Sista dagen i November

 

Bestämde mig för att sticka

 

Ute på fältet

Jag längtar till de nya jobbet på Rädda Barnen otroligt mycket, tidigare så har jag bara jobbat med telefonförsäljning men detta handlar om att knacka dörr och ragga månadsgivare.

Januari i år så startade jag med telefonförsäljning och nu efter ett år så är de dags att bege sig ut på fältet och träffa kunder face to face.
När de gäller välgörenhet så gör man ju faktiskt något bra också och hjälper barn över hela världen.

Jag antar att jag kommer sova gott om kvällarna efter att jag jobbat en hel dag med att vara ute och röra på mig och snacka med folk.

Nu har jag min första rast för dagen och som vanligt så slutar jag klockan 17 och de är fortfarande väldigt många timmar kvar, men jag antar att jag överlever.

Vi kommer förmodligen höras igen senare, ha de gött, Bye Bye!

Kallare och kallare

För varje dag som går så känns de bara jobbigare och jobbigare att ta sig upp på morgonen, när man väl kommer ut så känns de som att de blir kallare och kallare.
Trots de så har jag iallafall tagit mig till jobbet ytterliggare en dag och nu sitter man här, redo, för ytterligare en dag av list skapande.

Idag är de näst sista dagen på de här jobbet och imorgon är de en kort dag och sen så är de helg.
Den här helgen tänker jag verkligen ta de lugnt och ladda batterierna inför nästa vecka, framförallt eftersom jag ska börja ett nytt jobb.

På söndag så tänker jag lägga mig tidigt så jag slipper tycka att de är jobbigt att ta sig upp på måndag.

Men än så är jag inte klar med detta jobbet, utan jag måste överleva några timmar till och imorgon en halv dag, men sen så är de över.

Efter jobbet idag så har jag inga speciella planer förutom att jag förmodligen ska spela Sims.
Jag spelade Sims igår kväll/natt och de är förmodligen därför som jag är så trött idag.
Tur att man bara ska sitta och göra listor idag, för de behöver man ju ingen speciell energi till att göra, de är ju inte direkt jobbigt.

Nu så börjar jag om ca 20 min och då är de bara att köra järnet som gäller och sen kan man gå hem och ta de lugnt.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag, Bye Bye!

Jag har en sak att berätta

 

Sitter och väntar

Just nu så har jag rast och sitter och väntar på att jobbet ska starta igen.
Klockan 14 ska jag gå från jobbet för att hinna till arbetsintervjun som börjar kl 15 och jag tycker att de ska bli jätte spännande, de var något med välgörenhet och de ska bli jätte spännande att se vad de handlar om.

När de gäller jobbintervjun som jag var på igår så har han fortfarande inte ringt, men man får väll hoppas att han gör de senare.
Men han berättade ju för mig att om han inte ringer så har jag inte fått jobbet.

Förutom idag så har jag jobbintervju både imorgon och på torsdags också, så jag har fullt upp gällande möjligheter av ett nytt jobb.

Nu har jag iallafall precis ätit och klockan 13 så startar jobbet igen, nu ska jag bara ta de lugnt, Bye Bye!

Väntar på svar

Godmorgon på er, idag så väntar jag på svar från chefen på jobbet som jag var på intervju hos igår.
Han sa att han skulle ringa mig idag ifall de skulle bli aktuellt att anställa mig och jag tycker verkligen att de känns som att intervjun gick riktigt bra.
Han sa åt mig att jag lät som en säljare och att de lät bra och jag hoppas verkligen att han ringer.
Han berättade också att han inte skulle ringa ifall de inte blir aktuellt och isåfall så märker jag väll de.

Nu startar iallafall jobbet snart, men vi hörs förmodligen senare igen, Bye Bye!

Intervjun gick bra

 

The Sims 3

De var ett tag sedan som jag bestämde mig för att formatera om datorn eftersom jag tyckte att den gick ganska segt.
Ett tag innan jag formaterade datorn så hade jag avinstallerat The Sims 3, just för att jag trodde att de var spelets fel att datorn gick segt.
Min tjej tyckte/tycker vädligt mycket om att spela The Sims och därför så var de kanske inte sådär jätte populärt från hennes sida att jag avinstallerade de.

Efter att jag formaterat datorn så har min tjej tjatat i flera veckor att jag ska installera Sims igen men jag har inte velat de.
Eftersom jag trodde att de var spelet som gjorde datorn seg så ville jag ju inte riskera att den blir de igen.

Men trots de så bestämde jag mig för några dagar sedan att jag skulle installera Sims iallafall, bara för att kolla.
Datorn funkade bra trots de och jag gjorde dessutom en gubbe på spelet för att prov spela lite.

Min tjej har självklart spelat också och de var i helgen som jag installerade de och jag har sagt att om inte datorn har börjat sega eller krångla nästa helg så kan jag installera The Sims 3 Djurliv också.

Men de roliga med hela den här historien är att jag också fastnat för The sims nu.
jag tycker konstigt nog att de är jätte roligt och nu så ham min gubbe skaffat sig en sambo och dem väntar sitt fjärde barn.
Jag trodde aldrig att jag skulle fastna för de spelet igen men de gjorde jag tydligen.

När jag kommer hem idag efter arbetsintervjun så ska jag forsätta spela The Sims och jag ska försöka skaffa så många barn som möjligt innan gubben dör, Haha!

Nu ska jag nog försöka äta lite, trots att jag åt en monstersallad till frukost.
Ni får ha en fantastisk dag så hörs vi, Bye Bye!

Piss väder

Att vakna till detta regn väder är ju helt förjävligt, vart är vintern?
Denna höst blev vädligt lång och enligt mig så är den fortfarande inte slut, en vinter i min mening innehåller mer kyla och snö.

Jag som iförsej inte tycker om kyla och snö hoppas ju att de inte blir någon riktig vinter i år.
När de gäller vädret som är nu så gillar jag ju inte de heller men man får ju hoppas att vintermånaderna är över snart så att våren och sommaren kan komma.

När de gäller snö så skulle de iförsej vara lite mysigt om de var vitt på julafton, men då kan de ju snöa dagen innan, vara vitt på julafton och sedan regna bort dagen efteråt, de hade varit bäst faktiskt.

Nu sitter jag på jobbet och har min första rast på dagen och klockan 16 idag så ska jag på en arbetsintervju och de ska bli väldigt spännande.

Oavsett vädret så känns de som att de kommer att bli en super dag med hårt arbete och ett intressant möte, på mitt förhoppningsvis nästa jobb.

När de gäller intervjuer så ska jag ju på ett möte imorgon och de känns som om jag har ganska många jobb som jag kan välja på.
Under helgen så har jag inte sökt något mera jobb men jag ska nog göra de idag om de finns någon tid över till de.

Nu har jag inget mer jag kan skriva men ni får ha de så bra så hörs vi, Bye Bye!

Jul på Liseberg

 

En månad kvar till Julafton

 

2 inbokade möten

 

Fredagen är startad

Nu så är fredagen startad och förhoppningsvis så är snart denna arbetsdag över så att man kan ta helg.
Lönen sitter där den ska och den här helgen kan inte bli annat än bra, eller rättare sagt riktigt bra, grym faktiskt.

Jag har betalat in viktiga räkningar, jag ska betala vissa personer som jag är skyldig pengar och sen så har jag ytterliggare min hyresdel kvar att betala och sen får jag se hur mycket pengar jag har kvar.
Förhoppningsvis så har jag några tusenlappar kvar så att jag klarar mig iallafall, men de kommer jag garanterat att ha och jag tror dessutom att jag klarar mig väldigt bra.

Igår kväll/natt så satt jag och sökte en jäkla massa jobb och de ska jag förmodligen göra idag också, jag ska även ringa till ett ställe där dem söker personal.
Av erfarenhet så vet jag att man snart kommer att bli kontaktad ang sökningarna och de bästa man kan göra är att slänga iväg CV och personligt brev åt alla håll och kanter och hoppas på svar.

Förra gången jag sökte jobb så tog de ju en månad innan jag fick napp och de får de verkligen inte göra denna gången.

Nu startar snart jobbet så jag får sluta skriva, ni får ha de fantastikst, bra och helt perfekt så hörs vi!

Lönen

 

Tiden går fort

Nu sitter jag som vanligt på jobbet igen och nu är de bara ungefär en vecka kvar tills jag ska sluta och de känns faktiskt spännande.
De är blandasnnat spännande att få prova på något annat och nu så håller jag på att söka lite jobb, jag har iförsej bara sökt ett jobb hittils men jag får försöka hitta något att söka idag också.
När jag jobbar och slutar klockan 17 och sen så måste jag hinna hem, laga mat och när jag är färdig med de så börjar de nästan bli dags för att sova och därför hinner jag inte söka så mycket jobb på vardagarna.
Jag har lite planer inför helgen när de gäller jobbsökande så då har jag något att sysselsätta mig med.

Jag tycker att tiden går fort på jobbet nu, framförallt när jag bara sitter och gör listor hela tiden, man har fullt upp och hinner inte tänka på hur mycket klockan är.

Efter jobbet idag så har jag inga speciella planer men man får ju hoppas att man hinner söka lite jobb iallafall och kanske laga sig lite mat.

Hoppas eran dag har varit fantastisk och att den kommer bli fantastisk, Bye Bye!

Spännande

 

Tråkiga besked

Igår så fick jag ett mindre bra besked gällande jobbet, försäljningen har inte gått speciellt bra den sista tiden och jag och tyvärr så finns de ingen möjlighet för mig att jobba kvar.
Just nu så är jag på jobbet och jag ska vara kvar här tills månaden är slut och sen så ska jag försöka hitta något annat jobb.
Jag ska redan nu börja söka efter jobb och försöka få tag på något så snabbt som möjligt.

På något sätt så känns de ganska skönt att jag fick de beskedet av chefenn för annars så hade ju risken funnits att jag jobbat kvar här trots att jag inte hade lyckats så bra.
Nu vet man ju inte om jobbet kanske skulle börja gå bättre om jag fick jobba ett tag till, men jag känner att jag ändå vill prova på något annat.

Jag har inte blekaste aning om vad jag ska hitta på nu, jag har jobbat inom vården och nu även försäljning och nu vet jag inte riktigt vad jag ska söka.

De finns ju alltid en massa lediga jobb och söker man en jävla massa jobb så vet jag ju av erfarenhet att man kommer att få napp ganska snabbt.

Jag är iallafall en posetiv person som ser ljust på allting som händer och detta tror jag faktiskt bara är positivt i mitt liv, nu öppnas nya dörrar som ger mig massa möjligheter att utvecklas och gå vidare.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi snarare än vi tror, eller något, Bye Bye!

PENGAR!

ÄNTLIGEN så ska jag få lite pengar idag iallafall, varit utan pengar i en evighet nu.
Idag så ska jag få pengar av min morsa och de ska bli skönt att kunna handla ordentligt igen.
Efter jobbet idag så ska jag och min tjej sticka och handla och sedan laga en riktig kalas måltid och sen så är de bara att vänta till fredag då jag får min lön och då jävlar ska de köpas.

Jag lider verkligen med de människor som är fattiga och som kanske inte kan jobba och tjäna sina egna pengar.
jag har ju varit utan egna pengar i två månader, jag har ju lånat pengar men eftersom jag måste betala tillbaka de nu så gills inte de.
Jag har väntat på pengar väldigt länge och snart så slipper jag vänta längre, om jag inte får andra planer under helgen så kanske man ska sticka till jul på Liseberg och ha de lite trevligt, vem vet?

Nu ska jag iallafall fortsätta med min rast och ni får ha de alldeles fantastiskt så hörs vi, Bye Bye!

Tidsfördriv på duken

 

Dåliga Tortillas

 

Nya tag nästa vecka

 

Jul på Liseberg

Idags så öppnar jul på Liseberg, varför inte sätta sig i solen och te en drink när de ändå är så fint väder?
Liseberg är nog ända stället i stan som känns juligt och då har man självklart inga pengar att lägga på de heller.
De finns fortfarande ingen snö och de är forfarande väldigt varmt och enligt tidningarna så ska värmen hålla i sig hela nästa vecka också.

De första som jag ska göra när jag får pengar är att ta mig till Liseberg och bara frossa i en massa julstämning och njuta av värmen, eller då kanske de har börjat bli kallt, vem vet?

Eftersom jag jobbar precis bredvid Liseberg så ser jag dit hela dagarna och de känns faktiskt väldigt juligt, massa låtsassnö som täcker marken och helt enkelt en väldigt mysig stämning.
En annan grej som är vädligt roligt/mysigt med Jul på Liseberg är att dem har en massa godsaker som man kan äta, som man inte äter i vanliga fall och de är ju inte helt fel.

Men nu när jag tittar i kalendern så ser jag ju faktiskt att de bara är en vecka kvar tills jag får min första lön på väldigt länge, jag fick ju en pyttelön från mitt förra jobb för två månader sedan men den räknas inte tycker jag.
Det finns ju faktiskt saker som är bra med att inte ha pengar och de är att man får känna på hur de känns att vara fattig och kanske skaffa sig lite mer medkänsla med dem som inte kan unna sig tillräckligt mycket om dagarna.

Jag tänker iallafall spendera halva min lön på att betala tillbaka pengar till folk som jag lånat av och de är ju något som man måste göra.
De är väll iförsej inte halva lönen men några tusenlappar iallafall och sen så har man ju sina vanliga utgifter så man får ju hoppas att man har något kvar efter att allt är betalt iallafall.

Nu tänker jag fortsätta med denna lugna och harmoniska rast i 20 min till och sen så startar jobbet i ungefär en timme och en kvart och sen kan man sticka.

Efter jobbet så ska jag träffa mig tjej och hennes plastmorsa i stan och vi ska fixa lite grejer och sen så ska jag förmodligen bara ta de lugnt.

Ni får iallafall ha de bäst, Bye Bye sålänge!

Mitt svar

 

Vad fan händer?

Ja, min fråga lyder, Vad fan händer?

Om någon har svaret på den frågan så vill jag gärna ta del av de.

Med Vänliga Hälsningar
Herr CrAzY

Lite sent

Tjena på er, tredje dagen i rad som jag skriver ett inlägg, känner mig nästan duktig nu.
När de gäller besöket på El-Giganten Megastore så blev de lite sent för de igår, jag vet inte om dem fortfarande hade öppet men jag orkade inte åka dit efter jobbet, trots att vi slutade 17.
Jaja, när de gäller att hitta på saker förutom jobbet så får de väll bli på helgerna eftersom de är då som man har energi till annat.

Idag så har jag inte kommit på någotning som jag kan göra efter jobbet så förmodligen så blir de till att bara ta de lugnt och slappa och kanske försöka med ett videoinlägg också.

Nu ska jag iallafall fortsätta med att göra ingenting fram till 13 och sen så ska jag jobba hade jag tänkt, Bye Bye sålänge!

Fruktansvärt seg

 

Efter-jobbet-plan

Hejsan på er, idag var de riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen, kroppen ville inte sammarbeta och sängen ville inte släppa taget om mig, men tillslut gick de och nu sitter jag här.
Vad jag gör mellan 08:00 och 17:00 på dagarna antar jag att ni redan vet vad jag gör och därför tänker jag inte skriva om de.

Däremot så tänkte jag skriva vad jag hade för efter-jobbet-plan idag och de är Bäckebol som kanske står på schemat.
Dem har invigning av något slags El-Giganten Megastore och de skulle vara intressant att åka dit och kolla lite.
De som kan vara dagens hinder av planen är att vi kanske inte når våran kontorsbudget i tid och därför så måste vi jobba över lite och ibland så kan de bli flera timmar som vi måste sitta över.

Jag tänker göra allt för att dra mitt strå till stacken idag och jag hoppas att alla andra också gör de så att man får sticka hem vid 17 som vanligt.

Förutom att jag vill kolla in den nya El-Giganten affären så har jag inga andra planer förutom att sova så väldigt gått och relativt tidigt ikväll så man kan vara piggare imorgon än vad man var imorse.

Nu ska jag fortsätta med att ha en så kallad rast och sen så fortsätter jobbet, ni får ha de så bäst, Bye Bye!

Dagen har varit

 

Köttar

Nu sitter man på jobbet och "köttar" som de så "fint" heter, vissa grejer har gått mindra bra idag medans andra grejer har gått rätt så bra men i de stora hela så har de gått JÄVLIGT BRA och de ska de fortsätta med.
Efter jobbet idag så har jag bestämt mig för att följa med min systers kille när han och hans band (Jackknife´s Edge) repar och de ska bli roligt att se och höra.

Detta är mitt första skrivna inlägg på väldigt länge men eftersom detta är de enda som jag hinner med när jag jobbar så kommer de garanterat bli fler text inlägg.
När de gäller videos så kan jag bara lägga in dem när jag är hemma så de känns lite onödigt att hålla på att spela in när jag är på jobbet.

jag vet inte hur länge jag kommer att vara på spelningen men förmodligen så kommer jag hinna med ett videoinlägg ikväll också, hoppas jag.
Jag vill att detta ska vara en aktiv blogg men när man inte kommer på något att filma eller skriva om så blir de ganska svårt att driva bloggen framåt.
De enda som jag gör på vardagarna är ju att jobba och jag vill inte att detta ska bli en tjatig blogg där jag babblar om samma saker hela tiden, därför så skriver jag inte att jag jobbar hela tiden.

Eftersom de var en innestående lön på detta jobbet så har jag inte haft bra med pengar på ungefär två månader och då blir de också svårt att kunna hitta på saker, men när jag får min första lön m typ två veckor så kommer de säkert hända mer i bloggen.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi när vi hörs, Bye Bye!

Riktigt lattjo faktiskt

 

Jackknife´s Edge

 

Gött med helg

 

Boorka svar


Krabaterna är hemma

 

Starten på en ny månad

 

RSS 2.0