Månadsresumé Januari

 

Ikea sen kalender

 

Denna näst sista Januari

 

Bättre väder

 

Påväg hem

 

Uppe runt åtta

 

Taggad till 1000

 

Lägenhetsvisning

 

Penisförlängning

 

Timon & Zonic får tomat

 

Spelar Move Fitness med bra utrymme

 

Möblerar om lite

 

Spelar Move Fitness

 

Unboxing Move Fitness

 

11 gömställen

 

Vardag imorgon

 

Varför gör jag de?

 

Längtar till sommaren

 

Som jag lovade

 

Jobbsökandet flyter på

Jobbsökandet flyter på och som alltid med framgång, på måndag så ska jag nämligen på en arbetsintervju och dessutom så har jag sökt en massa jobb.
De här jobbet som jag ska på intervju på känns väldigt bra, både när de gäller vad man ska göra och även arbetstiderna.
Mitt förra jobb tog ju all vardag ifrån mig och man arbetade iprincip hela tiden och man han aldrig göra något vardagligt.

Jag tar ingen seger i förskott utan jag får vänta tills efter måndag för att se hur de blir.
De finns en massa andra jobb som jag dessutom hade tagit istället för detta ifall chans skulle uppstå, men just nu känner jag bara att jag vill ha ett jobb så att pengarna rullar in.

de här jobbet är dessutom inget säljjobb, iallafall inte på de sättet som mina tidigare jobb har varit.
Självklart så har jag krav som jag måste uppnå för att få jobba kvar, men jag har iallafall en fast lön att röra mig med och då är de dessutom mycket lättare att planera sin framtid.

Nu när jag dessutom förmodligen kommer att ha ett jobb så sitter jag ju inte upptagen med en massa jobbsökande hela tiden så då kommer jag att ha mer tid över till bloggen också.

detta börjar ju bli någon slags död blogg där de inte händer någonting, men jag måste faktiskt göra någonting åt de nu.

Fler videos, fler text inlägg och mer CrAzY saker hela tiden, de är de som är mitt mål med bloggen och de målet ska jag uppnå också.

Jag tror att jag ska orka med ett litet video inlägg imorgon, men nu är klockan 01:15 och jag ska nog försöka sova snart, men ni får ha en trevlig natt så hörs vi imorgon, Bye Bye!

Slut på "lov"

Nu har jag bestämt mig för att avsluta denna ofrivilliga ledighet, jobbsökandet tar nu fart ordentligt.
Om man ska ha ett riktigt jobb så man vet vad man tjänar varje månad så gäller de att visa framfötterna och vad man verkligen kan.
Jag har sökt en hel del jobb, hittills utan resultat, men av mina tidigare jobbsökarerfarenheterna så vet jag att de snart trillar in svar och samtal från dem flesta jobben.

Jag hoppas och tror alltid på de bästa och vilken dag som helst så sitter jag med ett jobb och har en fast inkomst så att man kan börja planera sin framtid.

Jag hade ju en hel del planerat inför framtiden, körkort, lägenhet, utlands semestrar och mycket mer, men de är inte mycket som funkar utan jobb och pengar.

Jag vill dessutom inte bara ha ett jobb för att kunna överleva, jag vill gärna tycka att de är roligt också och att man känner att de är skoj att kliva upp på morgonen och dra iväg till jobbet.

Förra året var ju ett riktigt sälj år, jag jobbade ju med försäljning hela tiden och jag trodde tillockmed att jag skulle bli riktigt framgångsrik på de.
De är aldrig fel att drömma och ha sina mål, men nu så har jag iallafall lagt försäljning bakom mig, jag vill satsa på ett jobb med fast timlön så jag får betalt för den tid jag jobbar.

På alla jobb som jag haft så har jag fått höra att jag jobbar på riktigt bra och håller mina tider och sköter mitt jobb.
Nu har ju iförsej försäljningen kanske inte gått så bra på alla ställen, men jag har iallafall gett de en chans och inte gett upp.

Har man provat något ett helt år och känner att de inte passar än, då är de nog så.

Nu fick ni iallafall ett litet text inlägg, ni får ha en trevlig kväll och natt så hörs vi, Bye Bye!

Disney On Ice

 

Disney On Ice

Jag får (som vanligt) be om ursäkt för dålig uppdatering.
Ibland så kommer de perioder då jag inte gör någonting alls i bloggen och nu för tiden så kommer dem där perioderna väldigt tätt och ofta och de får jag lägga av med.

För några dagar sedan så kände jag knappt till att de skulle vara Disney on Ice imorgon och idag så har jag hämtat ut biljetter och ska gå dit med min tjej imorgon och de ska bli väldigt roligt.

jag har varit på Disney on Ice tidigare men de var längesedan men jag tycker detta är en fantastisk upplevelse och de ska somsagt bli väldigt roligt att gå dit igen.

Nu har jag suttit och spelat Assassin Creed och hade inte kontrollen haft dåligt med batteri så hade jag förmodligen fortfarande suttit och spelat men jag var ju tvungen att ladda kontrollen.

När de gäller vädret så känns de som om de börjar bli varmare och jag hoppas våren kommer snart så man får se lite sol och ljus igen och får känna värmen.
Som ni kanske visste sen tidigare så tycker ju inte jag om vintern så jag är väldigt glad och de värsta är över iallafall.

Förutom att jag försöker ha roligt så får de nog snart vara slut med de, jag måste försöka hitta mig ett jobb så jag kan få in pengar varje månad och försörja mig, annars kan man ju inte ha roligt heller.

Klockan börjar bli ganska sent och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, min hjärna funkar nog inte riktigt som den ska just nu, men ni får ha en trevlig natt och sova så gott ni kan,

PS: Om de är någon som vet om något ställe här i Göteborg där dem behöver personal så får ni jätte gärna höra av er till mig.

Bye Bye!

Startar de nya året med en dans

 

Gott Nytt År 2013

 

RSS 2.0