Månadsresumé Juni

 

Nycklarna har kommit

 

Den sista tvätten

 

En regnig dag

 

OutCatch

 

Första dagen på sista veckan

 

Bra midsommar


Kan räkna på fingrarna

 

En näst sista tvätt

 

In till stan

 

Utan hår

 

Tillbaka igen

 

Mr Robot avsnitt #3

 

Mr Robot avsnitt #2

 

Mr Robot avsnitt #1

 

FÖRSTA HYRAN

Nu har vi kommit ytterligare en bit närmare flytten, inte nog med att de har gått ytterligare en dag, vi har även betalat FÖRSTA HYRAN.
Eller rättare sagt så kommer pengarna att dras kl 00:00 inatt, men de är ju skit samma.

Nu har jag och min tjej iallafall rätt att bo i månaden under Juli, men de kommer att bli många, många månader till.

När man har bott i lägenheten ett år så har man rätt att söka ny lägenhet inom samma bolag (Familjebostäder) och då utan att ha någon uppsägningstid och de är ju aldrig helt fel.

Vi får se hur läget ser ut om ett år, om de passar och ekonomin är bra så kommer vi förmodligen vilja byta till en större lägenhet.
Denna lägenhet som vi ska flytta in i är ju en etta på endast ca 25,8 kvm och i en sådan lägenhet kanske man inte vill bo i hur länge som helst.

Eftersom detta är våran första egna lägenhet så sätter man ju inte så höga krav på att de ska vara stort, man nöjer sig med att man kan flytta hemifrån.
De finns ju även bra saker med att lägenheten är liten och de är ju att de är en billig hyra, de går snabbt att inreda och de går snabbt att städa.

Ni som har följt min blogg sen tidigare vet ju att jag gillar att spara pengar och om man inte lägger så mycket pengar på hyra så kan man ju spara mer pengar istället.
Jag har redan flera grejer som jag kommer att vilja skaffa i framtiden så direkt när vi är klara med inredning och annat som vi ska ha i lägenheten så ska vi börja spara till annat.

Jag kan ju berätta att jag fortfarande har problem med PowerDirector så om de är någon som har någon lösning så skulle jag bli super glad.
Om inte PowerDirector löser sig snart så kommer jag att få ladda ner något annat program som jag kan klippa ihop mina blogg inlägg med.

Jag hade faktiskt inte så mycket mer at skriva utan ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi helt enkelt när vi hörs igen, Bye Bye!

Någon som har en lösning?

Varje gång jag försöker spara ett videoklipp/vlogg inlägg så kommer den här rutan upp när de är ungefär en minut kvar på sparningen.

Är de någon som har eller har haft liknande problem och som kanske vet hur man kan lösa detta?

Jag kan ju berätta att jag har Windiows 8, den är nyligen formaterad och jag har inget virus eller liknande på datorn, så de måste vara något annat problem.

Drivrutinerna till grafikkortet är installerade och i övrigt så funkar datorn helt felfritt utan de är bara problem att spara redigerade videoklipp med de här jäkla programmet.

Är de någon som har en lösning på problemet så är ni varmt välkomna att tipsa mig så att jag kan fortsätta med mina vlogg inlägg som vanligt.

En sista möblering

Tjoflöjt på er, jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag kan ju börja med att skriva att detta är de första skrivna inlägget sen januari i år, vilket betyder att de var ungefär fem månader jag skrev ett inlägg senast.

Anledningen till att jag bestämde mig för att skriva är för att Cyberlink Power Director (mitt video redigerar program) inte riktigt vill samarbeta med mig. För ungefär två dagar sedan så försökte jag lägga in en video, men efter att programmet hade laddat ett tag så kommer de upp en liten ruta där de står att programmet slutade att fungera, jag vet inte vad de kan bero på.
Jag har kollat runt lite på nätet efter lösningar och jag kan tänka mig att de antingen kan bero på att drivrutinerna till mitt grafikkort inte är tillräckligt uppdaterade eller att man kanske måste uppdatera Power Director på något sätt.

Jag har rensat/formaterat datorn och ingenting hjälper för att få programmet att funka. Jag kan spara korta filmsnuttar men så fort de blir lite längre så funkar de inte.

Nu vet ni iallafall varför jag skriver och inte gör någon video.
Den senaste tiden så har jag och min tjej fortsatt med planerandet inför flytten som kommer att äga rum den första Juli, vilket vi verkligen ser fram emot.
Vi har bland annat varit på IKEA och handlat en jäkla massa och sen så har vi även packat och fixat här hemma.
De fick bli en sista möblering innan flytt och nu står allting väldigt random i rummet, men de är ju bara tre veckor kvar tills vi ska flytta så vi lär ju hålla ut.

Jag hade faktiskt inte så mycket mer att skriva, men jag hoppas att ni orkade läsa iallafall, ni får ha en fortsatt trevlig natt så hörs vi helt enkelt när vi hörs igen, Bye Bye!

Flyttsnack

 

Utforskar utmaning

 

Bara vara

 

Frustrerande väntan

 

Ghost Chili utmaning #2


RSS 2.0