Bara några timmar kvar

Nu är de bara några timmar kvar till avresa mot Norrland


Badade igår

Igår så var jag med min tjej, min syster och hennes kille och badade och anledningen till att jag inte la in detta igår är för att jag och min tjej sov över hos dem


Bilder från dagen

Idag så har vi varit på Vrångö och jag passade på att ta lite bilder under dagen


Zoomen från Tradera

Köp ALDRIG något från Elpanic på Tradera, han är en stor jävla bluff, checka in videon så förstår ni varför


Tvättstuge head stand

Då var de dags för tvätt igen och då kan man även passa på att..........................................


Utforskar lite

Jag hittade ett roligt hål som jag var tvungen att utforska


Jag hämnas

Såhär ska man göra med sin flickvän om man tycker att hon beter sig illa


Påtvingad

Min tjej tvingar mig att duscha och hon tvingar på mig rena fina kläder och de tycker jag inte om


Låd destruction

Jag förstör våran nerkissade låda, så här ska de gå till!


Ett år närmare döden

Då var de dags igen, Grattis mig själv!


Badar Charlie

Här har ni en video där jag badar våran kanin som heter Charlie


Berättar om kaninen

Glöm inte att checka in bloggen lite senare eftersom vi ska bada kaninen då


Imorgon fyller jag år

Idag har jag haft en fantastiskt bra körning och imorgon (på min födelsedag) så är de dags igen


Jag får stryk

Min tjej är inte alltid så snäll mot mig


Växling på schemat

Idag var de växling på schemat och de var ganska svårt, men man lär väll sig förr eller senare kan jag tänka mig.


Krypkörning idag

Idag var de krypkörning som gällde och imorgon så ska jag bege mig ut i trafiken, så befinner ni er i Kortedala trakten så får ni allt se er för!


Jag matar Timon

Ett av våra marsvin har blivit jätte tama och de är Timon men Zonic är fortfarande väldigt rädd och försiktig av sig, man får ju hoppas att de går över tillslut.


Dagens körlektion

Nu har man äntligen kommit igång med körningen och de känns väldigt bra


Snart körskola

Nu ska man snart sticka iväg och köra lite bil, de ska bli roligt och spännande!


Roliga besked

Jag har fått några roliga besked som jag gärna vill dela med mig av


Min första vinst på Dice Wars

Jag har hittat ett väldigt roligt spel och nu har jag fått min första vinst också och fler kommer de bli!


Några timmar kvar

Man började med att räkna månader, sedan veckor, sen dagar och nu till sist timmar.
De är endast några ynka små timmar kvar till man kan säga Bye Bye till jobbet för denna gången, fyra underbara, sköna och framförallt lediga veckor har jag att se framemot.
Jobbet har flytit på bra idag, tiden har gått lagom fort och stämningen har varit fridfull.
Vi behöver inte ens jobba hela dagen idag, man kan gå lite när man vill, jag har fortfrande några kunder kvar att ringa och sen så väntar jag på en orderbekräftelse som ska bli signerad och sen kan jag sticka hem.
Efter jobbet idag så ska jag först vara hemma ett litet tag och sen så ska jag sticka iväg på ett möte lite senare och ikväll så blir de väll bara till att ta de lugnt och inleda semestern.
Nu ska jag sitta här och spela lite Dice Wars innan de sista arbetspasset innan semestern startar, ni får ha de fantastiskt så hörs vi, Bye Bye!

Jag läskar syrran

Detta är inlägg gör jag blandannat för att läska syrran med lite juice och risifrutti


Yes, yes, yes

Yes, jag har klarat av ytterliggare an halv arbetsdag och nu är de bara en och en halv dag kvar och sen blir de ledighet och jag längtar något fruktansvärt till de.
Jag tänker iallafall fira att de bara är så kort tid kvar innan semestern genom att ta mig en trevlig promenad i solen innan dem sista passen för dagen börjar.
Anledningen till att jag inte bloggade någonting igår kväll var att jag var iväg och tränade, nu ska jag somsagt ut och gå och ikväll så får de bli lite mer bloggande, Bye BYe!

2,5 dagar kvar

För varje sekund, menut, timme och dag som går så närmar sig semestern, jag skulle självklart vilja ta semester redan nu, men jag får hålla ut i tv och en halv arbetsdag till.
De är väldigt skönt när tiden går fort och man känner att denna långa, sköna och härliga ledigheten närmar sig med stormsteg.
De är alltså mindre äm en vecka kvar tills jag ska börja övningsköra och de ser jag verkligen fram emot, jag är beredd på att de är en hel del grejer som man måste lära sig, men jag tror faktiskt inte att de ska vara några problem.
Den 13e juli (min födelsedag) så ska jag sticka iväg och hjälpa några personer med att flytta och de ska också bli trevligt och sen den 19e juli så ska jag och min tjej dra iväg på våran lilla semester tripp till Malmberget där min farmor bor.
De ska bli väldigt roligt att få träffa min farmor igen, de var ju faktiskt ungefär 6 år sedan vi sågs senast, men de är inte så konstigt att vi inte kan ses så ofta, hon bor ju ändå 158 mil här ifrån.
Som ni såg imorse så har jag fått biljetterna och nu så är de bara att vänta tills de är dags att dra iväg.
En annan grej som jag väntar på är ju min zoom grej till mobilen som jag har köpt via tradera, den är betald och färdig så de är bara leveransen som jag väntar på.
Jag ser verkligen fram emot att testa den och de kommer verkligen bli mycket roligare att både filma och fota i framtiden.
Jag har även lagt ut lite egna grejer på tradera och jag har fått lite bud på dem och de är faktiskt en grej som har sluttid ikväll, så de ska bli spännande att se hur mycket den blir såld för. Nu har jag ätit rester från våran tacos som vi åt igår och om en halvtimme så startar jobbet igen, de gäller att jobba på hårt nu när semestern snart drar igång, har de gött så hörs vi, Bye Bye!

Biljetterna har kommit

Här får ni en liten morgon hälsning ifrån mig


3,5 dagar kvar till semester

Nu är de endast tre och en halv arbetsdag kvar till semester, de ska bli riktigt härligt.
Men jag ska ju faktiskt inte bara slappa under semestern utan jag har ju faktiskt en hel del att göra, ledigheten startar ju med körlektioner, jag ska hjälpa till med flytt och sen ska jag och min tjej resa iväg till Norrland.
De där med Norrland är ju inte så värst jätte jobbigt, vi ska ju bara ta de lugnt och umgås med min farmor och förmodligen ta en och en annan promenad där uppe för att kolla omgivningen.
(En arbetskamrat hälsar)
Om man bortser från semestern och återgå till vardagen så har de faktiskt gått strålande på jobbet idagoch jag har en hel del grejer som förmodligen kommer göra att eftermiddagen blir minst lika bra.
Idag har jag faktsikt inget speciellt planerat efter jobbet, men eftersom jag har blivit så trött på morgonen den sista tiden så ska jag förmodligen lägga mig tidigt iallafall, de säger jag iförsej alltid men de blir ju inte direkt så.
Igår tränade jag inte hemma så de får jag se till att göra idag och som jag har skrivit tidigare i bloggen så brukar jag åka iväg och träna, de har varit ett uppehåll ett tag nu men imorgon så blir de förmodligen träning med träningspolarna igen och de ska bli härligt.
Jag har precis ätit plättar och nu sitter jag somvanligt vid datorn och skriver lite blogg.
Jag får hoppas att jag hinner/orkar göra ett videoinlägg idag, de är ju lite synd att strunta i de nu när de äntligen har börjat funka.
Ni får oavsett vad ha en fantastisk fortsättning på denna dag, Bye Bye!

Sista veckan innan semestern

Nu är sista arbetsveckan innan semestern startad och de känns bra.
Semestern kommer att starta med att jag har körlektioner och de ska bli väldigt roligt att börja köra och jag hoppas verkligen att de ska gå toppen.
Efter en och en halv veckas körande så ska jag och min tjej sticka iväg på våran sommartripp, tyvärr så blev de inte någon utlands-semester men däremot så ska vi sticka iväg till min farmor som bor i Malmberget och de är ju ändå ungefär 158 mil dit, här ifrån Göteborg.
De var ungefär 6 år sedan som jag träffade min farmor så de ska bli roligt att åka upp dit.
Vi har bokat och betalat biljetter så nu väntar vi bara på att dem ska komma hem och de blev en tågresa dit.
Men nu ska man inte tänka på semester i förväg, de är ju faktiskt fyra och en halv dag kvar till att ´ledigheten startar.
Men om man ser vad jag ska göra idag så är de teorilektioner efter jobbet och de ska bli roligt, men innan de så är de några timmars jobb kvar.
Ni får ha en underbar fortsättning på denna dag så hörs vi när vi hörs, Bye Bye!

Bertil är tillbaka

Nu är Bertil äntligen tillbaka


Vunnit på Tradera

Jag avslutar Juni månad med att vinna ett bud på Tradera, en 8X Zoom kamera till min Iphone för 139 kr


RSS 2.0