Nytt Jobb

 

Utan jobb

 

Bloggen fyller snart ett år!

De är ganska skoj att de är så många som besöker bloggen utan att jag skriver något. De händer ganska mycket i mitt liv just nu och de mesta kan jag inte skriva om, ÄN, men de kommer och därför så känns de ganska dött på bloggen nu. Jag får försöka spela in någon video snart, göra något roligt eller helt enkelt bara visa upp mig så ni ser att bloggen fortfarande lever kvar. Nu är de inte långt kvar tills jag har haft bloggen i ett år och jag vet fortfarande inte hur jag ska fira de. Den sjätte september 2011 så startade jag bloggen och mycket har hänt sen dess, bloggen startades ju från början till att inte alls vara "privat" men ju mer tiden gick desto mer så pratade och skrev jag om mig själv. Just nu i bloggen så kan man få reda på ganska mycket om mitt liv och de var nog inte riktigt de som var meningen från början. Även om bloggen blivit mer privat så har den ju inte slutat vara CrAzY och de var ju mitt första mål med bloggen och de står jag fortfarande fast vid. När bloggen väl fyller ett år så vet jag ju inte hur min vardag ser ut, en sak som förmodligen har hänt är ju att jag och min tjej fått lägenhet och de är ju en väldigt stor förändring i mitt liv, efter att man bott med morsan i 21,5 år så ska man äntligen få skaffa eget vilket känns otroligt skönt. Många säger ju åt mig att de blir dyrare att bo själv, men om man gämför med dem kostnaderna som jag betalar idag, med dem som jag kommer betala i framtiden så ser de faktiskt ut som om de tillockmed kommer att bli billigare för mig att flytta hemifrån. Ingenting är spikat eller klart men september 2012 ser ut som den månad som jag och min tjej flyttar ihop. Man har mycket att se framemot, ett årskalas med bloggen och inredning och flyttning till ny lägenhet och desto mer tiden går desto mer roligheter kommer de även att hända i bloggen. Nu startar snart jobbet men ni får ha de helt fantastiskt så hörs vi när vi hörs, Bye Bye!

Många tankar

Just nu så jobbar jag, samtidigt som jag har en massa tankar i skallen. De är väldigt mycket i mitt liv just nu som kommer att förändras ganska mycket inom snar framtid och de finns många andra runt omkring som också kommer att bli påverkade. Jag tycker att de är både spännande och även lite skrämmande eftersom jag inte vet hur allting kommer att bli, pengar som ska sparas, en flytt som ska fixas, ett körkort att skaffa och mer saker därtill som påverkar min tankevarksamhet väldigt mycket. Jag är hittils på påsetivt inriktad till att som ska hända men trots de så tänker jag nästan för mycket, de är så mycket som man vill få klart och så mycket som man ska fixa och de är tusen tankar på en och samma gång. Jag är en sådan person som tar saker och ting som de kommer och jag vet att de kommer att bli bra i slutändan på ett eller annat sätt. Nu måste jag fokusera på arbetet och ni får ha de så bra, Bye Bye!

Roligt i stan

 

Mycket bra

Ojdå, nu fick jag visst lite skrivlust igen, jag har faktiskt en hel del planer när de gäller både de ena och de andra. Tyvärr så är de ingenting som jag kan skriva i bloggen ÄN. Detta är information och grejer som jag funderat på som INTE fel personer ska få reda på för då blir de inte speciellt roligt. Jag kommer berätta de mesta när tiden är inne men än sålänge så ligger jag lågt med de, men en sak är säkert och de är att saker och ting kommer att förändras i mitt liv och de ganska mycket. Jag har ju lägenhet, körkort och nu även YTTERLIGGARE en sak som jag ser fram emot och detta kan jag lova att de är både roligt och spännande. Redan idag efter jobbet så ska jag iväg och fixa lite grejer gällande mina nya planer och när tiden är inne (vet absolut inte när de blir) så ska ni få reda på alla mina planer. Ha de nu fantastiskt travligt och bra så hörs vi, Bye Bye!

Snart slutar man

Här sitter man och ringer folk, säljer bra produkter och tjänar pengar. Dagen idag har flytit på bra och jag kan känna mig stolt och sova gott om natten, snart är dagen slut och då ska man ut och hänga affischer. Jag börjar dessutom sakta men säkert komma igång med träningen hemma. När de gäller lägenheten och körkortet så har jag inget nytt att skriva, mycket att ta tag i, men de kommer att bli bra i slutändan, ha de nu fantastiskt gått, Bye Bye!

Svarar Adam


Allt flyter på

Vad ska man skriva om den här rasten tro, jag vet faktiskt inte, jag sätter mig här för att få tiden gå lite snabbare. Livet flyter på som vanligt och jobbet idag har gott strålande och kommer förmodligen att fortsätta så också. När de gäller vädret så kan man ju inte jubla precis men man får ju hoppas att de går över innan man slutar, jag har nämligen fått i uppdrag att hänga upp affischer i stan och de är inte så jävla roligt att traska i regn. När de gäller lägenhet så hoppas jag att jag och min tjej snart ska får kolla på lägenheten som vi kanske ska få eller iallafall få något mer besked så man kommer någon vart med de. När de gäller körkortet så gäller de fortfarande att få loss pengar så jag kan fortsätta med de också. Nu vet jag faktiskt inte mer vad jag ska skriva, men vi kanske hörs senare, Bye Bye!

Lämnat blod

Nu så har jag varit och lämnat blod och jag tar alltid lotter efteråt. Denna gången så vann jag faktiskt på lotterna och de var 35 kr, så 4,5 dl av mitt blod är alltså värd 35 kr, denna gången. Jag brukar faktiskt aldrig vinna på lotter så de var kul att vinna något iallafall. Idag ska jag förresten gå och snacka med lite folk gällande lägenhet, de närmar sig med stormsteg och snart så står man förmodligen och förhoppningsvis där med en egen lägenhet. Nu så startar snart jobbet igen, men ni får som vanligt ha de super bra, Bye Bye!

Egen lägenhet

En sak som jag inte har skrivit om så mycket, de är att jag och min tjej ska skaffa egen lägenhet. Om de är någon trogen följare på bloggen så vet väll den personen att vi ska flytta, förhoppningsvis snart. Idag så har jag haft intressanta diskussioner med folk som kanske kan fixa en lägenhet åt oss, förhoppningsvis så är vi ganska nära en flytt. Jag tänker inte gå in på mer detaljer om när eller hur allting ska gå till men förmodligen så blir de flytt inom snar framtid och de ser jag fram emot. Ingenting är säkert än och därför så tänker jag inte berätta mer på bloggen förrän jag vet hur de ligger till. Nu börjar de bli ganska sent och imorgon så är de jobb igen, men ni får sova så gott så hörs vi när vi hörs, Bye Bye!

De slutgiltiga beslutet

 

Flugan måste vila

 

Flugan är trött

 

Flugan simmar

 

Flugan i glaset

 

Sätter mig i skåpet

 

Svarar Ericka


Besluts problem

Jag brukar inte ha svårt med beslut, jag brukar vara bestämt och bestämma mig för saker ganska snabbt. Just nu så är de ju faktiskt så att jag har ändrat mig, tack vare att så många tycker att jag ska göra de. Som jag har skrivit tidigare i bloggen så håller jag på med körkort, jag har även skrivit att jag ska ta körkort med automat växel men nu så har jag ändrat mig.
Folk säger åt mig att jag kommer att ångra mig om jag tar med automat och att de är bättre att jag försöker skaffa körkort med växel.
Nu så har jag bestämt mig för att fortsätta att skämpa på med körkort med växel, jag vet att de kommer ta ti och att de kommer bli dyrt, men sålänge som jag skämpar på så vet jag att jag kommer att klara de.
Jag ska inte vara kvar på samma körskola som tidigare men jag måste ändå försöka få tag i min gamla körlärare för jag måste prata lite med honom.
De finns en körskola som ligger när mitt jobb och jag har bestämt mig för att börja köra där, nu när jag har rast så hade jag tänkt gå bort dit och snacka lite med dem, så jag måste sticka nu, men vi hörs förmodligen senare, Bye Bye!

Släppt handbromsen

Nu så har jag tagit de lugnt, varit ledig och bara slappat hela sommaren, man kan säga att handbromsen varit i.
Fast nu så är handbromsen släppt och jobbat har startat och man ska börja skämpa igen, upp tidigt, lägga sig tidigare och dessutom hinna med vardagen mellan arbetet, så som disk, tvätt och träning.
Jag har klarat detta innan och tror inte att de kommer att bli jobbigare eller svårare denna gången.
Har nu jobbat två och en halv dag och jag känner att jag börjar komma igång, jobbet flyter på bra och de kommer de att fortsätta göra också.
De som blir mest påverkat av att jag har mycket att göra, de är bloggen, jag hinner inte spela in lika många videos längre, men man får försöka hinna med de ändå.
Nu så startar snart jobbet igen, men ni får ha de så bra så hörs vi kanske senare, Bye Bye!

Toa torn

 

Jobbet startar idag

 

Liseberg Balder

 

Liseberg Flumeride

 

Liseberg Pariserhjulet

 

Lisebergshjulet

 

Lisebergsbanan

 

Liseberg Virvelvinden

 

Liseberg Slänggungan

 

Liseberg Kållerado

 

Charlie ser sig själv i kameran

 

Blåbärsplock part 2

 
Nu blev de äntligen paj
 

Frågetecken

 

Håret växer

 
Ett snabbt bildspel
 

Från manuell till automat

Sommaren och ledigheten är fortfarande här, men de kommer ju inte att hålla på så länge till, lika bra att ställa in sig på att snart börja jobba. På något sätt så ska de ändå bli skönt att komma tillbaka till jobbet och tjäna pengar igen, pengar som jag verkligen kommer behöva i framtiden. Flytt, semester och självklart körkort står ju på mina planer. Jag har faktiskt bestämt mig för en sak, som ni kanske vet så har jag lagt ungefär 7000 kr på körkortet hittills och jag började med manuell växel och nu känner jag att de faktiskt inte passar mig, jag vill vara bekväm av mig och tänker därför börja med automat växel. Många som jag känner tycker inte att jag ska göra de, men jag har alltid gjort som jag själv tycker och de tänker jag fortsätta med. Jag tänker inte fortsätta slänga ut en massa pengar på att försöka ta körkort med manuell växel när jag känner att de blir för mycket att tänka på för mig. Jag vill ta körkortet så fort som möjligt för att sedan kunna fortsätta med sparandet till flytten och även börja med semester sparande. De blev ingen utlandsresa i år men jag hoppas verkligen att jag ska ha fått ihop pengar till en all inclusive resa till nästa sommar. Så nu vet ni de också, Bye Bye!

Blåbärsplock

 
Imorgon så blir de paj
 

Head Stand Rekord

 

Va fan glor ni på

 

Nu är jag vaken

 
Bättre sent än aldrig, brukar de ju heta
 

Diskfällan part 2

 
Här kommen en oväntad fortsättning på Diskfällan.
 

Badkarsdisk

 

Diskfällan

 
Här har ni de första och förmodligen ända avsnittet av Diskfällan.

Partnerbyte

 
Jag är inte nöjd med min "föredetting" och har därför bestämt mig för ett såkallat partnerbyte, jag går tillbaka till mitt ex istället.

Sista vällingen

 
Här får ni ett inlägg som jag gjorde igår morse

Huvud i väska Head Stand

Här har ni Head Stand 2 av 2 ikväll, Godnatt


Toalett Head Stand

Här får ni Head Stand 1 av 2 ikväll, de andra kommer snart


De har slutat regna

Jag tar mig en promenad i ett regnfritt väder


Typisk svensk sommar

Vilken fruktansvärt fin och vattenfri sommar man har här i Göteborg, riktigt vackert måste jag säga.............. NOT!


Fixar fodral

Jag har gjort ett bildspel med alla (544) bilder från Norrlandsresan och nu har jag bränt de på dvd och fixar ett fodral till filmen.


Hemma från Norrlandresan

Nu är man hemma igen och bloggandet fortsätter som vanligt


RSS 2.0