Vikten ökar

Nu är jag igång med träningen igen och jag orkar träna trots att jag jobbar hela dagarna!


En perfekt kväll

Hejsan på er, jag hoppas att eran kväll har varit minst lika bra som min har varit. Hela dagen idag har varit en helt perfekt dag och jag hoppas att alla dagar kan vara såhär. Jag startade dagen med jobb och sedan så bar de iväg hemåt, nu här hemma så har jag umgåts med min älskling, ätit god kyckling och dessutom så orkade jag träna idag och de blev sit-ups idag. En dag med jobb, trevligt umgänge, god mat och träning, de är helt perfekt och jag kan inte drömma om att ha de bättre, kvällen kommer att sluta med lite tv-spels spelande och sedan så ska jag sova gott så jag orkar jobba imorgon.

 

Jag har inga planer inför morgon dagen, man hinner inte med speciellt mycket när man jobbar och dessutom så jobbar ju jag i stan så själva resan till jobbet tar ju också ett litet tag. Jag ska försöka ta mig upp ganska tidigt imorgon bitti iallafall så att jag hinner glo på wrestling innan jag sticker iväg till jobbet.

 

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva förutom att önska er en trevlig kväll och god natt, Bye Bye så hörs vi!

Sitter på jobbet

Nu befinner jag mig på jobbet igen, jag sitter här vid datorn och degar lite innan de är dags att köra igång och ringa folk igen.
Jag är nöjd med arbetsdagen hittills och den kan ju inte direkt bli sämre så jag ska forsätta i samma spår som jag har gjort hittills.
Träna vill jag absolut göra ikväll så de är jag fortfarande insatt på, oavsett om jag är lite trött så måste jag försöka träna lite och dessutom så blir man ju mer hungrig av att träna så de är bara att vräka i sig något gott efter träningen. De mesta flyter på bra i mitt liv just nu och jag håller fortfarande på med att spara pengar till mitt körkort och om jag inte handlar så mycket den här månaden så kommer jag nog att kunna lägga undan ytterliggare en liten summa till körkortet när månaden är över.
Nu så ska jag sitta här och fortsätta surfa runt tills kl 12:00 och sen så är de dags att ringa runt till folk igen, Bye Bye! 

Ny vecka = Nya tag

Nu jävlar kör vi, nu är jag återigen vaken för att snart bege mig till jobbet och nu jävlar tänker jag inte lata mig, jag vill jobba, träna och göra allt annat som jag vill också.
Vid de här laget så borde jag ju har vant mig vid jobbet, vilket betyder att jag borde kunna sälja bättre och jag borde ha vant mig vid dessa tider och jag borde kunna vara piggare efter jobbet.

 

Men innan jag sticker iväg till jobbet så ska jag äta min smörgås, dricka min juice och sedan borsta mina tänder och sen så är jag redo. Jag har även bestämt mig själv för att unna mig lite suchi under rasten idag så de ser jag fram emot.

 

Om drygt en halvtimme så ska jag sticka iväg till bussen, men vi hörs förmodligen sen, Bye Bye!

Inhandlat

Äntligen så fick man inhandlat lite mat också, gött gött!


90 min kvar!

Hejsan på er, nu är snart denna arbetsvecka klar, bara 90 min kvar. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på under helgen, förutom att ta de lugnt då förstås.
Men somsagt jag har inga planer och jag behöver nog inga planer heller, lite träning vill jag ägna mig åt iallafall för de behöver jag.
Har suttit hela dagen och snackat i telefon, inte speciellt konstigt kanske eftersom jag jobbar som telefonförsäljare.
Dagen går ganska fort när man har mycket att göra och när man sitter och snackar hela tiden så har man mycket att göra.
Eftersom jag inte ska upp tidigt imorgon så behöver jag ju inte lägga mig speciellt tidigt ikväll heller utan jag ska nog äta något gott, sitta uppe lite längre och glo på wrestling för de var längesedan jag gjorde de.
Men nu så ska jag iallafall jobba i en och en halv timme till och sedan så ska jag hem, vi hörs kanske senare, Bye Bye!

Ska iväg till jobbet!

Godmorgon mina kära vänner, klockan är ungefär 06:30 och jag ska snart sticka iväg till jobbet. Jag har varit inne på nätet och fixat lite inbetalningar på min bank och nu så ska jag somsagt snart iväg till jobbet. Man kan inte vara annat än glad när man precis insett att februari kommer att bli den bästa månaden på länge (pengamässigt). Jag är så fruktansvärt glad att jag har ett jobb att gå till och dessutom så är de ju sista jobbdagen på veckan och sen blir de ju helg och de är ju inte heller helt fel.

 

Som jag redan hade misstänkt så blev de ingen träningen för mig igår utan jag bestämde mig helt enkelt för att lägga mig och sova nästan direkt när jag kom hem. Natten har varit lugn och fin och jag har sovit som en stock och imorgon så är de ju lördag och då kommer jag att få sova ännu längre på morgonen. Jag får helt enkelt önska er en fortsatt trevlig dag och så kanske jag skriver lite i bloggen på rasten.

 

Bye Bye på er!

Orkar inte träna

Hejsan på er, just nu så sitter jag på jobbet, vilket jag har gjort dem senaste dagarna och de trivs jag med.
Men de finns en grej som jag inte trivs med speciellt mycket och de är att jag blir så fruktansvärt trött när jag jobbar, jag skulle vilja orka göra mer än vad jag gör.
En av sakerna som jag skulle vilja orka göra mera de är att träna, jag lovade mig själv att detta året skulle bli ett bättre träningsår och de kan jag ju inte direkt säga att de har blivit.
Jag lovade ju även mig själv att jag skulle fixa ett jobb där jag kan få in dem pengar som jag beöver och de har jag ju iförsej lyckats med.
Mina vardagar består av att äta, jobba och sova och mer orkar jag inte med, jag försöker lägga mig tidigt varje kväll och jag har inga problem med att sova men jag är fortfarande väldigt trött när jag kommer hem från jobbet.
Jag skulle vilja vara piggare och orka med mina sit-ups, armhävningar och ryggböj som jag brukade göra förut men nu så är jag somsagt för trött.
Jag vill gå upp i vikt, bli mer muskulös och även få bättre kondition men om jag inte tränar så kommer jag inte att kunna uppnå mina mål. De ända som jag kan göra är väll att skita i att jag är trött och försöka träna iallafall, jag kommer ju vara trött efter jobbet och de ska man väll vara också, men jag får väll helt enkelt skita i de.
Mitt mål i livet just nu är att få ihop pengar till körkort och sedan skaffa de och sedan så vill jag komma in på brandmans skolan och sedan förhoppningsvis få ett jobba som brandman och för att bli brandman så måste man ju vara vältränad men sen när/om jag blir brandman så kommer de ju inte att vara några problem med träningen eftersom man tränar på jobbet också.
Nu så är snart min rast slut men ni får ha en fortsatt trevlig dag och så hörs vi kanske senare, Bye Bye! 

De rullar på nu!

Nu så sitter jag på jobbet och har rast och ungefär vid 13:00 så börjar jobbet igen och jag ska först lära mig lite nya saker och sedan så ska jag börja ringa igen.
Efter en veckas arbete på detta stället så börjar äntligen försäljningen att rulla på och jag känner att jag börjar få koll på saker och ting.

 

Idag så slutar jag vid 16:30 och innan de så hoppas jag förstås att jag ska sälja ännu mer, jag börjar lära mig mer och mer om hur jag ska agera för att sälja bra och de känns helt suveränt. När jag kommer hem idag så ska jag förmodligen äta lite och sen så ska jag väll försöka träna lite också. Sen så ska jag  inte vara uppe speciellt länge för imorgon så är de jobb igen.

 

Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva men vi hörs kanske senare eller imorgon, Bye Bye!

TEMPO!

Hejsan på er, nu så sitter jag på min rast och tänkte skriva ett litet blogg inlägg.
Dagen idag har varit hur bra som helst och jag börjar få upp tempo på jobbet och jag har lärt mig flera nya grejer idag och de är super skoj och dessutom så säger alltid folk till mig att jag är duktig på de jag gör och de är super skoj.
Ratsen är slut om en kvart och då är de dags att börja babbla med folk igen och de ska bli skoj och jag hoppas att de ska gå lika bra som förra passet och kanske tillockmed bättre.

 

Jag kan inte skriva så mycket men vi hörs förmodligen när jag kommer hem, Bye Bye!

arbetsveckan är startad

Nu så är arbetsveckan startad och man är uppe tidigt igen. Jag missade första alarmet imorse men som tur är så har jag en massa alarm så en halvtimme senare så väckte de andra alarmet mig istället. Just nu så är de ungefär en timme till jag ska med bussen och jag hittade ingen mat att ta med mig till jobbet idag så jag tog med mig lite pengar istället så får jag handla något.

 

Jag tycker att de är väldigt skönt att ha ett jobb att gå till, framförallt om man inte kan allt än för då är de roligt att lära sig en massa nya saker. Men oavsett om man har jobbat där länge eller inte så lär man sig ju ändå nya saker nästan varje dag, man måste alltid komma på nya knep för att fånga kundens intresse och få kunden att vilja köpa.

 

När de gäller övriga planer idag så har jag inga övriga planer, jag antar att jag kommer att vara ganska trött när jag kommer hem i eftermiddag så jag ska nog bara vara hemma, men jag hoppas ju förstås att jag orkar med min kvällsträning iallafall, jag tycker den är väldigt viktig.

 

Nu så ska jag bara ta de lugnt innan jag ska iväg till bussen och åka till jobbet, men vi hörs kanske senare, Bye Bye!

Ute och åkt pulka

Idag så var jag ute och åkte pulka för första gången på flera år och om ni vill se de så kan ni titta på denna videon!


De smälter i stan

Hello, nu så är jag hemma igen och jag har precis ätit några mackor och snart så blir de lite mer mat, man blir ganska hungrig av att träna.
Jag blev ganska förvånad när jag kom in till stan förut, för här där jag bor så är de ju ganska mycket snö men i stan så var de nästan ingen snö alls, de mesta hade smält bort och de såg ut ungefär såhär överallt:

 

 

Här så får man kämpa sig fram genom snön men i stan så var de nästan ingen alls, men jag tror också att de beror på att de kör så mycket bilar där, för om de kommer en massa bilar så hinner ju snön inte lägga sig eller så kan de vara så att dem är duktigare på att skotta i stan, jag vet inte riktigt vad de beror på.

 

Men nu så är jag iallafall hemma igen och de är skönt, de ska bli gott med lite mat snart, idag så får de bli pommesfrites och köttbullar.
Dem här pommesfritsen är lite speciella för dem heter jumbo och dem är jätte stora så jag tror faktiskt att dem är godare än vanliga pommes frites, dem borde ju inte vara lika knapriga iallafall.

 

Efter att jag har ätit så ska jag nog försöka ta mig ut lite och sen när de börjar närma sig kvällen så ska jag inte vara vaken speciellt länge eftersom de är jobb imorgon, de får man inte glömma.
Att jobba på som vanligt och snacka i telefon och förhoppningsvis sälja bra och tjäna lite extra pengar, pengar är aldrig fel och de kommer jag förmodligen aldrig tycka att de är heller.

 

Men nu så ska jag äta och sen ska jag kanske ut, men vi kanske hörs senare, Bye Bye!

Sista lediga dagen

Helgen går fort och nu så är de redan sista dagen på ledigheten, jag är glad att jag har ett jobb som jag trivs med och att jag har trevliga arbetskamrater, de är inte alla som har de.
Men de betyder ju inte att jag inte tycker om att vara ledig.
En grej som har kommit ganska naturligt nu när jag har börjat att jobba igen de är att jag lägger mig ganska tidigt och går upp ganska tidigt och de tycker jag är super bra, redan idag så har jag varit uppe flera timmar och går man upp tidigt så slipper man ju stressa också.
Idag tex så ska jag iväg och träna om en halvtimme och eftersom jag var uppe tidigt så behöver jag ju inte stressa med frukosten, borsta tänderna och packa träningsväskan och de är ju jätte bra.

 

Dagarna ser nästan likadana ut hela tiden, man går upp tidigt, gör sina dagliga sysslor och på vardagarna så jobbar man, ibland så händer de lite speciella saker, men jag trivs med att ta de lugnt och då gör jag de. Mina dagar känns iallafall ganska långa eftersom jag inte sover bort hela dagarna för jag trivdes verkligen inte med att vara uppe hela natten och sen sova till eftermiddagen, dessutom så skulle ju inte de funka när man jobbar.

 

När de gäller vädret så är de fortfarande snö ute, men jag har inte märkt av någon storm och jag hoppas inte att de kommer någon heller. Jag tycker att de känns som att de är ganska varmt och därför så tror jag inte att snön kommer att ligga kvar speciellt länge och jag hoppas inte de heller för den delen. Trots detta väder så tog jag mig iväg igår och handlade lite och de var inte så jobbigt som jag trodde att de skulle vara. Trafiken flöt på ganska bra, iallafall den busen jag åkte med, men jag såg att dem andra bussarna hade problem med att åka men jag är glad att min buss funkade iallafall. Nu så ska jag ju somsagt iväg snart och jag hoppas att trafiken fungerar bra idag också så att jag kommer iväg till stan där jag ska träna.

 

Nu så hinner jag inte skriva något mer men i hörs kanske senare, Bye Bye sålänge!

Mycket snö!

Jag hade tydligen fel när jag skrev att jag inte trodde att de inte skulle speciellt mycket snö, nu hoppas jag bara att de inte blir någon blåst/storm!


Äntligen helg!

Nu så har jag gjort klart min första vecka på mitt nya jobb och de känns helt fantastiskt, jag har ju fortfarande en helt del kvar att lära, men jag har fått beröm på mitt arbete iallafall.
Nu så är de iallafall äntligen helg och de ska bli skönt att vila ut, men jag har faktiskt fått "läxa" ifrån jobbet, de är en bok som jag ska läsa och jag tycker faktiskt att den verkar intressant:

 

 

Den handlar om olika sätt att sälja och jag har hört att den både är lätt läst och väldigt bra att läsa, egentligen så ville jag ha den boken direkt när jag började här men dem tyckte att jag skulle komma in i arbetet först.

 

Klockan är ju bara lite över 08:00 nu men eftersom jag la mig ganska tidigt igår så vaknar man ju även ganska tidigt, jag var såpass trött när jag kom hem igår att jag inte ens orkade träna, jag åt lite och sedan så gick jag och la mig.

 

Dagens planer lyder såhär, jag ska läsa boken som jag fick från jobbet och jag ska iväg och handla senare. Jag har även tagit en titt ut genom fönstret och jag ser att de är snö ute, jag har ju läst i tidningen att de ska bli snöstorm och de tycker jag inte låter speciellt trevligt, men de ser ju inte ut att vara speciellt mycket snö så jag tror faktiskt inte att de kommer att bli någon snöstorm, de kanske kommer att blåsa lite.
Oavsett vädret så måste jag ta mig ut och handla idag och sen så vill jag nog bara ta de lugnt och vila min hjärna inför nästa veckas arbete.

 

Till skillnad från mina tidigare arbeten så är ju detta jobbet inte fysiskt tungt utan psykiskt tungt och de krävs att man är på hugget hela tiden och att man kan snacka bra, babbla är jag ju iförsej van vid, men i dem flesta fall så bestämmer jag ju själv vad jag ska snacka om men här så gäller de att sälja in en produkt och då är de ju viktigt att man vet vad man snackar om.

 

Ne nu har jag nog ingenting mer att skriva, men jag kanske lägger in ett video inlägg senare om jag har tid och lust, Bye Bye sålänge!

Denna dag och lite från igår

Godmorgon på er, igår så skrev jag att jag knappt orkar göra något när jag kommer hem från jobbet men nu måste jag faktiskt meddela att jag orkade träna lite igår på kvällen, de blev 150 stycken ryggböj och de är jag väldigt nöjd med. På kvällarna när jag kommer hem så brukar jag bara tänka på att lägga mig för att jag är så trött, men klockan är ju inte speciellt mycket och man kan ju inte lägga sig alldeles för tidigt.

 

Men nog pratat om gårdagen, nu så har jag en ny dag framför mig och nya utmaningar att ta tag i och när jag jobbar så är de ju inte såm svårt att planera dagarna eftersom jag är på jobbet nästan hela dagen och sen när jag kommer hem så orkar jag inte göra något speciellt.

 

1. Nu har jag vaknat och jag sitter och äter frukost och idag så fick de bli fil och sen så ska jag borsta mina tänder och titta lite på tv och lägga mat i matlådan.

 

2. Jobbet kallar och jag måste ta mig till bussen och sedan åka lite och sen ska jag byta till spårvagn och sen så får jag gå en liten bit också och sen är jag framme på jobbet och då är de att kämpa på med de som gäller.

 

3. Jag har jobbat hela dagen och jag har slutat och när jag väl har tagit mig hem så får jag väl ta något att äta.

 

4. Träningen hoppas jag också att jag orkar med och sen när jag är klar med den så kommer jag förmodligen att vara så trött att jag lägger mig ganska tidigt.

 

Men idag är de fredag, vilket betyder att helgen börjar efter jobbet idag, imorgon så är de alltså inget jobb och de är ju väldigt skönt. Egentligen så behöver jag ju inte lägga mig tidigt idag men jag kommer förmodligen att vara såpass trött att jag vill göra de ändå. Men nu så ska jag fixa med de som jag skrev ovan, Bye Bye så hörs vi!

Är väldigt nöjd

Hejsan på er, just nu så känner jag mig väldigt nöjd, allting känns väldigt bra och mitt liv just nu kan bara bli bättre.
Jag sitter på jobbet och har en rast och då tänkte jag att jag kan passa på att skriva ett litet inlägg också.
Som många av er vet så jobbar jag nu som telefonförsäljare och de tycker jag väldigt mycket om, jag får göra två saker på jobbet som jag tycker väldigt mycket om och de är att babbla med folk och sitta vid datorn.
Eftersom jag använder en dator hela tiden så kommer jag nog att ha lättare att kunna skriva lite mera blogg inlägg också.

 

Till skillnad från mina tidigare jobb så är de ju faktiskt tillåtet att sitta vid datorn och göra annat än jobb, tillockmed under arbetstid. Men eftersom man ringer folk hela tiden så måste man ju vara uppmärksam och veta vad man ska säga så man kan ju inte göra något som tar ens uppmärksamhet från jobbet. Jag är ju ganska ny här eftersom de är tredje dagen på de här stället så jag kan ju inte direkt skriva blogg inlägg medans jag ringer kunder utan jag får göra de på rasterna istället.

 

Men just nu så har jag somsagt rast och rasten är slut klockan 13:00 och då är de dags att babbla med folk igen, vid 14:00 så ska jag ringa upp en kund som jag har pratat med tidigare och som även verkar intresserad av våra produkter och jag hoppas att jag ska få sålt lite till honom.  

 

Självklart så är jag super lycklig över att jag har fått ett nytt jobb och försäkrat mig om att jag kommer få in dem pengar som jag behöver. Jag kommer att jobba alla vardagar 08:00 - 16:30 och de tycker jag är super bra men jag är ju ganska trött efter jobbdagarna och orkar inte göra speciellt mycket när jag kommer hem. Jag brukar ju träna en hel del, eller sättare sagt brukade träna en hel del, men nu när jag har fått de här jobbet så orkar jag inte riktigt ta tag i träningen när jag kommer hem, jag brukade ju göra armhävningar, sit-ups och även ryggböj. Jag tror att de är så att jag blir lite piggare när jag har vant mig vid mina arbetstider och då kanske jag orkar göra mera när jag kommer hem, men jag måste ju ta jobbet före träning eftersom de är viktigare.

 

Men de har inte varit några större problem för mig att ta mig upp på morgonen och ge mig iväg till jobbet, men jag är ju väldigt noga när de gäller tider och dessutom så är jag alltid så trött efter jobbet så de är inga problem för mig att lägga mig på kvällarna och dessutom så somnar jag ju ganska lätt. Men nu så startar snart jobbet igen så detta får räcka för denna gången, Bye Bye så länge så hörs vi!

Tredje jobb dagen

Hejsan på er, idag så är de den tredje jobbdagen på mitt nya jobb som telefonförsäljare, jag tror att jag har fått en kund på kroken och jag hoppas att jag kommer att sälja bra idag.
Men jag får jag absolut inte glömma att jag ska ringa till min gamla chef och berätta att jag har fått ett nytt jobb och att jag inte kan vara kvar hos dem.
Jag ska även ringa facket och kolla lite grejer med dem, dem har nämligen sagt till mig att jag skulle ringa till dem när jag byter jobb, men de var ju ganska länge sen jag gjorde de.
De facket som jag är skriven hos, ligger på ett annat ställe och dem har sagt att jag ska ringa ifall jag börjar jobba någon annanstans, alltså inte i närheten av deras kontor, men sen när jag fråga dem på arbetsförmedlingen så sa dem att de inte spelar någon roll vart kontoret ligger eller vart jag jobbar, dem säger att de är samma fack ändå.

 

Jag gillar verkligen inte när folk ger mig en massa olika information, hur ska jag kunna veta  hur saker och ting ligger till ifall alla ger mig olika info?

 

Men nu ska jag inte grubbla på de mera utan nu så ska jag äta lite frukost, titta lite på tv och sen så bär de av till jobbet igen, vi hörs förmodligen senare igen, Bye Bye!

Hemma efter första dagen på de nya jobbet

Nu är jag hemma efter första dagen som telefonförsäljare, om ni undrar hur de gick så kan ni ju alltid kolla in detta klippet!


Förbereder mig inför de nya jobbet

Jag kunde inte sova, så jag passade på att göra ett video inlägg istället!


Super glada nyheter

Nyss så fick jag ett helt underbart besked och om ni vill veta vad de är så kan ni ju alltid checka in denna videon!


Dem senaste dagarna

Här så ger jag er en liten resumé över dem senaste dagarna med mig!


Cherry vill ut

När man väl har släppt ut Cherry så vill hon inte vara i buren igen, de är såhär hon gör för att visa att hon vill ut igen!


Håller mig vaken med vår lilla hamster Cherry

Trots att jag har varit vaken hela natten så har jag lovat mig själv att inte lägga mig innan 21:00 iallafall. Våran lilla hamster Cherry är ett väldigt bra tidsfördriv och de håller än lite pigg iallafall!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen, efter ett suveränt möte på ett telefonförsäljar företag som jag kanske ska börja jobba på!


Ungefär halv 7

Inatt så har jag tillbringat hela natten med att sitta och titta på film och när jag märkte att klockan var såpass mycket att jag snart skulle upp så bestämde jag mig för att hålla mig vaken hela natten istället och här får ni ett litet morgon inlägg!


Upp tidigt för att söka jobb

Idag så tog jag mig upp vid 07:00 för att söka jobb och att ringa chefen!


Bara gör något

Jag hade lite brist på fantasi så jag gör bara något, här kan ni kolla på de!


Kvällen

Här kommer ett litet kvälls inlägg!


Dagens ärenden

Idag så hade jag lite saker att göra och när jag ändå håller på, så kan jag ju lika gärna spela in en liten video!


Ute i snön

Eftersom jag var tvungen att handla lite grejer så var jag ju även tvungen att ta mig ut i snön och när jag ändå var ute så passade jag på att filma in ytterliggare ett blogg inlägg!


SNÖ!

Jag blev lite chockad när jag vaknade och märkte att de var snö ute!


Bingospel

Hejsan på er, jag tänkte att jag skulle skriva lite om att tjäna lite extra pengar eller iallafall försöka.
Som de flesta av er redan vet så håller jag på att spara pengar till körkort, vilket kräver att man även har pengar att lägga ut på de.
De är inte alltid som min ekonomi är på topp och i vissa fall så har jag svårt att lägga undan, men jag vet ett sätt som är både roligt och ganska bra att tjäna extra pengar på.

 

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om Bingo!

 

Jag brukar spela bingo ibland och de tycker jag är både roligt och spännande och nu så tänkte jag skriva lite om de och lite grann om hur man ska tänka när man spelar.

 

Fördelar: Fördelarna med att spela bingo är ju att de blir lite mer spänning i vardagen och dessutom så har man ju chans att vinna lite extra pengar och de är ju aldrig fel.

 

Risker: De finns ju alltid risker med att spela spel som man satsar pengar på, men så länge man har koll på sin ekonomi så finns de inga större problem med de. När jag själv spelar bingo så har jag bestämt att jag ska lägga högst 25 kr i veckan på de och om jag då inte skulle vinna något så förlorar jag ju högst 100 kr i månaden. Men om jag nu skulle vinna några hundralappar eller kanske ännu mer så tjänar jag ju ganska mycket på de.

 

Olika varianter: För er som inte kan så mycket om bingo så kan jag ju berätta att de finns en massa olika varianter, de finns bingospel som man spelar själv, sen finns de spel som man spelar med andra och på vissa sidor så finns de även mönster bingo som går ut på att få ett visst mönster på brickan.
Här Har ni olika varianter av bingospel och dem som är svartmarkerade är mönster spel:

 

Vad är Bingo?: För er som inte har blekaste aning om vad bingo är, så kan jag ju berätta de också. Den alldra vanligaste varienten av bingo de är ju att man ska få en eller flera rader för att vinna. De börjar med att man har en bricka, brickan är full av siffror, sedan så ropas nummer ut och så kryssar man för dem numrerna som man har på brickan. Oftast så är de så att man vinner om man får en eller flera rader och de finns även olika slags rader. Lodrät rad: En rad som går från vänter till höger, tvärs över brickan. Vågrät rad: En rad som går uppifrån och ner. Diagonal rad: En sne rad som går antingen från översta högra hörnet till nedersta vänstra hörnet eller från översta vänstra hörnet till nedersta högra hörnet.

 

Jag hoppas att jag har lärt er något och om ni nu ska börja spela Bingo så får ni inte glömma att vara rädda om era pengar och inte satsa för mycket.
Bye Bye!

Hämtar mina pengar

Äntligen så hämtar jag mina vinstpengar som jag vann på min Triss Julkalender och nu så ska jag snart bege mig iväg till träning också!


Första jobb-dagen i 2012

Min dag idag har varit ganska bra, men de finns en sak som jag inte är speciellt glad över och om ni vill veta vad de är så kan ni ju alltid kolla in denna videon!


Sneakpeak från nyår

Här lagar jag äggpasta med svamp och dessutom så får ni se dem sista bilderna som jag har att visa från nyår!


Filmat från nyårsafton

Jag filmade lite på nyårsafton och här har ni lite film material från de!


De nya året!

Hejsan på er, jag hoppas ni hade ett super trevligt nyår med mycket skratt och trevfligt sällskap.
Själv så hade jag ett väldigt trevligt nyår och jag hade ju även några nyårslöften och jag tänkte att jag skulle skriva lite mera om dem nu!

 

Träna mera: Detta nyårslöftet började jag ju med redan innan nyår och jag vill verkligen fortsätta med de, träning är både nyttigt och dessutom så behöver man ju vara vältränad om man vill bli brandman, som jag vill.

 

Spara mer pengar till körkort: Jag har hållt på att spara pengar ett tag till och de kan ju inte bli jobbigare i framtiden så de ska jag fortsätta göra. Jag måste ju ha ett körkort om jag vill plugga till brandman så de ända som gäller är att fortsätta skämpa på.

 

Fortsätta med bloggen: De nyårslöftet som berör er mest är väll ändå att jag ska fortsätta med bloggen, jag tycker den är helt fantastisk och att skriva av sig ibland känns faktiskt väldigt bra och dessutom så gör jag en massa roliga grejer och då kan jag lika filma de och lägga upp på bloggen.

 

De där var alltså mina nyårslöften, jag filmade även lite under nyår och jag tänkte att jag kunde lägga upp lite från de, fast de får bli lite senare och då passar jag nog på att babbla lite också, ha en trevlig fortsättning så hörs vi, Bye Bye!

RSS 2.0