Någon som vet varför de är så?

Imorse så blev de ingen morgon video, jag gjorde helt enkelt lite andra grejer, blandannat så kollade jag på wrestling som jag egentligen skulle ha gjort igår kväll.
En annan grej som jag inte gjorde igår kväll de var att träna, nu när jag har marsvinen så blir de lätt att dem tar upp ganska mycket tid, jag ville ju träna men när jag tittade på klockan så var de helt enkelt dags att lägga sig.
Jag brukar försöka lägga mig kring nio varje kväll men igår så blev de en timme senare, alltså kl tio istället.
Jag trivs väldigt mycket med våra marsvin iallafall och igår så tog vi ivän upp dem ur buren för första gången och klappade dem lite.
Men en sak som jag tycker är lite konstigt de är att dem är vilda och skygga när dem är i buren men när man lyfter upp dem så blir dem lugna, är de någon som vet varför de är så?
Oavsett vad så vet jag att dem kommer att bli tamare och gosigare med tiden, de ända som krävs är ju att man håller på med dem mycket så att du vänjer sig.
Nu ska jag iallafall fortsätta med att njuta av min rast och sen så ska jag sätta igång och ringa igen, förmiddagen har inte varit så bra idag men jag får helt enkelt se till att jag säljer bra under eftermiddagen, ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Hemma efter ärenden

Nu är jag hemma efter jobb, handlande och räknings betalande!


Idag ska jag inte filma dem

Här sitter man på jobbet igen och kämpar på.
Som ni förmodligen har märkt så har jag och min älskling skaffat oss två marsvin vilket jag tycker är jätte roligt.
Dem sa på djuraffären att man skulle låta dem vara den första dagen och inte hålla på med dem för mycket så idag ska jag inte filma dem.
Imorgon så kan jag nog börja klappa och gosa med dem lite grann men dem är ju fortfarande inte speciellt tama men de lär dem ju bli.
Men nu så sitter jag somsagt på jobbet och jag har precis ätit Billyz Pizza och snart så börjar arbetet igen, försäljningen har inte gått så bra idag men de ska jag ändra på nu under eftermiddagen.
Efter jobbet idag så ska jag sticka iväg och handla lite och sen så ska jag även betala in hyran.
Jag har inget speciellt planerat idag utan jag ska nog glo på wrestling när jag kommer hem och sen så ska jag nog försöka lägga mig ganska tidigt ikväll.
Men nu så börjar somsagt arbetet snart och jag ska fortsätta njuta av min rast i ungefär en kvart till, men ni får ha de så bra så hörs vi förmodligen senare, Bye Bye!

Godmorgon på er

Idag så bjuder jag återigen på ett tidigt inlägg!


Våra nya familjemedlemmar

Om ni vill veta vad de är för familjemedlemmar som jag har skaffat så är de bara att checka in denna lilla video!


Danne gjorde ett inlägg om mina inlägg

Detta är helt GALET, jag trodde inte ens att Danne skulle acceptera mina kommentarer och nu gjorde han tillockmed ett inlägg om mina inlägg! Så länge som Danne accepterar mina kommentarer så kommer jag att fortsätta med detta!


Yes! Danne accepterade kommentaren

Jag trodde aldrig att Danne skulle acceptera kommentaren, men nu så har jag iallafall startat en liten "lek" som innebär att jag ska skriva en ny kommentar och även spela in en ny video varje gång han accepterar en kommentar! Hur grymt som helst!


Kommenterar i Dannebloggen

Här har ni ett bevis på att jag kommenterar i Dannes blogg. Jag har en känsla av att Danne nästan bara accepterar tjejers kommentarer men jag hoppas självklart att han godkänner min kommentar och om han gör de så kommer jag självklart göra ett till videoinlägg om de också!


Istället för träning


Jag börjar få upp farten

Nu när solen har kommit så börjar jag göra mer videoinlägg igen!


Börjar bli ganska lat

Denna dag har varit en väldigt bra dag, jag har tittat på tv, tagit en promenad och nu även avslutat dagen med att äta tacos.
Jag har absolut ingenting att klaga på, förutom att jag börjar bli ganska lat, framförallt när de gäller träningen.
Jag vill verkligen träna och jag vet att jag måste gå upp i vikt men ändå så orkar jag inte med de, jag intalar mig själv varje dag att jag måste träna men ändå så blir de ingen träning.
Förmodligen så är de bara så att jag måste ta mig själv i kragen och verkligen sätta igång med träningen, de finns ju liksom ingen annan som kan ge mig den viljan, utan jag måste själv sätta ner foten och sluta med att vara lat.
Enligt min våg så väger jag ungefär 65 kg och mitt mål är att jag ska ta mig över 70 kg.
En sak som är viktig med att ta sig upp i vikt de är att äta och de har jag inga problem med, men när de gäller träningen så är de ganska jobbigt att orka med de.
En sak som kan ha bidragit till att jag inte orkar ta tag i träningen kan ju vara att jag har ett jobb nu, som jag går till varje dag, måndag till fredag varje vecka. Jag hade ju jobb förut också men då var jag ju bara tim anställd och de var flera dagar som jag inte hade något jobb alls, men nu så jobbar jag mer och då har jag inte samma energi till träning som innan.
Ikväll så blir de ingen träning iallafall men imorgon så ska jag sticka iväg och träna.

 

 

Nu ska jag lägga mig snart så ni får ha en trevlig kväll och natt så hörs vi, Bye Bye!

Ute i solen

Nu känner man verkligen att våren har börjat och här kan ni ta del av min första vår promenad detta år!


Starten på denna helg

Duktig som jag är så har jag nu fixat ett litet videoinlägg!


Tillbaka i rutan

Detta inlägg kom in lite senare än planerat, men här så har ni de iallafall!


Gott de var de sannerligen

Äntligen så är de snart helg och de ska bli skönt att vila ut, men än så länge så är inte denna jobbdag över och jag har fortfarande en hel del pengar att hämta.
Jag har en hel del intressant folk att ringa tillbaka till under eftermiddagen och självklart så ska jag ju även ringa en massa nytt folk.
Just nu så har jag rast och jag har precis ätit Sushi och idag blev jag extra mätt eftersom jag tog 15 bitar istället för 10 som jag brukar, men gott de var de sannerligen.
Efter jobbet idag så har jag ingenting speciellt planerat, jag ska kanske spela lite wrestling när jag kommer hem och sen så har jag ju inte tränat på några dagar så jag ska nog försöka orka med de också.
Men nu så ska jag iallafall fortsätta att njuta av min rast till kl 13:00 och sen så ska jag börja ringa folk igen, ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye! 

Billyz pizza och pannkakor

Hejsan på er, jag får be så mycket om ursäkt för att jag inte la in någon video igår, jag lovade att jag skulle försöka göra de igår men jag var för trött.
Men jag tänkte att jag kunde skriva lite nu iallafall, dagen idag har varit helt fantastisk, iallafall om man tänker på vädret.
Solen skiner och de börjar bli varmare, jag längtar verkligen till att våren ska börja på riktigt.
Igår så stod de i tidningen att våren kanske skulle börja redan på fredag och de känns helt underbart.
Nu sitter jag på jobbet och jag har precis ätit en Billyz pizza och pannkakor och nu så hade jag tänkt att ta de lite lugnt.
Efter jobbet idag så ska jag sticka iväg till en kompis och glo på wrestling och de är de ända som jag har planerat idag och sedan så ska jag nog försöka lägga mig ganska tidigt, jag vet inte om jag orkar spela in ett videoinlägg ikväll, men vi hörs när vi hörs iallafall, Bye Bye!

Varmare och ljusare

Hejsan på er, man dag har varit väldigt bra hittils och jag är nöjd.
Jag tyckte iförsej att de var lite jobbigt att gå upp imorse, jag ville så gärna ligga kvar i sängen, men har man ett jobb att sköta så har man.
När de gäller vädret så kan jag absolut inte klaga iallafall, de börjar bli varmare och ljusare för varje dag och de stod tillockmed i tidningen att våren är påväg på riktigt nu och de är ju super skönt.
Nu sitter jag iallafall på jobbet och jag har precis ätit hamburgare idag.
Jobbdagen idag har inte varit helt suverän men den är iallafall bättre än gårdagen och dessutom så är ju inte jobbdagen över än så jag hoppas på att jag ska sälja ännu bättre under eftermiddagen.
När de gäller videoinlägg så måste jag bli bättre på de, jag får försöka med att lägga in ett videoinlägg ikväll också, jag tycker ju att de är skoj med videoinlägg men de är ju inte alltid som man har tid att fixa ett sådant inlägg, men jag få helt enkelt fixa tid till de.
När de närmar sig sommaren och det blir varmare så kommer jag förmodligen spela in flera videoinlägg eftersom jag även spelar in inlägg utomhus då, men jag gör inte speciellt mycket när de är kallt och då finns de liksom ingenting att prata om i ett videoinlägg.
Nu har jag inget mer att skriva, men ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Jag sparar alla inlägg

I detta inlägg så pratar jag om lite olika saker, blandannat att jag bränner över alla mina videoinlägg på dvd! Jag ser bloggen som en slags digital dagbok.


Fettisdagen idag

Tjosan svejsan, nu sitter jag på jobbet som vanligt och dagen har flygit på som den brukar göra.
De har varit en ganska lugn dag hittills och jag har fortfarande halva jobbdagen kvar och de gäller de att jobba på som bara tusan.
Förresten så är de ju fettisdagen idag, eller semle dagen om man nu vill kalla den för de.
Efter jobbet så ska jag möta min älskling här i stan och vi ska sticka iväg till ett fik och äta lite semlor, man måste ju passa på när de är den här dagen.
Jag läste i tidningen förut och då läste jag om stans bästa semlor och jag tänkte att vi skulle försöka hitta de cafeét och äta lite semlor där, jag vet inte riktigt vart de ligger men jag antar att de inte ska vara så svårt att hitta de.
Nu så har jag precis ätit hamburgare och de var väldigt gått och nu så ska jag fortsätta njuta av min rast, jag ska nog försöka lägga in ett video inlägg senare, men tills dess så får ni ha de så bra, Bye Bye!

Har rösten kvar

Jag orkade ta mig iväg till jobbet och nu är även halva jobbdagen avklarad, försäljningen har inte legat på topp idag men jag hade tänkt ändra på de nu under eftermiddagen.
Jag är väldigt glad över att jag fortfarande har rösten kvar och att jag orkade ta mig till jobbet idag, de var nog den extra timmen som jag fick sova inatt som gjorde susen.
Imorgon så är hela dagen bokad med grejer som jag ska göra så jag ska nog försöka lägga mig ganska tidigt ikväll också, men först så har jag några timmar kvar på jobbet.
Jag har aldrig haft ett jobb där tiden tycks gå såhär fort, timmarna bara flyger iväg men de kan nog bero på att man har saker att göra hela tiden istället för att sitta stilla.
Haha, jag sitter ju iförsej stilla hela dagen, men däremot så babblar jju jag med en massa folk vilket bidrar till att man inte riktigt lägger märke till tiden.
Jag längtar redan till söndag som är denna helgs ända vilodag för mig och sedan så startar jobbet igen på måndag, jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Lite posetiva nyheter

Jag blev tydligen inte så sjuk som jag trodde!


Börjar bli lite sjuk

Jag börjar känna mig lite krasslig men självklart så hoppas jag att jag kommer vara frisk imorgon!


Jag älskar de här jobbet

Och vipps så förändrades min inställning till denna dag, jag börjar få upp mer hastighet i jobbet och samtalen blir bättre och bättre.
Jag har sålt och jag har även snackat med en hel del trevliga personer som jag ska ringa tillbaka till och som jag tror kommer att köpa.
Jag skrev ju tidigare att denna dag har gått ganska segt men nu så ändrades de, vilket jag även skrev att de skulle göra.
Jag har stora förhoppningar inför de sista arbetspasset för denna dag och sen när jag kommer hem så ska jag även avsluta denna dagen med lite träning och även paj.
De är fortfarande över 90 min kvar på denna arbetsdag så jag vet att jag har mer pengar att hämta och jag ska göra allt för att sälja minst en gång till iallafall.
Jag måste bara säga att jag älskar de här jobbet och varje gång jag säljer så blir jag lika glad, men de kanske är självklart för annars så hade jag ju inte suttit här.
Jag har helt underbara arbetskamrater och jag trivs vldigt bra, men nu så ska jag snart sätta igång och ringa igen men ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Inte riktigt fått upp farten

Hallå igen, dagen idag har varit ganska seg måste jag säga, jag har inte riktigt fått upp farten men jag hoppas förstås att de ska gå bättre nu under eftermiddagen på jobbet.
Förmiddagen och morgonen har varit väldigt seg men jag har bestämt mig för att ändra på de nu, resten av dagen hoppas jag att jag säljer bra och att samtalen blir lyckade.
Idag så hade jag faktiskt med mig mat till jobbet och de fick bli pytt i panna så idag slapp jag sticka ut och köpa mat.
Förutom att de har varit ganska segt idag så är jag trots allt ganska pigg, jag la mig ganska tidigt igår och jag somnade ganska snabbt så de är bra. Jag tränade även igår genom att göra armhävningar och de kan ju ha bidragit till att jag somnade gott.
De var ju alla hjärtans dag igår och jag köpte med mig en sån där färdig smulpaj som jag skulle göra igår men så blev de aldrig, men jag får göra den pajen idag istället.
Förutom att jag ska jobba klart och sedan sticka hem och käka mat och äta paj och förhoppningsvis även orka med min träning så har jag inga andra planer, jag ska väll lägga mig tidigt idag så jag orkar gå upp imorgon också.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, men vi hörs, Bye Bye! 

Alla hjärtans dag

Hejsan på er, jag tänkte att jag kunde passa på att skriva lite nu när jag ändå har rast.
De var ju en grej som jag glömde säga/påpeka i videoinlägget imorse och de är ju att de faktiskt är Alla hjärtans dag idag och de är ju mysigt.
De blir ju ingen större förändring i mitt liv idag men man kan ju alltid påpeka att de är en lite speciell dag idag, jag får väll gosa och mysa lite extra med min älskling idag.
När de gäller alla hjärtans dag present så har jag faktiskt redan köpt och gett en grej till min tjej och de var en väska som hon gärna ville ha.
Utöver att de är alla hjärtans dag idag så är allting som vanligt, jag sitter och njuter av min rast och idag så stack jag ner och köpte sushi som jag åt, jag brukar äta sushi som ni kanske har märkt.
När de gäller jobbet idag så har de flytit på bra, jag är iallafall piggare idag än vad jag var igår och jag har redan sålt bättre än vad jag gjorde igår och jag har fortfarande halva dagen kvar så jag har höga förhoppningar.
Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva men jag får önska er en alldeles underber alla hjärtans dag så hörs vi kanske senare, Bye Bye!

Ska snart till jobbet

I detta inlägg så får ni se lite från mitt kontor också.


Full fart

Nu sitter man på jobbet igen och allting flyter på som vanligt.
De har inte varit full fart idag direkt men jag hoppas att de bättrar på sig under eftermiddagen.
Nu har jag ätit nudlar och jag är inte lika hungrig längre, de ända som känns jobbigt är att jag har lite ont i nacken, jag hade de när jag vaknade imorse och de har fortfarande inte gått över.
Men somsagt, med mat i magen och nya krafter så ska de bli full fart under eftermiddagen.
Ni får ha en forsatt trevlig dag så hörs vi, Bye Bye!

FRÅN 99 KR

Nu är de kväll, inte vilken kväll somhelst, utan kvällen innan veckans första arbetsdag. Min helg har varit en ganska lugn och skön helg så jag hade inte tänkt att klaga iallafall.
Idag så var jag i stan en stund med min älskling, där mötte vi upp hennes bror och även min syster och så gick vi runt lite.
Vi var i stan för att vi skulle handla lite och för att vi skulle möta upp min morsa som kom med tåget idag.
En sak som jag hade tänkt köpa var nya byxor men så blev de inte och nu ska jag berätta varför.

 

Vi gick till en affär där jag brukar köpa byxor och jag tänkte att jag skulle köpa ett par byxor där idag också.
Jag gick fram til bordet där dem brukar ha rea och så kollade jag efter byxor, jag höll på ganska länge med att prova och byta byxor. De var varmt och jobbigt men tillslut så bestämde jag mig iallafall för två stycken byxor. Jag tyckte att dem var fina och jag hade ju även provat så jag visste att dem passade.
Jag gick fram till kassan och tänkte betala, men då säger tjejen i kassan till mig att dessa byxor kostar över 400 kr styck och inte 99 kr som jag trodde.
På skylten så stod de FRÅN 99 KR och de var därför som jag trodde att dessa byxor kostade de, de fanns byxor på bordet som kostade 99 kr men de var förstås inte dem byxorna som jag hade provat.
Jag blev faktiskt lite irriterad eftersom jag hade hållt på i affären alldeles i onödan.
Jag måste ju tillägga att de inte var speciellt många byxor som de var rea på, bordet var långt och smalt och de var bara byxorna längst ut på kanten, bakom skylten som var billiga.
Jag tycker iallafall att dem ska vara tydligare när de gäller priser.

 

Förutom att jag velade runt i affären alldeles i onödan så var de en alldeles perfekt dag, men nu så hade jag tänkt sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon, Godnatt på er!

Idag så har jag inga speciella planer

Hejsan, jag tänkte att jag kunde skriva av mig lite här i bloggen.
Jag måste ju börja med att berätta att jag faktiskt latade mig nästan hela kvällen igår och de ända jag gjorde var ju att diska, vilket ni förmodligen märkte att jag gjorde.
Jag tänkte ju att jag skulle plocka tvätt och även träna men jag gjorde faktiskt ingenting av de, utan jag satt och spelade och tittade på wrestling.
Idag så har jag inga speciella planer förutom att ta de ganska lugnt, jag får väl ta tag i tvätten som jag inte gjorde igår och sen så måste jag nog vattna blommorna också eftersom jag inte har gjort de på ett tag.
Men nu sås ska jag iallafall glo på lite mer wrestling och bara lata mig, men sen så ska jag nog gå ut en liten runda också.

 

Ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Nu börjar helgen

Jag startar denna helg med att diska och här har ni beviset på de!


Äntligen fredag

Hejsan på er, nu är de äntligen fredag och de ska bli fruktansvärt skönt med lite helg, ikväll så har jag tvätt att plocka upp och så har jag disk att diska men sen så kan jag bara ta de lugnt.
Dagen idag har förövrigt varit lugn och bra och nu så har redan halva arbetsdagen gått vilket betyder att de är halva dagen kvar och sedan så kan jag åka hem.
Just nu så har jag ätit mat och jag åt faktiskt inte sushi idag utan de fick bli kyckling spett istället och de var med jordnötssås och de var väldigt gott.
Jag känner mig lite aeg idag men jag tror nog inte att de kommer att bli några problem med att klara av resten av dagen också.
Förutom att fixa med tvätten och diska så har jag andra saker som jag också vill göra när jag kommer hem och de är att spela tv-spel, titta på wrestling och självklart träna, nu när de har gott så bra med träningen dem senaste dagarna så tänker jag inte sluta med de.
Med andra ord så längtar jag hem lite grann nu, men jag kan ju glädjas åt att jag har sålt bra den här veckan och fortfarande så är ju inte denna dagen slut så jagg har ju fortfarande chans att tjäna ännu mer pengar idag.
Dessutom så är ju inte löneperioden slut förrän fredag nästa vecka så jag har en hel vecka till på mig att öka min månadslön.
Jag trivs iallafall fruktansvärt bra på de här jobbet och nu så ska jag fortsätta med att njuta av min rast, ni får ha de så bra, Bye Bye!

Wrestling, jobb, träning & tvätt

Här får ni en liten video där jag berättar om denna fantastiska dag!


Superbra idag

Goddagens, hittills så har denna dagen varit helt perfekt, jag startade dagen med lite wrestling spelande imorse och sedan så stack jag iväg till jobbet.
Här på jobbet så har de varit hur grymt somhelst och de har gott superbra idag, just nu så har jag rast och jag har precis ätit sushi och de var (som vanligt) super gott.
Igår så avslutade jag dagen med lite armhävningar så jag har även sovit bra inatt.
Jag har inga speciella planer inför dagen, förutom att jag ska ta de ganska lugnt när jag kommer hem, jag ska iallafall spela lite wrestling och även titta på wrestling och självklart så hoppas jag att jag orkar med att träna lite också.
Jag vet inte vad jag ska äta idag men de finns ju alltid något som man kan plocka fram, nu ska jag fortsätta med att njuta av denna rast och sedan så ska jag börja ringa folk igen, men ni får ha en fortsatt trevlig dag och så hörs vi kanske senare, Bye Bye!

Denna eländiga kylan

Nu sitter jag återigen på jobbet och jag har precis ätit.
Det finns nog bara en sak som jag tycker är väldigt jobbigt just nu och de är denna eländiga kylan, jag tycker att de är fruktansvärt kallt ute och jag hoppas att de blir varmare snart.
Jag läste någonstans att de skulle börja bli varmare denna vecka och nu så är de ju redan andra dagen i veckan och jag tycker fortfarande inte att de har börjat bli varmare, kanske kallare istället.
Jag hoppas iallafall att de inte kommer mera snö och så hoppas jag att snön som ligger kommer att försvinna snart, jag längtar till sommaren och värmen för då känns allting mycket bättre och roligare.
Men de finns ju en sak som är bra med att de är lite tid kvar till sommaren och de är ju att jag förmodligen kommer att hinna få ihop mina pengar till körkortet innan sommaren, jag vill skaffa mitt körkort på sommaren för jag tror att de kommer kännas lättare då.
Så jag längtar helt enkelt till sommaren, värmen och ett körkort och när jag väl har fått de så har jag garanterat andra mål i livet att sträva efter, de viktigaste i livet måste ju ändå vara att ha mål, för utan att ha något att sträva efter så kan de ju inte vara speciellt roligt, att längta och sträva och kämpa de är vad livet handlar om.
Nu ska jag fortsätta njuta av min rast och ni får ha en fortsatt trevlig dag, Bye Bye!

Vaken igen

Nu är man vaken igen, vilket inte är så konstigt eftersom jag har jobb som väntar.
Jobbet startar 08:00 och slutar 16:00 och de känns som om jag kommer klara av denna dagen också, jag har ju iförsej inte något val.
För en gångs skull så har jag ett jobb som inte är fysiskt jobbigt utan mera psykiskt jobbigt, jag rör mig inte speciellt mycket men däremot så sitter jag och babblar med en massa folk.
Jag har en hel del kunder idag som jag har väntat på att ringa till och idag ska jag ringa till dem och erbjuda mina produkter, jag hoppas att allt kommer att gå vägen och att jag får dem att köpa.

 

När de gäller maten idag så har jag med mig äggpasta med spenat i och sedan så har jag även med mig köpta våfflor som jag ska äta till efterrätt.
Jag brukar ju alltid sticka iväg till affären på den korta rasten och köpa bullar men idag så får jag försöka hålla mig till den långa rasten och fokusera på enbart min mat istället.

 

Nu ska jag sticka iväg till bussen om ungefär 5 min så jag måste avsluta nu, men ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Vad händer!?

Jag väntar på vår och sedan självklart sommaren, jag hoppades på att vintern skulle vara över snart och att de skulle börja bli varmare.
Jag trodde faktiskt inte att de skulle börja snöa såhär mycket eftersom de inte ens snöade på julafton, vi hade ju faktsikt en grön jul.
Men nu så har de börjat snöa och vara kallt och jävligt och jag längtar verkligen till sommaren nu, idag är de sista dagen på denna vecka och jag hoppas att de börjar bli varmare nästa vecka så att snön försvinner någon gång!

 

När de gäller mitt sparande av pengar så går de som de brukar, jag får ihop pengar varje månad och eftersom jag nu har ett jobb som jag går till från måndag till fredag varje vecka så har jag ju inte direkt några problem med att få ihop pengar. Mitt mål just nu är att jag ska få ihop tillräckligt med pengar till sommaren så att jag kan skaffa mitt körkort och jag både tror och hoppas att de ska gå.
Men jag måste nog börja spara lite mer varje månad om jag ska hinna, men jag tror faktiskt att jag ska klara av de.
Eftersom jag ska vara borta på intensivkurs i ungefär två veckor så måste jag ju dessutom ha pengar till hyra, mat och annat som jag behöver den månaden så jag måste ju ha mer pengar, utöver körkorts pengarna.

 

Denna vecka har varit en bra vecka och denna dag kommer snart att ta slut för jag ska inte vara uppe jätte länge idag, man måste ju planera sina dagar nu när man har jobb att sköta, lägga sig ganska tidigt, gå upp gansla tidigt och sedan sticka iväg och jobba.
Men en sista sak ska jag iallafall göra innan jag lägger mig och de är att äta mat, först äta och sedan sova.

 

Ni får ha en trevlig kväll och natt så hörs vi imorgon, Godnatt och Bye Bye!

Ett snabbt litet hej

Här får ni en snabb liten hälsning från mig!


Jag tar tag i disken

Här får ni ett video bevis på hur duktig jag är!


Helg nu!

Nu är de helg, men de betyder förstås inte att man bara kan lata sig och ta de lugnt, man har ju en hel del disk att ta tag i och sen så måste man säkert fixa med andra saker också.
Just nu så orkar jag faktiskt inte ta tag i något, utan jag tänker faktiskt lata mig ett tag till, med tv-spels spelande och lite tv tittande hade jag tänkt.
De är ganska skönt att de är lite sol ute, men de är nog bara genom köksfönstet som de känns skönt, jag tror nog att de är ganska kallt ute, men idag så vet jag inte om jag behöver ta mig ut, jag behöver nog handla lite kanske.

 

Nu när de är helg så kan man ju faktiskt baka något, jag funderar faktiskt på att göra egen glass, jag gjorde de för ganska längesedan och de blev faktiskt väldigt gott, jag kommer blandannat ihåg att jag hade kanel i den. Jag vet att receptet ska ligga i köket någon stans men jag vet inte var, men jag tror faktiskt att jag ska baka idag.

 

Frågan är bara om jag orkar ta mig ut och handla, jag vet att jag behöver mjölk och bröd, men sen så vet jag inte mer vad jag ska handla, jag får nog kolla runt i köket och skriva upp en inköpslista sen, men först ska jag spela lite tv spel hade jag tänkt.

 

Ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Super nöjd

Jag ville bara flika in med en liten kommentar om att jag är super nöjd med denna dag, helt fantastiskt faktiskt. Om morgon dagen blir lika bra som denna dagen så är jag faktiskt super nöjd med hela veckan, jag har börjat träna varje kväll igen och jag börjar få upp hastigheten på jobbet nu.

 

Kvällen planer är att träna lite och att sedan äta något, Bye Bye!

Lite variation

Goddagens, nu så sitter jag här på jobbet och har rast och jag har precis ätit en sallad med räkor, musslor och annat gott i. Jag sa ju imorse att jag skulle äta sushi idag också men jag kom på att de är bättre med lite variation. Dagen idag har gott ganska fort hittils och jag hoppas att slutet av dagen kommer att gå minst lika snabbt. Jag har snackat med en hel del folk men jag har ju inte direkt haft någon bra deal, men jag hoppas att de såklart blir bättre nu i slutet av arbetsdagen. Jag har fortfarande några kunder som jag ska ringa som jag har snackat med innan och sen så får jag även ringa till en massa nya människor men jag hoppas såklart att dem nappar på mina förslag och erbjudanden.
Jag har även börjat köra hårt med träningen igen, jag hoppas såklart att jag även ska orka träna ikväll igen. Igår så tränade jag och de blev armhävningar och sedan så var jag även hos en vän och tittade på wrestling. Ikväll så har jag inga speciella planer utan jag ska nog bara äta något gott och sedan lägga mig för att vara pigg den sista arbetsdagen den här veckan. De är väldigt skönt när veckan går fort och snart så är de helg igen, helt underbart, men nu så ska jag sitta och njuta av min rast fram till 13:00, vi hörs, Bye Bye!

En God Morgon

Här hittade jag en trevlig morgon som jag tänkte att jag kunde dela med mig av!


Dem sista passen kvar

Nu så sitter jag återigen på jobbet och nu så har jag rast, halva dagen är avklarad och dem två sista arbetspassen har jag kvar. Jag har precis ätit suchi och nu så känner jag mig super redo för att ringa runt till kunder igen, jag har några viktiga kunder som jag ska ringa och de känna bra. Kl 13:00 så börjar arbetet igen och sen så slutar jag kl 16:00 idag och sen så ska jag hem och ta de lugnt ett litet tag. Senare idag så ska jag till en kompis och glo på wrestling och han ska även bjuda på hamburgare så de ska blig gott, trevligt och roligt. Idag så har jag ju armhävningar på schemat och jag hoppas att jag orkar med att träna idag också men de tror jag inte kommer att bli några problem.
Sen när jag är klar med allt som jag ska göra så borde ju klockan vara såpass mycket att jag ska lägga mig och sova för imorgon så är de ju jobb som gäller igen.
Ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

RSS 2.0