Just Cause 2, jag klarar min första militär bas

 

Just Cause 2, jag snor ett plan i luften

 

Just Cause 2, river staty & kör huvud

 

Just Cause 2, jag spränger en mack

 

2 dagar i rad

 

Värsta haglet någonsin

 

5 timmar och disk

 

Min upp piggande promenad

 

Vänt dygnet, dags att vända tillbaka

 

Just Cause 2 video 2

 

Strippbåt på Just Cause 2

 

Pricken läser tidning

 

10 tips på hur man blir framgångsrik

 

Brev från nya jobbet

 

Fått resultat

 

400 videoinlägg

 

Charlie in the tub

 

Domino tunnelbana

 

Köksbords domino

 

Domino genom rummet

 

Domino spiral

 

Domino lyckas

 

Domino fail

 

Domino köksbana

 

Bygger med domino

 

Blogga under vattnet

 

Fixarn himself

 

Lyxfrukost

 

Att söka jobb

Att söka jobb måste ju vara de tråkigaste som finns, framförallt när de känns som om de inte ger något resultat. Inte nog med att man försöker hitta sig ett jobb, man ska självklart åka på en jävla förkylning som sätter sig på halsen också. Ni kanske tycker att de inte spelar någon roll om man inte kan prata, de räcker väll med att skicka in CV och personligt brev, men jag har faktiskt kommit på att de känns mycket bättre att ringa och snacka med kontaktpersonen innan man skickar iväg massa uppgifter. När jag söker jobb så ringer jag alltid upp först och försöker fixa ett möte, funkar inte de så skickar jag såklart iväg CV och personligt brev. Jag har ibland tur och får napp, då går jag på mötet, tar med mitt CV och snackar med personen, eftersom jag babblar med personen så kan man ju skippa de personliga brevet.
Men man kanske ska försöka ta de lugnt nu när de är helg iallafall, ta lite ledigt från jobbsökandet också, men de känns ju såklart inte bra, jag har faktiskt skickat iväg några ansökningar idag också och jag hoppas att jag snart ska få ett svar.
I torsdags så var jag på ett möte och jag ringde till dem igår och kollade om dem kommit fram till något, den personalansvariga chefen berättade att jag ska få besked på måndag, jag verkligen hatar att behöva vänta.
Ne, nu har jag faktiskt lite vardagssysslor att ta hand om, blandannat tvätt, ni får ha de så gött så hörs vi, Bye Bye!

Delad i två

 

Nu ryker skrivbordet

 

BLOGGEN FYLLER ETT ÅR

 

GRATTIS BLOGGEN

Idag så fyller bloggen ett år, tiden går riktigt fort och nu har jag harft bloggen i 365 dagar, helt otroligt. Grattis som fan på ett års dagen!

Bara en dag kvar

 

Rensning inför flytten

 

Nu börjar livet

Nu börjar livet på riktigt, igår så bestämdes de att vi ska flytta i Oktober och snart så ska jag sticka iväg till mitt nya jobb. Detta är helt fantastiskt och jag är både spänt och förväntansfull och självklart jätte glad och saker och ting flyter på så bra. De här nya jobbet startar egentligen på riktigt imorgon men idag så ska jag på en kurs och sen ska jag få hem kursmaterial som jag ska läsa. När de gäller lägenheten så tror jag att vi kunde ha flyttat tidigare, men vissa omständigheter gör att vi ändå måste vänta en månad till men de finns ingen risk att lägenheten försvinner ändå. Inte bara mitt liv utan även bloggen kommer att få ett lyft när saker och ting förändras, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men tro mig, de kommer att hända mera i bloggen men ett litet tag framöver så kommer de vara vissa perioder där de inte händer så mycket, dels för att de är mycket med flytten och dels för att jag inte kommer att ha internet en viss period. Nu så ska jag somsagt snart sticka iväg, men ni får ha en fantastiskt trevlig dag så hörs vi när vi hörs, Bye Bye!

RSS 2.0