Bosse The Jehovas del 1

Här har ni första avsnittet av min nya serie "Bosse The Jehovas"!

En serie bestående av 7 delar

Hejsan på er, just nu så håller jag på att fixa med min nya serie "Bosse The Jehovas", tyvärr så kommer detta att ta lite tid, men jag lovar er att första avsnittet kommer att komma in lite senare.
Detta kommer att bli en serie bestående av 7 delar, så sista avsnittet kommer alltså at visas på söndag.
Jag kan ju faktiskt berätta lite om första avsnittet, detta är ju början på samtalet och Bosse är väldigt nyfiken och han frågar hur mycket somhelst.
Om ni kikar in på min blogg lite senare så kommer ni att få ta del av första avsnittet som jag har valt att döpa till "Nyfiken i en strut", för de är precis vad Bosse är.
Jag tycker att de här samtalet är väldigt roligt och jag hoppas självklart att ni också kommer att tycka de.
Nu måste jag fortsätta med serien, men ni får ha de så bra så hörs/ses vi senare, Bye Bye!

Bosse The Jehovas

Nu är jag hemkommen efter ett besök hos min syster och hennes kille.
Jag vet inte om ni minns, men jag berättade för er att jag lurade ett Jehovas Vittne på första April och jag lurade ju honom med att jag var intresserad av vad han berättade.
Min Jehovas Vittne "kompis" heter Bo men jag kallar honom Bosse och idag så kom han faktiskt och hälsade på hos min syrra och hennes kille.
Eftersom Bosse tror att jag är Mattias (min systers kille) så har min syster varit tvungen att säga att Mattias inte har varit hemma när Bosse har kommit dit, alltså dem gångerna som jag inte har varit där, han har faktsikt kommit ganska många gånger och frågat efter mig.
Men somsagt så kom han och hälsade på där idag och jag var ju självklart tvungen att öppna dörren och prata lite med honom och självklart så låtsades jag vara lika intresserad som vanligt.
Denna gången så gjorde jag tillockmed en grej som jag inte gjorde förra gången och de var att jag spelade in allt medans vi pratade.
Mobilen låg ner på golvet så man ser ingenting men däremot så hör man vad vi säger och de är faktsikt vädligt roligt.
Eftersom klockan är så mycket så kommer ni inte att få höra något från samtalet idag, men imorgon så ska jag dela upp hela klippet (som är ca 30 min) i smådelar och så ska jag starta en Blogg serie och de serien kommer att heta "Bosse The Jehovas" och den kommer att bli fruktansvärt spännande.
Bosse pratar ena stunden om gud och himlen och allt de där och i andra stunden så är han väldigt personlig, frågar efter nummer, mitt jobb och bjuder tillockmed hem mig, men jag tackar självklart nej.
Blandannat de och en massa andra saker kommer ni att få höra i min nya serie, Missa inte de, Godnatt!

Denna tvätt dag

Idag var de tvätt som gällde och här får ni ett litet tvätt inlägg!


Tvättat sen 07:00

Nu har jag tvättat sen 07:00 imorse och snart är tvätten klar, ungefär en timme kvar bara.
När allt är färdigt så kommer de även upp ett litet videoinlägg!

Trevlig kväll med bio

Ikväll så har de varit en trevlig kväll med bio och trevligt sällskap, som jag berättade innan så var de Kvarteret Skatan reser till Laholm som jag var och tittade på.
Om ni är ute efter en sjukt rolig komedi där de händer en massa saker så är detta helt klart rätt val, jag skrattade mig igenom hela filmen och de var extremt roligt.
Nu är jag iallfall hemma igen och jag hade tänkt lägga mig, men först så ska jag bädda min säng och lägga dem gamla sängkläderna i tvätten.
Kl ringer 07:00 imorgon bitti och då är de dags att ta tag i tvätten och de är ju inte precis lite tvätt direkt.
Att tvätta är ju inte som att åka till jobbet iallafall, mellan passen så kan man ju faktiskt ligga hemma och sova och de är ju inte direkt så att jag kan lägga mig på skrivbordet och sova på rasten när jag jobbar, men de hade förmodligen sätt roligt ut och förmodligen så hade jag fått sparken också.
Men somsagt, jag kan verkligen rekomendera Kvarteret Skatan reser till Laholm, ni som gillar roliga filmer kommer att älska den här.
Godnatt mina kära vänner så hörs vi förmodligen när jag har vaknat sen!

Porrfilmen

Nu så har tydligen Hannah och Jockiboi gjort slut, men som jag berättade från början så trodde jag inte att dem skulle göra någon porrfilm!


Här kommer några bilder

 

Här fick ni ett litet smakprov på vad man kan göra i Gimp!

Gimp

Nu är man vaken igen och jag har faktiskt laddat ner ett fotoprogram som heter Gimp, jag har haft de innan och jag tycker attt de är väldigt bra och dessutom så är de ju gratis.
Jag tycker om att fixa med bilder så ni kan räkna med att de kommer upp en hel del roliga bilder på bloggen nu och självklart fler videos också, men nu så ska jag leka med mitt nya program.
Bye Bye!

Helt onödigt

Precis som rubriken lyder så är detta helt enkelt ett onödigt inlägg!


Ett tredje jävla världskrig

Nu är man på banan igen, vilket jag iförsej har varit hela tiden.
Idag är de sista arbetsdagen innan denna super helg på 4 lediga dagar, helt underbart ska de bli.
Mina planer inför helgen är bio, tvätta, fixa ordning lägenheten, kanske glo på wrestling hos en kompis men framförallt så ska jag ta de lugnt och bara njuta av ledigheten.
Just nu så har jag precis ätit Billyz pannkakor och de var ju gott, jag vet inte riktigt om jag blev mätt, men jag får väll äta mera när jag kommer hem.
Lägenheten ser ut som ett tredje jävla världskrig och jag måste verkligen fixa den så de får jag väll göra idag kanske.
När de gäller handlandet av mat idag så får jag tjuta upp de till ett senare tillfälle, idag får jag klara mig på nudlar, vilket funkar alldeles fin fint för mig.
Nu är de en halvtimme kvar på denna rast och jag får väll passa på att njuta av den innan de är dags att tjöta hål i huvudet på folk igen.
Ni får ha en trevlig fortsättning på denna fantastiska dag, vädret är underbart och nu så startar väll sommaren på riktigt snart, Bye Bye sålänge! 

Borstar tänderna

Här borstar jag mina tänder medans jag tipsar om en fantastisk tränings-app som heter tabata!

CRAAAAAAZY kommer bloggen självklart att bli

Vad ska man hitta på i bloggen för att de ska hända något roligt?
Hur ska man få tid till att blogga när man jobbar nästan hela tiden och dessutom vill hinna med andra saker?
De är några av dem saker som jag funderar på när de gäller bloggen, jag vet inte hur jag ska hinna blogga och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag vill självklart fortsätta med bloggen och de kommer jag att göra också, men de är som jag alltid har sagt och de är att de jag tycker är roligast är ju videobloggarna.
Mera GALET, mera SJUKT och mera CRAAAAAAZY kommer bloggen självklart att bli.
När min hjärna börjar gå på högvarv så kommer jag självklart att hitta på en massa grejer men de finns ju såklrt risk att de kan ta lite tid, men ni får ha de så gött så hörs vi, Bye Bye!

Redo för super helg

För första gången på väldigt länge så är jag pigg på morgonen, jag känner verkligen att de lönar sig att lägga sig tidigt. I vanliga fall så brukar jag gå upp ungefär en halvtimme innan bussen går och idag gick jag upp två timmar innan bussen ska gå!


Klagar lite på Videofy.me

Ibland så måste man få klaga lite, framförallt om man inte kan lägga in videor med bra kvalité på sidan!


Jag tar mig en dusch

Jag passar på att göra ett inlägg medans jag duschar, ett smart sett att spara tid och samtidigt så visar jag också en gammal video från min gamla mobil!

Tillbakablick #2

Här får ni ytterliggare en tillbakablick från mina gamla videos från min gamla mobil, här är jag på Skara sommarland och åker vatten rutschkana!


Rolandz från sommaren 2011

Jag hittade en gammal video från förra sommaren då jag var på Liseberg och lyssnade på Rolandz och här visar jag upp den (beklagar för dålig ljudkvalité).


Frågor från Jimm

Filmar din tjej alla inlägg? Varför är hon inte med i bloggen? Hur länge har ni varit ihop? Hur ser hon ut? Många frågor om min tjej som ni kommer att får svar på i detta inlägg!


Ute på stan

 

Idag så har jag varit i stan och tävlat om massage, gjort marklyft och bytt kläder!

Fantastisk start på löneperioden

Här sitter jag och njuter, dessa två dagar har varit en fantastisk start på löneperioden, och jag är mer än nöjd kan man ju säga.
Nu har jag precis ätit en halv kycklingrulle, den var ganska stor så jag nöjde mig med den och sen så har jag även en Billyz pizza kvar på jobbet som jag inte åt igår och den kan jag ju ta på sista rasten sen.
Nu är de en halvtimme kvar på denna rast och jag sitter här och fortsätter njuta.
När jag kommer hem idag så ska jag bara ta de lugnt, förmodligen så ska jag försöka träna lite också och framförallt filma in något inlägg med min Iphone.
Den här nya telefonen är helt perfekt, framförallt kameran, min förra telefon kunde inte filma på ställen som var lite mörka för då blev de kolsvart, men med den här telefonen så blir de hur bra somhelst.
Dessutom så har den ju extremt många funktioner och man kan göra hur mycket somhelst med den, nu kanske jag är lite "sent" ute med Iphone men detta är faktiskt min första Iphone och jag är väldigt glad över att jag skaffade den.
Djur, Iphone och en massa andra saker, vad kommer här näst på mina impulsköp?
Ne jag ska nog försöka ta de lugnt med mitt köpande, jag håller ju faktiskt fortfarande på med mitt sparande till semester, körkor coh andra viktiga grejer och därför så måste jag vara så ekonomisk som de bara går.
Ni får ha en underbart trevlig fortsättning på denna dag, så hörs/ses vi senare, Bye Bye!

Bytet mellan Xperia X10 Mini & Iphone 4S

Nu byter jag mellan min gamla Xperis X10 Mini till min nya Iphone 4S, bättre bild, ljud och kvalitet kommer att ta bloggen till nya höjder!


Jag har fått hem min Iphone 4S

 

Här har ni videon som jag inte fick upp igår, jag fick lägga upp den via youtube ändå för Videofy.me fungerar fortfarande inte!

strålande

Im back på jobbet och idag har de gått strålande och eftermiddagen kommer att gå minst lika bra, de känner jag. Videofy.me funkade fortfarande inte att lägga in någon video på, inte när jag kollade imorse iallafall.
Man får hoppas att de har löst sig till efter jobbet så att jag kan sätta in videon som jag gjorde igår medans jag fixade min Iphone 4S. Nu hade jag inte tänkt att skriva så mycket, men videon som jag gjorde igår ska jag försöka få in efter jobbet. Sen så har jag även träning och möte som jag måste gå på och sedan så får jag väll försöka lägga mig ganska tidigt ikväll.
De blev ganska sent igår eftersom jag höll på med min mobil ganska länge, men nu ska jag ta de lugnt och ni får ha de så bra så hörs/ses vi, Bye Bye!

Problem med Videofy.me!

Hejsan på er, jag sitter här och försöker få in en video på bloggen men de går inte riktigt som jag vill.
Först så måste jag ju lägga in videon på Videofy.me, jag orkar nämligen inte med att lägga in den via Youtube.
Jag har nämligen fått hem min Iphone idag och jag har fixat lite med den och blandannat "byggt" om mitt gamla sim-kort så att de passar i min Iphone 4S.
Jag filmade såklart allt detta och de ska ni få se imorgon bitti om Videofy.me sidan funkar.
Ni får iallafall ha en trevlig kväll och natt så hörs/ses vi imorgon, Bye bye!

Fråga ang vikt + längd!

En person som kallar sig för "viktigt" har skrivit:

 

Hej, undrar hur lång du är och hur mycket du väger!
Jag är 175 cm lång och jag skulle gissa att jag väger kring 65 kg.
Mitt mål med träningen som jag försöker utföra så ofta som möjligt är att gå upp i vikt och hittils så har jag lyckats med de iallafall och jag kämpar med att nå 70 kg iallafall men helst vill jag väga ännu mera!

Ego bilder

Här får ni den perfekta starten på dagen, några fina bilder att vila ögonen på!

 

 

Godmorgon på er, helt enkelt!

Namnsdag?

Tydligen så har jag namnsdag idag också, så jag får göra ett kort inlägg med en gratulation till mig själv!
GRATTIS GRATTIS!
Dessutom så bryr jag mig inte om sånt där, men de är ju roligt att folk grattar än, när fan kommer tårtan då??

Energin har fyllt min kropp

Nu sitter man här igen, självaste impulsköparen har nu återigen kommit till jobbet.
Jag har iförsej varit här sedan 08:00 imorse och förmiddagen idag har varit helt perfekt, jag känner hur jag börjar få upp farten igen och tempot finns i kroppen nu, förmiddagen har varit bra och eftermiddagen kommer att bli ännu bättre.
Jag känner verkligen hur energin har fyllt min kropp under hela helgen och nu så slänger jag ut all energi på jobbet och jag känner verkligen hur de ger resultat, helt grymt att två dagars ledighet kan få mig att bli så pigg.
Utan helger så hade jobbet blivit extremt svårt, tänk att jobba hela tiden utan att vara ledig, ne fy fan va trist.
De finns säkert andra anledningar till att jobbet fungerar så bra nu, jag har ju blandannat beställt en ny mobil och jag ser verkligen framemot att den ska komma, antingen så får jag den idag eller så kommer den imorgon och de ser jag verkligen fram emot.
Med tanke på att jag byter mobil så kommer de förmodligen bli en liten ändring på bloggen också eftersom jag ska filma med min nya Iphone 4S istället men jag tror iförsej att ni inte kommer att märka speciellt stor skillnad. Några andra anledningar till att jag är pigg och glad kan ju vara att jag först och främst tillbringade hela resan hit med att lyssna på väldigt bra musik, de var faktiskt ganska längesedan som jag lyssnade på musik eftersom mina hörlurar var "lite" smutsiga som ni kanske mins. Dessutom så valde jag att ta en annan väg hit idag, jag tog en annan buss som går lite snabbare så jag kunde gå ut 8 min senare än vad jag brukar, jag ska börja ta den bussen varje dag istället, eftersom den har en bättre väg och går lite snabbare.
De där var några av mina anledningar till varför jobbet har gått så bra idag, en annan anledning kan ju vara att jag alltid är på ganska bra humör.
De finns ju faktiskt en anledning till och de är ju att vädret börjar bli otroligt bra, solen skiner och de börjar bli varmara och jag som älskar sommar och sol och värme, tycker ju att detta är helt underbart.
Nu ska jag sitta och fortsätta med detta njutande av allting, innan de är dags för jobbet igen och då ska jag fortsätta babbla med folk, som vanligt.
Men ni får ha en alldeles underbar fortsättning på denna dag så hörs och ses vi kanske senare, Bye Bye!

En förväntning inför Extreme Rules!

WWE,s nästa stora gala heter Extreme Rules och en av mina förväntningar är att Brock Lesnar krossar John Cena i deras match och här så visar jag på mitt spel (WWE12) hur de kan se ut!


Konsten att fota

De finns alltid risker med att fota och här är "bakom kulisserna" till mina bilder, kan man säga!


Här är lite bilder från dagen!

 

Här har ni bilderna som jag lovade att ta och snart så kommer även ett litet videoinlägg upp!

Impulsköparen

Jag brukar göra impulsköp och nu har jag gjort de igen, checka in videon om ni vill se vad jag köpt!


En fråga ang stadsfilmningen

Jag har fått en fråga angående mitt inlägg "Fredag den 13e" och mitt stadsfilmande!


Vax

Jag bestämde mig för att rensa mina hörlurar och där fanns de en hel del "trevliga" saker.


Man måste få klaga ibland

Här kommer ett litet inlägg där jag blandannat berättar vad jag tycker om Tele2!


Fredag den 13e

Här har ni Göteborg i rörelse denna fredag den 13e, jag råkade inte ut för någon olycka idag och de kanske var lite synd!


Nu ska de vara SOMMAR!

Sista arbetsdagen för denna veckan, hoppas på att få in några extra tusenlappar innan denna sag är över och sen så är de dags för helg.
Jag längtar verkligen till helgen, jag har ingenting planerat men jag ska ha de lugnt och skönt och ladda batterierna inför nästa veckas arbete.
Dessutom så börjar ju vädret bli helt underbart, varmt och skönt och nu hoppas jag verkligen att de håller i sig, för jag vill absolut inte ha kyla igen, nu ska de vara SOMMAR!
När de gäller dagen idag så har jag speeden uppe och de känns som att eftermiddagen kommer att gå kanonbra, de är bara att köra på och förstöra alla slags backspeglar och bara titta framåt.
Jag får dessutom försöka göra någon video när jag kommer hem också, kanske något med djuren eller något annat, jag har inte planerat något men någonting vill jag spela in och lägga upp på bloggen iallafall.
Nu ska jag iallafall fortsätta njuta av rasten den sista korts tiden som finns kvar och sen så ska jag börja ringa folk igen, Bye Bye säger vi sålänge!

Nu fasen tänker jag höja tempot

Vart är farten? vart är tempot? Vad är de som behövs för att man ska sälja bra och göra bra ifrån sig på jobbet?
Just nu känns de ganska segt men jag hoppas verkligen att eftermiddagen kommer att bli bättre, de har varit tre halvkassa dagar denna vecka och nu hoppas jag verkligen att de vänder.
Tyvärr så kan jag inte lista ut vad de är som gör mig så slapp men man får helt enkelt slå nävarna i bordet och bara köra, de finns liksom inget annat val.
Jag ska ju absolut inte klaga på dagen, jag har haft ganska bra tempo, iallafall om man gämför med veckans övriga två jobbdagar, men de behövs mer tempo och mera fart.
Nu har jag dessutom vädret blivit lite bättre och man får ju faktiskt mer energi när man ser att de faktiskt lyser lite ute och att de börjar bli varmt.
Efter jobbet idag så har jag inga speciella planer förutom att jag ska försöka orka med träningen ikväll, jag vill även fortsätta att glo på wrestling och sen ska jag försöka lägga mig någorlunda tidigt så att jag är pigg på veckans sista arbetsdag.
Nu har jag rast och jag laddar batterierna inför eftermiddagens arbetspass, och nu fasen tänker jag höja tempot rejält för de är precis vad som krävs, ha de gött, Bye Bye!

Cherry i sin bur

Innan jag la mig igår kväll så spelade jag in denna lilla video!


Ganska seg dag

Trots att jag är piggare idag än vad jag var igår så känns de som en ganska seg dag och de måste jag ändra på.
Halva arbetsdagen har gått och jag har halva dagen kvar och den tänker jag inte slösa bort genom att vara slö, nu är de tempo och försäljning som gäller.
Tänka posetivt och sedan agera efter de och få upp farten , de är vad som krävs och de ska inte vara speciellt svårt tycker jag.
Efter jobbet idag så har jag träning som jag ska åka till och sen när jag kommer hem efter den så ska jag förmodligen äta lite och sedan försöka lägga mig någorlunda tidigt så att jag orkar ta mig upp imorgon.
När de gäller vädret så är de ju iallafall bättre väder idag än vad de var igår, de regnade och var piss väder igår och idag har de duggat lite grann men de är ingen fara, himlen är tyvärr inte så blå som man hoppas på men jag hoppas att sommaren och värmen kommer snart.
Nu så ska jag bara slappa och förbereda mig inför eftermidadgens arbetspass och ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Tack Eva!

Någon Eva skrev en kommentar på mitt inlägg "En trevlig utekväll med wrestling" så jag passade på att spela in ett litet svar på den kommentaren!


Tillbaka på jobbet igen

Tillbaka på jobbet igen, lite seg första dagen men jag får se till att komma igen nu under eftermiddagen.
Jag har en hel del intressant folk att ringa till och jag hoppas självklart på bra försäljning. nu Har jag precis ätit spagetti, pasta med sås och de var gott och nu så ska jag bara ta de lugnt och sitta lite vid datorn innan de är dags för jobb igen.
Idag så har jag inga speciella planer förutom att jag ska försöka orka med träning ikväll. Nu när man har varit lite långledig så kan de vara svårt att komma igågn igen med jobb och träning, men de är bara att kämpa på.
Efter jobbet så ska jag handla lite och sen ska jag hem och äta och träna och sedan så ska jag sova.
Jag får önska er en trevlig dag så hörs vi, Bye Bye!

Han vill ha min Panacotta

Jag tänker inte ge min Panacotta till hunden!


En fågel på räcket

Jag ser en fågel på räcket!


CrAzY PP Eurosport Hardcore Version

Eurosport klipper alltid bort brutala grejer när dem visar wrestling och här visar jag hur en Hardcore match i wrestling skulle sett ut på Eurosport.


Sista natten som hundvakt

Hejsan på er, inatt så var de sista natten som hundvakt och denna gång så fick Pricken (hunden) sova på sin egen säng istället.
Men jag tycker ändå att de ser ut som han hade de ganska bra, med filt och nalle och hela den biten!

 

 

Sen så sov han gott hela natten och de var inte förrän på morgonen som han började med att störa oss.
Detta är en hund som verkligen behöver uppmärksamhet.
Ni får ha en trevlig fortsättning på denna dag så kanske vi hörs senare, Bye Bye!

Wrestling i GT

Dagens GT har en artikel där de står om gårdagens wrestling show, så jag passade på att göra ett inlägg där jag läser vad de stod!


En trevlig utekväll med Wrestling

Jag hade en trevlig utekväll igår med wrestling, trevligt umgänge och dricka och här så kommer mitt första videoinlägg som onykter!


Glad Påsk

Jag har lite bråttom, men en snabb liten Påsk hälsning i bloggen hann jag med!


Min sängkamrat

Jag och min tjej var hundvakt inatt och då passade såklart jycken på att sova bredvid oss.


En påsk-visa

Här så bjuder jag på en visa om påsken också!


En väldigt fin pizza från min älskling!

 

Kolla vilken fin pizza som min älskling har fixat till mig!

Klockrent

Helt fantastisk att vi får en påsk med snö...............NOT!


Startat min påskledighet

Tjenare tjenare, nu har jag äntligen startat min påskledighet och de gjorde jag faktiskt redan igår.
Jag startade såklart gårdagen med att arbeta men igår så slutade vi redan kl 12:00 så jag passade på att vara med min älskling i stan.
Direkt efter jobbet så möttes vi i stan och vi började leta efter en restaurang som vi kunde äta på, de tar alltid väldigt lång tid innan man hittar ett ställe att äta på, de tycker jag iallafall.
Medans vi letade så såg jag en rolig påskhare som någon hade gjort, den var faktsikt väldigt lustig så jag tog tillockmed ett kort på den:

 

 

Man får hoppas att ingen eldar upp den, som dem brukar göra med Julbocken i Gävle, men ni måste ju iallafall hålla med om att de är en väldigt fin hare?
Förutom att vi hittade en rolig hare så fortsatte vi såklart att leta efter en restaurang och tillslut så hittade vi ett ställe som vi bestämde oss för att äta på.

 

De fick bli en Italiensk restaurang och de var faktiskt väldigt god mat måste jag säga och dessutom så var servicen otroligt bra.
De var en väldigt trevlig start på denna ledighet och nu så är jag ledig ända fram tills på tisdag och de tycker jag är otroligt skönt.

 

Nu ska jag bara ta de lugnt och ni får ha de så bra, Bye Bye sålänge!

Bosse från Jehovas

Min syster ringde mig och tydligen så har Bosse från Jehovas försökt få tag i mig!


Lite frågor om mitt jobb

Jag fick lite frågor om mitt jobb och jag tänkte att jag kunde lägga in en liten video med svar på dem!


Kan de bli bättre?

Nu sitter man på kontoret igen och degar, halva dagen är avklarad och de har gått bra och nu så är de bara halva dagen kvar.
Ikväll så är de träning som gäller och detta är faktiskt den sista hela arbetsdagen denna veckan för imorgon så slutar vi redan klockan 12, kan de bli bättre?
Jag har faktiskt redan nu bestämt vad jag ska göra efter jobbet imorgon för då ska jag och min tjej sticka iväg och äta på någon restaurang.
När de gäller idag så har jag inte så mycket planerat, jag ska träna och sedan så ska jag förmodligen sticka hem och sova och sen så är de dags för den super korta arbetsdagen imorgon och sen är man ledig på fredag, hela helgen och dessutom på måndag och sen så startar jobbet på tisdag igen.
Försäljninge har flytit på bra idag och eftermiddagen kommer inte bli sämre de kan jag lova, men ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi, Bye Bye!

Svar till Pernilla, Anders och Norrlänningen

Här kommer lite svar på dem kommentarer som jag fått på bloggen, ni får gärna fortsätta med att ställa frågor om ni undrar något!


Flytt och lägenhen

Hejsan på er, jag måste berätta om lite tankar som jag har haft på sista tiden.
Jag har förståss funderat lite när de gäller körkortet som jag håller på att spara till och enligt mina planer så ska jag ta en intensivkurs nu till sommaren och då hoppas jag självklart att jag får körkortet.
Förutom körkortet så har jag faktiskt redan nu börjat bestämma vad jag ska spara till efter de och de kommer att vara pengar till flytt och lägenhen.
Jag vet inte om ni vet de, men jag bor fortfarande hemma och jag skulle tycka att de skulle vara extremt skönt att ha en egen lägenhet och slippa trängas med alla ens saker i ett och samma rum, de börjar bli ganska trångt nu.
Men enligt mina planer så ska jag förstå ta körkort och sedan så ska jag börja spara pengar direkt efter de och då hade jag tänkt såhär, om jag och min tjej sparar 1.500 kr var i månaden så skulle vi spara 3.000 kr per månad och på ett år så skulle de bli 36.000 kr och då har vi pengar så att vi kan flytta redan nästa sommar.
De är ju ett helt år kvar, men de är ju faktiskt bra att börja planera i tid, de tar ju ganska lång tid att få ihop pengar.
Om dessutom så har ju min morsa tid på sig att söka ny lägenhet och då hinner man planera mycket också.
Så först körkort sen lägenhet och sen så får man se vart live bär än, men jag tycker iallafall att de är viktigt med att planera.
Om jag nu skulle ha tur att vinna pengar så kanske man kan flytta innan nästa sommar men de är ju ingenting som man kan räkna med.
Jag har funderat och tillockmed drömt om en egen lägenhet och de är ju faktiskt så att jag är 20 år och fyller 21 nu till sommaren så jag har ju liksom åldern inne för att flytta.
Sådär ja, nu fick jag skriva av mig lite och de var skönt, ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi kanske senare, Bye Bye!

Kort arbetsvecka

Nu sitter man här på jobbet igen och nu gäller de att köra stenhårt den här veckan.
Denna arbetsvecka är ju nämligen väldigt kort eftersom den tar slut redan kl 12:00 på torsdag, ledig halva torsdagen och sedan hela fredagen, de kan ju inte bli bättre.
För nu till helgen så är de ju påsk och jag hoppas verkligen att vädret blir bättre tills dess, varmare och mer sol vill jag ha.
Jag kommer ihåg påsken förra året och då var de varmt och skönt och jag kommer ihåg att vi var ute nästan hela dagen och de var underbart väder.
Påsken kommer ju ganska tidigt iår fast trots de så hoppas jag at vädret hinner bättre på sig.
Förutom att jag funderar över vädret så har jag precis ätit lasagne och nu så hade jag tänkt fortsätta med att njuta av denna rast och vi hörs förmodligen senare.
Jag vet inte om jag kommer att göra något videoinlägg idag för jag ska nämligen till en kompis senare, men vi säger iallafall, Bye Bye sålänge!

Svar till Eva & Sara

Jag har fått två kommentarer på inlägget med min lilla visa och här så får ni ett videoinlägg med lite svar på dem!


Första April

De blev faktiskt ett litet april skämt idag iallafall, om ni vill veta vad jag gjorde så kan ni ju alltid checka in denna video!


En liten runda till affären

Idag har jag varit med min syster och hennes kille hela dagen och vi var hemma hos min systers kille och en av sakerna som vi gjorde va att gå till affären!


RSS 2.0