liten lista på vad som finns i maten:

Broccoli
Ris
Potatis
Chili Con carne.

Video inlägget som jag spelar in nu, kommer ni att få se sen :D

Hemma igen & jobb ikväll

 

Min Facebook-sida!

Dagens planer

 

Min Facebook-sida!

Morgondagens planer

Jag hade tänkt glo lite på en film innan jag ska sova och inför morgondagen så har jag planerat lite saker som jag ska göra.
Förmodligen så ska jag iväg till banken och sätta in lite pengar och sedan så ska jag till posten och skicka tillbaka min extra lur som jag beställde eftersom den inte passar i den nya grundenheten som jag har beställt.
Sen när jag är hemma igen så ska jag gå in på nätet och betala grundenheten (hemtelefonen) som jag beställde för ett tag sedan.

 

Allt de där ska jag göra om jag inte får jobb, för om jag får jobb så blir de till att åka iväg och jobba.
Men jag kanske bara får jobb på morgonen och isåfall så kan jag ju fixa dem grejerna när jag kommer hem sen, men isåfall så måste jag ju ändå hinna till banken innan 15:00 eftersom man inte kan sätta in pengar efter de!

 

Mer än så vet jag inte inför morgon dagen, men ni får ha de så bra och sova så gått så hörs vi, Godnatt!

Buss, sprinkler & studsmatta

 

Min Facebook-sida!

En riktig slappar dag

 

Min Facebook-Sida!

Min sparplan

Godmorgon på er, jag har precis vaknat och jag tänkte berätta lite om hur jag tänker med mitt penga sparande.
Som ni kanske redan vet så sparar jag pengar till att ta körkort, körkort är ju ganska dyrt och jag hade tänkt ta en intensivkurs, men isåfall så krävs de att jag sparar pengar.

 

Jag har inte tänkt så där jättemycket kring mitt sparande förutom att jag ska lägga undan en liten summa varje månad på ett sparkonto och sedan INTE röra dem.
De viktigaste med att spara är ju att man inte gör någonting förutom de som man verkligen behöver, man ska inte köpa eller göra onödiga grejer som kostar något.
I mitt fall så försöker jag leva så snålt som möjligt för isåfall så får man ju undan så mycket pengar som möjligt, men de finns ju en jobbig sak med att spara och de är ju att man har en massa pengar som man INTE FÅR RÖRA, man har alltså en massa pengar som bara växer på en hög och man får helt plötligt råd med en massa saker, men man få VERKLIGEN INTE RÖRA pengarna för isåfall kan man inte spara.

 

Man har ju dessutom utgifter som man måste ha pengar till varje månad, alltså räkningar, avbetalningar, busskort, mat och ibland även kläder, men man måste se sitt sparande som en LIKA VIKTIG UTGIFT, om man ska få ihop mycket pengar så MÅSTE man lägga undan varje månad för att få ihop till de man vill ha, iallafall om man inte är rik och de kan jag ju inte säga att jag är direkt!

Jaja. de var bara de jag vill skriva om just nu, ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Hoppsan Hakan avsnitt 2

 

Nu är de dags för Hakan igen, glöm inte att gilla min Facebook-Sida!

Wrestling, Robert och renen


Svar till Johanna!

Johanna skrev:
haha va skön du är! Klart du ska ta ett dopp nästa vecka ;)

Som ni ser ovanför så har Johanna kommenterat Höst dopp Nr 2 inlägget och hon tycker att jag ska ta mig ett dopp nästa vecka också.
Jag har varit väldigt osäker på om jag ska göra de och jag vet fortfarande inte om jag tänker göra de.
Men jag får tacka så mycket för den fina kommentaren och jag måste ju säga att jag blev lite extra sugen på att ta mig ett dopp till nästa lördag.
Jag har ju planerat innan att jag ska ta mig ett isbad nu till vinter, men för de första så måste jag ju ha folk med "utrustning" som kan dra upp mig ifrån en isvak isåfall.
Men somsagt jag tackar för kommentaren och ska fundera på om jag pallar med ett bad till!

Höstdopp Nr 2

 

Jag lovade er ett höst dopp till och här är de!

Älg i hängmatta

 

Min Facebook-Sida!

Dags att städa lite!

 

Nu är de dags för mig att ta tag i städningen, damsugaren är ju inte min bästa vän men kanske att vi ska försöka sammarbeta lite idag iallafall:

 

 

Jag måste bara berätta att jag är en fullstädig latmask när de gäller att städa, jag kommer inte ens ihåg senast som jag damsög mitt rum, men nu ska de blir gjort.
Men några av sakerna som har hindrat mig från att städa de är ju att jag har en jävla massa saker i mitt rum vilket gör de väldigt veligt att damsuga.
Men något som verkligen får mig att vilja dammsuga, de är ju allt damm som ligger lite här & där!

 

 

De är ingen trevlig syn att titta under sängen, bänken, datorbordet eller någon annanstans för den delen heller och nu kan jag inte blunda för de längre.
På med lite musik och sätta igång med dammsugaren är vad som gäller!

 

Vi hörs senare, Bye Bye!

En väldigt full snubbe

 

Glöm ej att gå in och gilla min Facebook-Sida!

Facebook och inga hjärnor


 

Artikeln om annorlunda hjärnor tack vare antalet facebook vänner!

 

 

Dagens inlägg bjuder blandannat på olyckor och fylla!

Lite ändringar

Jag vet inte om ni har så bra koll på hur jag har tänkt med min blogg.
Till en början så har jag ju sagt att de inte skulle vara en ego blogg!
Men sen så har den mer och mer förändras till en ego blogg, nu vet ni tex att jag ska bli brandman, att jag sparar till körkort och dessutom så har jag ju berättat om en hel del grejer som jag har beställt.
Detta var absolut inte meningen med bloggen från början och jag måste medge att jag har ändrat mig väldigt mycket.
Just nu så är mitt liv ganska mycket i förändring och då tycker jag faktiskt att de passar bra med att jag babblar lite om mig själv ibland.
Men jag sa faktiskt i mitt första inlägg att jag inte visste vad bloggen skulle handla om, men när de gäller att detta inte skulle vara en ego blogg så måste jag faktiskt be om ursäkt för att jag ljög lite.
Jag vill försöka bygga upp den här bloggen så att den blir så intressant som möjligt och just nu så har jag nästan inga ideér alls om hur jag ska förändra bloggen.
Men en sak är säker och de är att ni kommer att få följa med mig på en hel del ställen i framtiden och förmodligen så kommer jag att prata en hel del om mig själv också.
Trots detta så kommer ju denna blogg ändå att vara en CrAzY blogg och jag vill fortfarande hitta på en hel del tokiga saker, så som att bada kallt, "plåga" mig själv och visa en hel del roliga klipp.

 

Jag vill också berätta att jag fick en kommentar på youtube där de var en snubbe som skrev att mitt klipp redan fanns på youtube, men ALLA mina klipp finns på youtube, bara så att ni vet.

 

Nu får ni ha de så bra, Bye Bye!

Ett spontan inlägg

 

Här kommer ett litet spontan inlägg, hade bara lust att babbla lite, ni glömmer väll inte bort
att gå in och gilla min Facebook-Sida? För då blir jag ledsen ;) Vi hörs, Bye Bye!

Jävla box

Som jag berättade tidigare så har jag varit och hämtat min nya kontroll till min Tv-Box eftersom den gamla hade gått sönder.
Nu när jag kom hem så funkade för de första inte bilden på boxen och för de andra så hade den gamla kontrollen börjat fungera igen.
Jag blir så fruktansvärt irriterad, varför ska allting krångla med mig?
Jag ringde till Com Hem och berättade om mitt problem, men tydligen så var de bara att stänga av ström brytaren på boxen och sen när jag satte på den igen så funkade bilden.
Så nu funkar alltså boxen som den ska, men jag är fortfarande väldigt irriterad över att jag har beställt en kontroll i onödan, Nu har jag alltså två kontroller!

 

 

Nu har jag alltså två grejer som jag måste skicka tillbaka Min extra lur & Min onödiga kontroll, jag fattar inte varför elektronik vill jävlas med mig så mycket.
Jag är ingen teknisk typ men de hade ju faktiskt inte skadat om de för någon gångs skull ville fungera.

 

Jaja, de är inte så mycket jag kan göra nu, jag får vänta tills mina pengar kommer innan jag kan börja fixa med saker igen, vi hörs senare, Bye Bye!

Problemen tar aldrig slut

Nu trodde jag ju verkligen att de här med hemtelefonen skulle lösa sig.
Den nya hemtelefonen funkar ju iförsej, men sen när jag skulle koppla in den extra luren som jag hade sen tidigare så var den för stor.
Damen på Ellos som jag pratade med, sa ju iförsej att de kanske skulle kunna bli så att den här luren inte passar, jag sa ju att de inte spelade någon roll vilken färg den nya telefonen skulle ha, men tydligen så var de en annan modell också.
Så nu ligger de helt enkelt till så att jag har en fungerande grundenhet men den extra luren som jag köpte passar alltså inte in i den, man är nämligen tvungen att koppla in extra luren i grundenheten en liten stund för att aktivera den.
Men nu så får jag helt enkelt ringa tillbaka till Ellos för att fråga hur jag ska gå till väga för att skicka tillbaka luren.

 

En annan grej som är ganska trist är ju att jag tycker att den här nya luren som är till grundenheten är dåligare än den andra luren, dåligare ringsignalen, dåligare design och svårare att hantera.
Damen som jag pratade med sa att de inte skulle vara någon skillnad på lurarna förutom att de är en annan färg.

 

Men de är ju en sak som är bra med detta också och de är ju att jag kommer att få tillbaka pengar för telefonen och eftersom jag håller på att spara pengar så är de ju suveränt med en extra slant, jag får helt enkelt nöja mig med den här nya luren trots att den är dåligare.

 

Ett annat problem som jag har, de är ju att min kontroll till tv-boxen har gått sönder, men de problemet kommer att vara löst redan idag eftersom jag har beställt en ny kontroll och den har redan kommit så de är bara för mig att gå iväg och hämta den.

 

Så nu så ska jag sticka iväg och hämta kontrollen så ses och hörs vi senare, Bye Bye!

Min telefon & en älg

 

Nu har jag äntligen fått hem den nya telefonen, hoppas denna kommer att fungera!

Min nya telefon

Tidigare i bloggen så har jag berättat att jag har haft problem med våran hemtelefon, jag kunde ju inte koppla in den.
Men de var ju inte så konstigt eftersom jag bara hade beställt en extra lur, jag behövde alltså en grundenhet att koppla den extra luren till.
Jag har även berättat att jag har snackat med en dam från Ellos och via henne så beställde jag en grundenhet.
Den här grundenheten har kommit till posten för ett tag sedan och nu så har jag även pengar så jag kan gå och hämta ut den.

 

Så nu hade jag tänkt sticka iväg, men ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Löst problemet med Björn Bus inlägget!

 

Eftersom jag inte kunde visa Björn Gustafsson klippet så kan ni se de HÄR!

Ber om ursäkt

Jag har nu varit inne och sett att jag tydligen hade tagit med något i dagens klipp som var upphovsrättskyddat, jag hade tagit med en snutt från parlamentet där Björn Gustafsson var bratt.
De är därför som ingen av er kan se de.
Jag kunde nämligen se de eftersom jag var inloggad på youtube, så jag får helt enkelt ändra de inlägget när jag kommer hem och ta bort när björn gustafsson pratar.
Just nu så sitter jag på jobbet så jag kan tyvärr inte ändra någonting nu, men antingen så spelar jag in ett nytt inlägg när jag kommer hem eller så redigerar jag de inlägget som jag hade och lägger in de igen.
Så nu vet ni och jag varför de inte gick att bädda in youtube klippet och lägga in de på bloggen, men ni får ha de så bra så länge så hörs vi ikväll, Bye Bye!

Björn bus

Tyvärr så krånglar youtube, vilket innebär att jag inte kan lägga in dagens blogg inlägg på bloggen, men ni kan se de om ni trycker HÄR!

 

Men här har ni iallafall en björn låt som ni kan lyssna på!

Turk tema


 

Artikeln om taxi taxichaufförerna som blir av med jobbet!

 

 

Idag så hade jag lite turk tema i bloggen!
Glöm EJ att gilla min Facebook-Sida!

Käkar tid!

Här sitter jag och "käkar tid" och med de så menar jag att jag sitter och gör ingenting.
Denna dag startade med att jag blev uppringd av jobbet och så var jag tvungen att sticka iväg, de är inte så jävla skoj att bli upringd kl 7 på morgonen och sedan behöva sticka iväg, man hinner liksom inte vakna riktigt.
Jag ska väll iförsej inte begära så mycket eftersom jag bara är tim anställd, men jag tycker ändå att de är en mänsklig rättighet att få sova ut på morgonen, framförallt om man inte vet att man ska jobba.
Jag tycker att man ska få reda på om man ska jobba redan dagen innan, men jag har insett att de inte alltid går.

 

Man jobbar sin korta dag och sedan så tar man sig hem och när man väl kommer hem så är man trött för att man inte har sovit ordentligt och för att de har varit stressigt på jobbet.
Egentligen så borde jag sätta mig vid telefonen och söka jobb, men just nu så orkar jag bara inte, men jag får väll försöka orka ringa några samtal iallafall.

 

Jag är väldigt glad att jag har min jobbcoach som jag åker till ibland och babblar lite med, utan honom så hade jag nog inte orkat lyfta ett finger för att söka jobb.
Han hjälper mig med att ta fram jobb papper och sen så är de bara för mig att ringa och skicka in ansökningar och cv.
Mina personliga brev och cv har han dessutom också hjälpt mig med, så jag tycker att han hjälper mig väldigt mycket och de är absolut något som jag kan rekomendera om man har svårt att söka och hitta jobb, skaffa en jobbcoach.

 

Om en timme ungefär så är de dags att ta tag i tvätten så jag får nog sätta fart med att ringa jobb innan klockan blir för mycket, Bye Bye så hörs vi!

Nästa Vecka

Jag har nu suttit och funderat på hur jag ska bygga upp nästa veckas blogg inlägg, jag försöker ju nämligen lägga upp minst ett blogg inlägg varje dag och för att få ihop de så måste man ju ha lite funderingar och ett schema att följa.
Här har ni nästa veckas blogg schema:

 

Måndag: Dagens nyhet + 3 klipp
Tisdag: Dagens nyhet + 3 klipp
Onsdag: Dagens nyhet + 3 klipp
Torsdag: Dagens nyhet + 3 klipp
Fredag: Dagens nyhet + 3 klipp
Lördag: "Hitta på" dag (förmodligen så blir de ett bad)
Söndag: Hakans program som heter Hoppsan Hakan och som handlar om pinsamheter

 

Längre än så har jag inte hunnit fundera, men om de blir någon förändring så lär ni ju märka de.
Jag får tacka för den här veckan och så får ni sova så gott, så hörs vi imorgon, Godnatt!

Hans första program

 

I dagens inlägg så får ni träffa på Hakan!
Gå gärna in och gilla CrAzY pp på Facebook-Sidan!

Tidig uppgång

Hejsan på er, kl är nu ungefär 7 och jag har precis kommit till jobbet.
Jag börjar kl 07:30 och idag så kom jag ovanligt tidigt till jobbet, men om man följer västtrafiks tider på nätet så kan man ju inte lite på att man kommer fram i lagom tid.
De är ju iförsej bättre att jag kommer för tidigt än att jag kommer försent.
Jag trodde att de skulle vara väldigt kallt ute idag också, men de var faktiskt inte så jätte kallt, så de var ju bra.
Idag när jag kom till centralen så skulle jag få vänta på spårvagn 6 i ungefär 16 min så jag tog en tidigare buss istället och när jag kom till nästa hållplats så skulle jag få vänta på den bussen i ungefär 20 min, så jag gick den sista biten till jobbet istället och förmodligen så är de därför som jag är tidig.

 

Ne nu ska jag dricka upp min varma choklad och förbereda mig för arbetsdagen, Bye Bye så länge!

Brandövning i skolan

Hejsan på er, nu när jag tänker på mitt kalla dopp som jag gjorde tidigare under dagen, så började nämligen tänka på alla dem brandövningarna som vi gjorde med några brandmän under gymnasiet.
Vi gjorde en massa övningar, så som rökdykning, styrketest, simtest och så fick i göra "hinderbanor" och lyfta grejer och montera en brandslang.
De som jag började fundera på mest var ju när vi badade utomhus, för jag har ju faktiskt isbadat en gång innan fast den gången så hade vi ju våtdräkt så jag tycker inte riktigt de räknas eftersom de inte blev speciellt kallt.

 

Jag har verkligen haft roligt under gymnasiet och just dem där brandövningarna är något som jag aldrig kommer att glömma, framförallt eftersom jag själv vill/ska bli brandman.
Jag tycker själv att de har varit till stor nytta och de har verkligen hjälpt mig att känna vad jag vill syssla med i framtiden.

 

Jag tänkte berätta detta tidigare i blogg inlägget men jag glömde de så nu skrev jag de istället.

 

Ni får ha en trevlig kväll och natt så hörs vi, Bye Bye!

Höst dopp

 

I dagens inlägg så tar jag ett kyligt höst dopp och om ni gillar min blogg så får ni gärna gilla min Facebook-Sida också!

Djur och Brandmän

 

Nyheten om den brinnande Kenneln!

 

 

Idag så snackar jag blandannat om min dröm att bli brandman!

 

 

En skojig Techno låt om brandmän!

Den icke efterlängtade kylan

Idag startade jag dagen med att bli väckt av att klockan ringde, de var nämligen jobbet som ville att jag skulle komma dit eftersom dem behövde personal.
Eftersom jag bor en timme bort så frågade jag om dem inte kunde ringa någon som bor närmare, men då fick jag beskedet att dem inte hade någon annan.
Jag fick helt enkelt skynda mig upp kl 7 på morgonen och sticka iväg till jobbet, jag var helt yr och nyvaken, men vad gör man inte för pengarnas skull.

 

När jag väl kom ut, så kände jag hur fruktansvärt kallt de var, för första gången på evigheter så är "äntligen" kylan här.
Jag har ju pratat om att dem har sagt att de skulle bli kallare, men de tog en evighet innan de blev kallare.
Fast de var nog bara på morgonen som de var så kallt, för nu senare på dagen så är de ju faktiskt inte speciellt kallt.
Men natten måste ha varit väldigt kall eftersom de var frost ute.

 

En sak som jag också har tagit upp tidigare i bloggen är ju att jag ska ta mig ett vinter dopp och imorgon så hade jag faktiskt tänkt börja med att ta de första doppet ute i kylan.
Jag ska försöka ta mig några dopp emellanåt för att hålla uppe tempot och inte tycka att de är alldeles för kallt när jag väl ska ta isdoppet.
Nu vet jag ju inte om jag kommer att ta något dopp när de är is, men jag hoppas att jag får möjligheten att göra de och att de filmas och hamnar på bloggen såklart.

 

Lite senare så kommer de även in ett video inlägg, så vi ses då, Bye Bye så länge!

Tröttsamt

Allting känns ibland väldigt tröttsamt, de är nämligen så att jag har lite telefonsamtal som jag skulle vilja få gjorda och lite andra grejer som jag borde göra, men på något sätt så är de något som säger ifrån.
Jag har inte direkt något planerat idag och ledig är jag också, men ändå så är de något som gör att jag inte riktigt orkar ta tag i saker, men va fan, nu får jag ta mig själv i kragen.
Saker som ska bli gjorda, ska jag göra och sen så är de bra med den saken, jag ska fan inte vara lat bara för att jag är ledig.
Förmodligen så ska jag ju iväg på en liten lokal visning senare och de är ju faktiskt något som jag ser framemot, så först får de bli lite tråkgöra och sedan så får jag åka iväg och ha lite skoj!

 

De var de jag ville säga så länge, Bye bye!

Barnvåld & "rolig" ordvits


 

Den "roliga" ordvitsen i Elgigantens annons!

 

 

Idag så snackar jag om barnvåld och så visar jag Elgigantens "roliga" ordvits!

Ett svar till Alice

 

Svarar på en kommentar som jag fått på inlägget om Pälshot!

Poliser & Barn

 

Artikeln om polisen som lurade barn!

 

 

Idag så snackar jag om poliser och barn, dessutom så får ni inte glömma att gilla min blogg på min Sida!

Dagens början

Denna dag startade med att jag gick upp senare än vad jag hade bestämt igår, jag skulle nämligen upp ganska tidigt för att ringa ett telefonsamtal.
Men trots att jag gick upp senare än planerat så kom jag fram till den person som jag skulle ringa och jag kan ju inte säga att jag fick den information som jag behövde utan hon hänvisade mig till att kolla på nätet.
Jag gjorde iallafall de och jag hittade några grejer som jag inte riktigt fick någon koll på ändå, så jag ringde tillbaka, men då hade den här personen tydligen gått för dagen.
Jag fick helt enkelt hitta ett annat nummer och ringa de istället och då fick jag iallafall tillräckligt med info för den här gången.
De kanske inte var de mest posetiva men jag är ändå en sån person som tar saker som dem kommer, de negativa var att jag inte kunde starta med något som jag sett framemot ett tag, utan jag får vänta med de.
Men de posetiva är ju att jag NU har något att se framemot SEN, för jag tycker nämligen att de är viktigt att ha framtidsplaner och drömmar och inte bara stanna upp i utvecklingen.
De som krävs för mig nu är pengar, planering och engagering för har jag de så tror jag inte att mina framtida hinder kommer att kunna stoppa mig!

 

Mvh En som blev lite besviken men ändå inte! Bye Bye!

Dagens gjorda & icke gjorda grejer!

Dagen idag har varit en väldigt lugn dag, en avslappnad och allt annat än stressig.

 

Telefonsamtalet som jag ringde förut, gav mig inte spciellt mycket idag, men jag fick ett annat nummer som jag skulle ringa imorgon för att få lite mer information om detta!

 

Registreringen på sidan som jag gjorde förut gick däremot helt perfekt och just nu innebär bara en väntan och just denna VÄNTAN kan ta flera ÅR, men den som väntar på något gått väntar ju aldrig för länge.
De krävdes ju inte speciellt mycket av mig för att jag skulle få vara kvar och vänta på denna sida.

 

Sidan som jag besökte förut gav mig inte heller speciellt mycket information om de som jag ville ha, men de kan ju iförsej bero på att jag är ganska kass på att söka runt efter saker på nätet.

 

Med andra ord så fick jag gjort de saker som jag ville ha gjort idag och de är ju bra.
Nu ska jag förmodligen bara ta de lugnt, men vi hörs, Bye Bye!

Grimaser

 

Artikeln om grimaser som kan bota sociala fobier!

 

 

Idag så pratar jag om grimaser, glöm inte att gå in och gilla min blogg på min Facebook-Sida!

Måste tänka efter!

De är så himla konstigt, när man är på jobbet så längtar men hem och när man är ledig så blir man uttråkad för att de nästan inte finns något att göra ibland.
De känna som man verkligen inte har någon plikt att följa när man är hemma, men om jag tänker efter ordentligt så har jag faktiskt 2 vikitga saker att göra och så har jag 1 inte lika viktig sak som jag skulle vilja göra.
Dem två viktiga sakerna är iallafall en registrering som jag ska göra och så är de ett samtal som jag ska ringa, den lite mindre viktiga saken är en sida som jag skulle vilja besöka.
Sedär ja, även på en ledig dag så fick man ihop lite saker att ta tag i, de tycker inte jag är speciellt dåligt.

 

Men ni få har de så bra, så hörs vi. Bye Bye!

Pälshot

 

Här har ni lite åsikter från mig och om ni gillar min blogg så får ni gärna gå in och gilla min Facebook-Sida också!
Bye Bye så länge!

En ostressad morgon!

De känns helt underbart att bara kunna vakna på morgonen och känna att man inte behöver stressa till något.
Jag kan faktiskt inte minnas sist som jag vaknade och verkligen inte hade något planerat som jag är tvungen att springa iväg till.
Nu sitter jag iallafall här och äter lite frukost, jag börjar 16:00 idag och bussen går 14:29 så än så länge kan jag bara ta de lugnt.
Jag har för de mesta alltid saker planerade, jag går alltid upp tidigt och åker iväg till något (möte, arbetsförmedlingen, jobbet, affären osv osv) men just idag så har jag abslout ingenting planerat och på något sätt så känns de väldigt konstigt.
På något konstigt sätt så känns de nästan för lugnt, men jag får helt enkelt ta vara på den frid som är, man vet ju inte när de blir så här lugnt nästa gång.

 

Ne, nu ska jag avnjuta min frukost och bara slappa, Bye Bye på er!

De "tänder" till idag!

 

Ett sent inlägg från dagen, men man brukar ju säga att de är bättre sent än aldrig!

Fullt upp idag!

Idag så har jag haft fullt upp, jag startade nämligen dagen med att äta lite smörgås (de är de ända jag ätit idag) och sedan så stack jag iväg på träning.
Efter träningen så var jag hemma lite och fixade med ett blogg inlägg som jag håller på att ladda upp nu, så ni får se de alldeles strax.
Efter de så stack jag iväg och så var jag borta och såg lite film men några vänner och då blev de lite snax, men de räknas ju inte som någon slags mat!
Nu är jag iallafall hemma igen och jag hade tänkt ta något att äta och sedan så blir de förmodligen ett litet bad med min älskling.
Jag får be om ursäkt för att blogg inlägget kommer in så sent men jag ska fixa de så fort jag kan, Bye Bye så länge!

Sova, träna & äta

Idag så har jag varit väldigt trött efter jobbet, jag trodde först att jag skulle klara av att hålla mig vaken men tillslut så somnade jag.
Jag vaknade flera timmar senare och kände mig ganska utvilad, men låg ändå kvar i sängen ett litet tag för att piggna till ordentligt.
Jag kollade på klockan och konstaterade att de var dags för kvällens träning (60 rygg-böj, 60 armhävningar & 80 sit-ups).
Jag tycker själv att jag väger väldigt lite och därför så har jag gett mig FAN på att jag ska träna & äta ordentligt varje kväll.
Jag tränade och efter de så åt jag spagetti och köttfärssås. Jag har alltid väldigt lätt av att äta efter att jag har tränat.

 

Om de nu är någon där ute som känner att dem behöver gå ner i vikt, upp i vikt eller helt enkelt skulle vilja vara lite mer muskulös, men som känner att de inte riktigt går att träna eller att de är något som tar emot.
Kroppen och "tjälen" säger alltid ifrån när de är något som är jobbigt, men kom igen, ge dig FAN på att du ska träna, de är inte alltid man känner att man vill, men om man verkligen VILL så är de bara att köra hårt.

 

Gör de som behövs för att fullborda ditt mål, de är ingen annan än du själv som kommer att tjäna på de och de är ingen annan än du själv som kommer att må jävligt bra när du själv nått ditt mål. Vissa saker vill man inte göra, men vissa saker är ett måste, se då för fan till att din träning är ett måste för isåfall finns de ingenting att diskutera för isåfall så är de bara att träna. Alla människor har en eller flera viljor de gäller bara att plocka fram dem.

 

De var bara de jag ville säga för inatt, Godnatt på er!

En liten historia om mina Alarm!

Hejsan, jag tänkte bara berätta lite om min morgon vana, jag har nämligen vant mig vid att ha fem Alarm signaler på min mobil för att jag ska vakna på morgonen.
Den första ringer 2 timmar före bussen, den andra ringer 1,5 timme före bussen, den tredje ringer 1 timma före bussen, den fjärde ringer 30 min före bussen och den sista ringer 8 min innan bussen går.
Bara de låter kanske helt knäppt, men dessutom så är dessa signaler egen gjorda, jag har alltså spelat in dem själv.

 

Trots att jag har 5 alarm på morgonen så kan de ändå vara så att jag inte vaknar förren den näst sista eller sista alarmet, om jag vaknar på den näst sista så har jag ju ganska gott om tid på mig, men om jag vaknar på den sista så blir de en jävla fart på mig, eftersom de bara är 8 min kvar tills bussen går!

 


Dem gångerna som jag missar en massa alarm, så har jag förmodligen varit uppe ganska sent och är helt slut på morgonen. De måste ju vara så att jag trycker av dem andra alarmen i sömnen, men de måste ju vara lite svårt eftersom jag har en touch mobil, vilket betyder att de inte bara är att trycka på en knapp, utan man ska dra en grej på skärmen för att stänga av.

 

Imorse är ett jätte bra exempel på missade alarm, jag vaknade säkert på dem andra men somnade om direkt, jag skulle ta bussen som gick 05:18, alltså ringer de sista alarmet 05:10 (8 min innan bussen går) jag reagerar inte på att jag stänger av de näst sista alarmet (04:48) men som tur är så kollade jag på klockan innan de sista alarmet ringde, vilket betyder att jag hann gå upp och borsta tänderna innan de var dags att ge sig iväg.

 

De var bara de jag ville säga, Ha en underbar dag & kväll så kanske vi hörs senare, Bye Bye!

Svarar: Hanna, Tess & Johanna!


Svarar William på en fråga!

William:
teen wolf äger:D

Vad tycker du om Modellbilder som jag har tagit på min vän Daniela:D?
Hejsan William, Visst är han grym!? :)

 

Jag var inne och kollade lite på din Blogg, jag såg dina bilder som du hade och dem var inte alls dåliga!
Dem du hade högst upp var väldigt natur inspererade och man "längtade" ut till Naturen!
Jag tycker själv om att ta bilder och fixa med dem, tyvärr så har jag inte trixat och fixat med bilder på ett tag, men de kanske är något som jag ska börja göra igen!

Ett samtal i mormors telefon

Som jag har berättat innan så har jag varit illa tvungen att låna en telefon av min mormor eftersom vi inte fick igång min nyköpta hemtelefon från Ellos.

 

Jag har ju köpt en hemtelefon och den har inget telejack utan bara en strömkabel och de tyckte jag var väldigt konstigt, så idag beslöt jag mig för att ringa till Com Hem och fråga hur man kopplar in den.
Jag var ju illa tvungen att ringa på denna gamla men ändå väldigt stiliga telefon eftersom vi inte har någon annan................

 

När jag kom fram till Com Hem så beskrev jag mitt problem och mannen i andra ändan berättade att jag förmodligen har köpt en extra lur som man i sin tur ska koppla till en grundenhet.
Jag har alltså köpt en extra lur men jag har inte köpt en grundenhet och de är därför som jag inte får igång telefonen.
Mannen i andra ändan sa iallafall att jag skulle ringa till Ellos kundservice och fråga istället.
Sagt och gjort, jag ringde till Ellos och beskrev mitt problem där istället och damen i andra ändan höll med om att de var en extra lur som jag har köpt.
Hon sa att hon skulle leta upp en grundenhet med samma färg som min extra lur (silver), de tog väldigt lång tid och tillslut så sa jag att de inte spelade någon roll om grundenheten hade en annan färg (svart).
Jag frågade först efter priset och sedan så beställde jag en grundenhet, så nu har vi alltså en extra lur och snart så har vi en grundenhet också.

 

Sådär ja, nu var äntligen telefon problemet löst.
Bye Bye så länge!

En "het" polis & wrestling

 

Artikeln om den brinnande polisen!

 

 

Idag så pratar jag blandannat om Wrestling och min favorit wrestlare Teen Wolf som är aktiv inom
GBG Wrestling!

3 Älg Videos

 

Här har ni lite älg video som jag har sett och som jag vill visa!

En tredje älg historia

 

Artiekeln om gårdagens trafikkaos och även gårdagens älgkaos!

 


 

Älgarna invaderar städer och vägar, vart är detta älgsamhälle påväg?

Mormors telefon!

Som ni kanske har läst tidigare så har jag haft en hel del problem med våran hemtelefon.
Tyvärr så hade jag inte tid att vänta på att den skulle fixa eftersom jag har en hel del samtal att ringa och de är ingenting som jag kan vänta med.
Men jag kan verkligen inte fatta hur en hemtelefon kan vara så svår att koppla in, jag fattar inte själva problemet.
Jag trodde att telefonen skulle vara svår att förstå sig på, men jag har varit inne och ändrat ringsignal och satt in ett nummer så sjävla telefonen var inte alls svår att begripa sig på.
Men jag kunde aldrig förstå att de skulle vara så svårt att koppla in den, jaja nu har jag iallafall löst problemet tillfälligt, just idag så kan jag ringa samtal iallafall för vi har nämligen lånat en telefon av min mormor och såhär fin är den:

 

 

Kankse inte den nyaste, men trots allt så går den ju att ringa på och de hade jag tänkt göra nu!

 

Bye Bye så länge!

Tiden går sakta, sista tiden på jobbet


Klockorna går riktigt sakta i slutet av en långa arbetsdag!

 

Vissa står tillockmed stilla!

 

Riktigt segt den sista tiden på jobbet!

Tiderna förändras!

Idag på jobbet så är de en elev här, de är så roligt att se nya personer som nästan inte kan någonting.
Nu menar jag ingenting elakt utan bara de att man kan tänka tillbaka på den tid som man själv var elev, nu var de iförsej bara 3 år sedan som jag började ettan på gymnasiet och var i samma sits som denna elev.
Men även om de var en sån kort tid så ändras saker otroligt fort, jag kommer ihåg när jag själv var elev och när jag själv inte kunde speciellt mycket, allting var nytt och man var liksom lite avundsjuk på dem som skötte arbetet så bra.
Nu är man själv den personen som sköter arbetet så bra och nu vet man att de stämde de som alla lärare sa, att man någon gång i framtiden kommer att sköta detta alldeles strålande och att man kommer att komma in i arbetet förr eller senare.

 

Nu kan jag själv stå där och förklara och visa och säga att den här nya personen kommer att vänja sig och komma in i arbetet förr eller senare, de känns bara helt underbart att själv vara i den posetion som man var så avundsjuk på i början.

 

Man trodde att de skulle ta evigheter innan man lärde sig allt och kunde allt och de har de gjort också, de har tagit lång tid, men jag tycker defenetivt att de har varit värt varenda sekund.

 

Så nu skulle jag bara vilja säga en sak till alla som börjar gymnasiet eller som går på gymnasiet och som funderar på att lägga ner bara för att de är för jobbigt, Kämpa på, jag lovar att ni inte kommer att ångra er!

 

MVH En som vet, ha de så gött så hörs vi, Bye Bye!


Jobba över + Dagens Nyhet

Hejsan, på er, jag fick reda på att jag skulle jobba över idag, jag slutar kl 21:15 istället för 11:30.
Eftersom jag inte har tid att spela in något blogg inlägg idag så får de bli lite skrift istället.
Jag tänkte iallafall att jag skulle ta upp en nyhet som jag läste idag och de handlar om en älg idag också.
De verkar som att älgarna vill befinna sig mera i stan, men de står iallafall:

 

Trelleborg. En älg kom i går simmande in i Trelleborgs hamn och tog sig sedan vidare in mot stan, där han på färden höll på att springa ner en polis. Polisens och kommunjägarens plan var först att försöka lugna älgen men när den fortsatte skena mot trafiken beslutade man att skjuta den.

 

Jaja, de är väll alltid trevligt med lite sociala älgar, de är lite synd att jag fick jobba över idag eftersom jag hade andra planer, tex så skulle jag ju försöka fixa vår nya hemtelefon, men de får väll bli någon annan dag.
Jag tackar ju inte nej till att få lite extra jobb, extra jobb innebär ju mer pengar och mer pengar är ju aldrig fel.
Ne nu har jag inte så mycket mer att säga, men vi kanske hörs lite senare.

 

Bye Bye så länge!

Telefon krångel

Hejsan på er, igår så avslutade jag dagen med att INTE få igång hemtelefonen som jag har väntat på så länge.
Det står bara att jag ska koppla i nätadaptern och telefonen är i eluttaget och jag har bara fått med mig en sladd och den passar INTE i Com hems uttag.

 

Jag blir ganska irriterad på såna här problem, framförallt eftersom jag har en hel del samtal som jag måste ringa och resten av familjen måste ju också ringa en hel del grejer som blir alldeles för dyrt på mobilen.

 

Men nu så ska jag alldeles strax iväg och jobba iallafall, så jag kan inte bry mig mer om detta, jag får helt enkelt ringa till Ellos med mobilen när jag kommer hem för att fråga vad de är för fel, eller så kanske dem har svarat på min fråga om Hemtelefonen som jag skrev till dem på deras sida, jaja jag får kolla de när jag kommer hem.

 

Bye Bye så länge!

Lite uppdatering om älgen i stan!

Hejsan på er, jag tänkte skriva lite uppdatering om Älg historien som jag pratade om tidigare!
De är nämligen så att en av mina vänner skrev på Facebook om händelsen för hon var nämligen där och såg älgen och hela händelsen med egna ögon!
Jag klistrar in exakt vad hon skrev och hon skrev:

 

Jag träffade på honom på älvsborgsgatan!!! Därefter svängde han upp på Ostindiegatan och upp i Sannabacken sen Orustgatan och ner mot Kungsten. Där tog sagan tyvärr slut med två skott. Riktigt spännande och ganska sjukt. Men polisen är ena riktiga f-ups, inga strateger där direkt. Istället för att omringa den så körde dom bara efter den. Tiger o jag låg hela tiden steget före dem. Tydligen hade den stackars älgen även travat runt på avenyn idag...!

 


Hon heter Caroline och hon har även en egen blogg som ni kan läsa om ni trycker HÄR!

 


De var bara de jag ville säga, ha de så bra så länge så hörs vi, Bye Bye!

Lite nytt + livscoachen

 

Artikeln om älgen i Göteborg!

 

 

Idag så bytte jag ut min gamla telefon mot en ny och våran livscoach tog hand om den gamla telefonen!

Min dag + Nyhet

 

Artikeln om att de ska bli kallare!

 

 

Idag så har jag haft en lugn dag på jobbet, vilket ni kommer att få se i detta klipp!
Gå även in och gilla på min Facebook-Sida!

Sista timmen!

Nu är de bara en timma kvar på denna arbetsdag, de har inte varit speciellt segt idag men de blir alltid segt i slutet när man arbetar kväll.

Jag satt förut på rasten och spelade in en liten video, de var ungefär 18:00, eftersom jag är på jobbet så kan jag inte lägga in den videon nu, men jag lägger in den runt 23 ikväll skulle jag tro.

En annan sak som jag la märke till nu, de är att de blev mörkt väldigt tidigt idag, de kanske har varit så flera dagar men de är inget som jag har lagt märke till. Nu tycker iallafall jag att de är riktigt svart ute och de gör de ju ännu svårare att hålla sig vaken på vägen hem sen.

Inte nog med att de är en timmes resväg för mig, nu är de ju riktigt svart också. Sen när jag kommer hem så ska jag förmodligen titta lite på tv och sen så ska jag såklart lägga in mitt lilla video inlägg också.

Nu ikväll så går de ju en hel del intressanta program på tv med Pengarna på bordet, Svärföräldrarna från helvetet och Lilla Al-Fadji show.

Jag har en inspelningsbar digitalbox som jag spelar in alla intressanta program på, jag hade ju iförsej kunnat kolla på dessa program nu på jobbet eftersom de ändå bara är dö tid, men jag väntar hellre tills jag kommer hem så jag kan kolla på de i lugn och ro.

Ni får helt enkelt ha en trevlig kväll så ses vi senare ikväll/inatt, Bye Bye!


En dag på Jobbet

Nu sitter jag här på jobbet, tyvärr så kommer jag inte att komma hem innan sent ikväll/inatt.
Jag får helt enkelt göra ett litet text inlägg.
Idag så läste jag Metro igen och de stod om denna kyla som är påvag, de känns ju aldrig som om de kommer att bli kallare.
De stod ju att de skulle bli kallare i Söndags men blev de det, nej.

Inte för att jag tycker om kyla men de skulle vara skönt om de ville komma så att man slapp vänta. Destå snabbare som hösten och vintern kommer destå snabbare blir de sommar igen, kanske lite långsökt men de är så jag tänker.

Jag älskar sommaren och dessutom så har jag lite planer inför nästa sommar, jag vet inte om jag kommer kunna göra dem/den grejen jag ser framemot men jag hoppas. Jag har lite långsökta planer och jag har inte planerat speciallt mycket inför de heller. Inte ens när jag gör de eller ska göra de så kommer de vara speciellt mycket planerat och de vet jag.

Jag är en ganska spontan person och jag gör hellre grejer som är lite oplanerade än att göra grejer som man har planerat länge.

Om man inte planerar något så kan ingenting bli fel men om man planerar en massa så blir de lätt att man blir missnöjd, jag blir iförsej nästan aldrig missnöjd, jag tar helt enkelt dagen och livet som de kommer.

Oj vad mycket jag skrev, nu måste jag avsluta så kanske vi ses ikväll/inatt, Bye Bye!


Intressant tårta


Hejsan på er, jag har suttit uppe ett tag och jag tänkte att jag skulle dela med mig av en liten video som jag har sett.

Ni får inte heller glömma att gå in på min Facebook-Sida!


Den sista varma dagen!

Det sägs att detta var den sista varma dagen idag innan hösten börjar på riktigt och att de ska börja blåsa och bli kallt redan imorgon.
Men de är ju inte bara de att de blir kallare och mörkare utan alla dessa depressiva och ångestfulla personer får ju även mer problem. Det sägs ju att deppressionen ökar och folk slutar gå ut får svårt att sova. Jag kan inte fatta hur folk kan bli så fruktansvärt nedstämda för att de börjar bli mörkare, jag menar bara att de är ju inget nytt, detta händer ju varje år. Alla vet att sommaren förr eller senare tar slut och då borde man ju vara förberedd, men nej då, då ska man bli ledsen och man ska få sömnproblem och man ska låsa in sig.

 

Jag tycker iallafall att man ska se posetivt på ALLT framförallt om de bara handlar om denna höst och vinter som inträffar varje år. Jag ska inte säga att jag börjar jubla för att vintern är påväg för jag hatar snö och kyla, men jag tänker iallafall inte gå in i någon slags depression.

 

Vad vill jag då säga med detta?
Jo jag tycker att man ska försöka vara glad året runt, tänk istället på att de kommer en till Sommar och börja längta istället för att bli deprimerade, ha de så bra, Bye Bye!

Min dag på Svenska Mässan

Idag så hade jag en intressant dag på Svenska Mässan i Göteborg, ni har ett litet filmklipp från dagen ovanför och om ni vill se bilder från dagen så kan ni gå in på min Facebook-Sida!

RSS 2.0